Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(monikiux @ 2009 04 07, 15:36)
nius, gi dedi cukraus, iš jo ir pagrindinės kcal  mirksiukas.gif
1.  drinks_cheers.gif
2. aš kadangi turiu tų bėdų, tai pasakiau sau, kad nebedarysiu tos pačios klaidos, kaip per pirmą  nestuke.gif , kada užsimanai, tada valgai ko nori kiek nori, kaip paskui sunku nupurtyt tuos kg  doh.gif man atrodo, optimaliausia yra priaugti 10-12 kg, ir nugara neapkraunama per daug, ir pati geriau jautiesi  thumbup.gif

Kadangi as su pirmu nestumu priaugau 11kg, o su antru 12kg, tai kazkaip niekada ir neskaiciavau tu kaloriju, valgiau ka norejau ir kiek norejau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(monikiux @ 2009 04 07, 16:41)
jei be cukraus, tai beveik vandenėlis, be kcal  thumbup.gif aišku, gi negeriam kibirais kompotų, kad reiktų kcal skaičiuot, o be to, dar ir nauda yra, vis šiokie tokie vitaminai  drinks_cheers.gif

As cukraus i kompota dedu, bet labai nedaug, taip kad nera ka ten skaiciuoti tas kalorijas. Skanu ir sveika. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 04 07, 15:00)
Kadangi as su pirmu nestumu priaugau 11kg, o su antru 12kg, tai kazkaip niekada ir neskaiciavau tu kaloriju, valgiau ka norejau ir kiek norejau.  biggrin.gif
Papildyta:
As cukraus i kompota dedu, bet labai nedaug, taip kad nera ka ten skaiciuoti tas kalorijas. Skanu ir sveika.  mirksiukas.gif

aš priaugau 14 kg, visi nukrito, bet visvien riebalinio sluoksnio liko, nes valgiau ką norėjau doh.gif tik maitindama ujej kiek priaugau doh.gif (pažiūrėk į mano liniuotę blush2.gif ) na, aišku, jei neturi problemų dėl svorio, tai thumbup.gif 4u.gif
gal aš čia vėl spaminu, jeigu ką, liepkit užsičiaupt lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 04 07, 19:55)
aš priaugau 14 kg, visi nukrito, bet visvien riebalinio sluoksnio liko, nes valgiau ką norėjau  doh.gif tik maitindama ujej kiek priaugau  doh.gif (pažiūrėk į mano liniuotę  blush2.gif ) na, aišku, jei neturi problemų dėl svorio, tai  thumbup.gif  4u.gif
gal aš čia vėl spaminu, jeigu ką, liepkit užsičiaupt  lotuliukas.gif blush2.gif

Na, beabejo, kiekviena mes zinome savo organizma, zinome kiek ir ko galime valgyti, ar nevalgyti. mirksiukas.gif Man svoris nukrito savaime, nuo visu rupesciu, bemiegiu nakti ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
man ir kadaise krisdavo savaime biggrin.gif ty laikėsi stabilus smile.gif
Atsakyti
Nu ką, parodė šįryt vieną pagalį..... verysad.gif verysad.gif ką darysi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 04 08, 15:08)
Nu ką, parodė šįryt vieną pagalį.....  verysad.gif  verysad.gif ką darysi...  verysad.gif

Nenusimink, gal dar anksti. Pasidaryk testuka uz keliu dienu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Cia klausimelis apie vit.E buvo :
Naujausi moksliniai tyrimai įrodė, jog vitaminas E yra pagrindinė maisto medžiaga, atsakanti už taisyklingą plaučių vystymąsi ankstyvuoju nėštumo periodu.

Įrodyta, jog vaikams, kurių mamos nėštumo metu gaudavo per mažai vitamino E, rizika susirgti astma būdavo didesnė.

Tačiau jei mamos valgiaraštyje vitamino E būdavo per daug, rizika mažyliui susirgti astma taip pat padidėdavo, net 5 kartus.

Minimali šio vitamino dozė nėščiosioms – 3-6 mg per dieną. Juos geriausia gauti ne sintetiniu pavidalu, o kartu su maistu: riešutais, saulėgrąžų sėklomis, kviečių gemalais, aliejumi.
schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai sutinku, kad svarbiausia saikas. Apie vandenį, tai turėjau galvoje, kad pirktinis tikrai nėra pranašesnis už vandentiekio. O virinti vandens tikrai nereikia.
Į kompotus kalorijos patenka su cukrumi. Jei nedaug, tai sutinku, kad nekenkia. Bet yra žmonių, kurie ir arbatą gerdami su 2 šaukšteliais cukraus, mano, kad tai nedaug. Be to, kompotas, kaip ir sultys, labiau laikomi maistu nei skysčiais. O savų vaisių kaip ir nebeturime. Tad vandens vistiek reikia. Kalbu iš patirties, nes netgi kraujo, šlapimo tyrimai žymiai prastesni būna jei dieną prieš juos buvo gerta mažai vandens. O nesinori tada, kai nesi pratęs daugiau gerti. Aš prisiverstinai pradėjau rytą nuo pusės stiklinės vandens ir gal po savaitės nebeįsivaizdavau kitaip.
Tikrai taip, kad reikia mėgautis nėštumu ir nereikia kardinalių pasikeitimų, Tik nuo didesnio svorio priaugimo ir oda labiau išsitampo, o ir strijos lieka žiaurios.
Neužpykite mergaitės, kad apie tą patį, tik noriu, kad visoms viskas tik gerai gerai būtų bigsmile.gif
Papildyta:
Dar kartą prašyčiau, kas darėsi raudoniukės IgG tyrimą? Gal kas bent į až galėtų parašyti, koks buvo atsakymas, ar normalu >400?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 09 balandžio 2009 - 21:20
QUOTE(Adeliutė @ 2009 04 09, 23:20)
Tikrai sutinku, kad svarbiausia saikas. Apie vandenį, tai turėjau galvoje, kad pirktinis tikrai nėra pranašesnis už vandentiekio. O virinti vandens tikrai nereikia.
Į kompotus kalorijos patenka su cukrumi. Jei nedaug, tai sutinku, kad nekenkia. Bet yra žmonių, kurie ir arbatą gerdami su 2 šaukšteliais cukraus, mano, kad tai nedaug. Be to, kompotas, kaip ir sultys, labiau laikomi maistu nei skysčiais. O savų vaisių kaip ir nebeturime. Tad vandens vistiek reikia. Kalbu iš patirties, nes netgi kraujo, šlapimo tyrimai žymiai prastesni būna jei dieną prieš juos buvo gerta mažai vandens. O nesinori tada, kai nesi pratęs daugiau gerti. Aš prisiverstinai pradėjau rytą nuo pusės stiklinės vandens ir gal po savaitės nebeįsivaizdavau kitaip. 
Tikrai taip, kad reikia mėgautis nėštumu ir nereikia kardinalių pasikeitimų, Tik nuo didesnio svorio priaugimo ir oda labiau išsitampo, o ir strijos lieka žiaurios.
Neužpykite mergaitės, kad apie tą patį, tik noriu, kad visoms viskas tik gerai gerai būtų  bigsmile.gif
Papildyta:
Dar kartą prašyčiau, kas darėsi raudoniukės IgG tyrimą? Gal kas bent į až galėtų parašyti, koks buvo atsakymas, ar normalu >400?

Na, del kompotu vistiek as nesutinku su tavimi. lotuliukas.gif Kaip ir sakiau, viskam yra saikas. mirksiukas.gif
O oda issitampo kiekvienai daugiau, ar maziau. Strijos priklauso, jos atsiras, ar ne, nuo odos elastingumo, bei nuo paveldimumo. Taip kad, galiu pasakyti, netgi patys brangiausi kremai nepades, jei oda yra netampri, arba yra paveldimumas. Be to, strijos tai po gi atsiranda, jei pries nestuma moteris buvo kudute, o per nestumo priaugo, daug svorio, bet sis atvejis yra vienas is retesniu. mirksiukas.gif
P.S. dar priklauso koks dydzio puodelis, kai i ji yra dedami du sauksteliai cukraus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 09 balandžio 2009 - 21:59
Labas planujanciocios nestuma!
Ir as prisijungsiu smile.gif
Skaiciau cia jusus pasisakymus. Noriu paklausti, ar kam is planuojanciu nestuma, ginekologe israse gerti tris men pries nestuma vitaminus Pregnacare Conception?
Ar jie butini?Beje, pavasaris, kazi ar uzteks gert vien, kaip rasote, folijo rugsties.
O kam is vis ta folio rugstis?Nieko man apie tai ginekol. neminejo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Carina @ 2009 04 10, 11:42)
Labas planujanciocios nestuma!
Ir as prisijungsiu smile.gif
Skaiciau cia jusus pasisakymus. Noriu paklausti, ar kam is planuojanciu nestuma, ginekologe israse gerti tris men pries nestuma vitaminus Pregnacare Conception?
Ar jie butini?Beje, pavasaris, kazi ar uzteks gert vien, kaip rasote, folijo rugsties.
O kam is vis ta folio rugstis?Nieko man apie tai ginekol. neminejo... g.gif

o kam tie vitaminai g.gif nepyk, bet man visad atrodo, jog jei bruka kažkokius vitaminus gyd., ir dar tiksliu pavadinimu, tai ne dėl to, kad jai atrodo geriausi smile.gif biznis čia yra smile.gif folio rūgštis yra būtina sveiko vaisiaus vystymuisi, įvesk į google ir daug infromacoijos išmes mirksiukas.gif ir suabejočiau tokia gyd, kuri nieko neužsiminė apie folio rūgštį.... unsure.gif
Atsakyti
aciu, monikiux, tikrai reks pagalvot del gydytojos...
ir apie folio rugsti google pasiieskosiu. Teks nueiti ir paklaust gydytojos kodel bruka butent siuos vitaminus ir apie kazka kita net neuzsimine...
Atsakyti