Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(ViduKu @ 2009 08 05, 15:33)
o jūs ir vyram folinės duodat?  blink.gif  man ginė sakė, kad nereikia...

MB vakar rado straipsnį, akd reikia vyrams gerti folinę ir cinką kartų, nes iki 75 procentų pagerina spermos kokybę, tai sulaukiau priekaištų kodėl ir jam nedaviau lotuliukas.gif tai dabar eisiu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 15:36)
MB vakar rado straipsnį, akd reikia vyrams gerti folinę ir cinką kartų, nes iki 75 procentų pagerina spermos kokybę, tai sulaukiau priekaištų kodėl ir jam nedaviau  lotuliukas.gif  tai dabar eisiu pirkti smile.gif

o kokią pačios geriat? nusipirkau tūkstantinę, tai ginė sakė, kad per didelė norma, bet nieko baisaus. taip ir nesupratau.
gal galėtum nuorodėlę į tą straipsnį? 4u.gif nes aš jau taip ruošiuosi, gal nors truputį ir maniškis prisidėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduKu @ 2009 08 05, 15:40)
o kokią pačios geriat? nusipirkau tūkstantinę, tai ginė sakė, kad per didelė norma, bet nieko baisaus. taip ir nesupratau.
gal galėtum nuorodėlę į tą straipsnį?  4u.gif  nes aš jau taip ruošiuosi, gal nors truputį ir maniškis prisidėt  blush2.gif

400 geriu smile.gif tas straipsnis anglų kalba, paprašysiu SB, kad jį surastų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 15:50)
400 geriu smile.gif tas straipsnis anglų kalba, paprašysiu SB, kad jį surastų smile.gif

gerai būtų, maniškis supranta smile.gif
o man jau paranoja visai - visko bijau, dėl visko nerimauju... jau dėl gimdymo gąsdinuosi, kai iki to dar taip toli doh.gif net košmarus sapnuot pradėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduKu @ 2009 08 05, 15:52)
gerai būtų, maniškis supranta  smile.gif
o man jau paranoja visai - visko bijau, dėl visko nerimauju... jau dėl gimdymo gąsdinuosi, kai iki to dar taip toli  doh.gif  net košmarus sapnuot pradėjau  verysad.gif

nu nereikia taip smile.gif negalvok ir tiek smile.gif gimdymas dar tik trečiasis etapas smile.gif pirma pastoti, tada išnešioti, manau ta baimė pas visas sveikas ir normalias moteris yra, bet ji paskui praeina, 9 mėnesius turėsi su tuo susitaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 15:50)

Aš ir 400 geriu.O tu vieną kartą per dieną?
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 15:55)
nu nereikia taip smile.gif negalvok ir tiek smile.gif gimdymas dar tik trečiasis etapas smile.gif pirma pastoti, tada išnešioti, manau ta baimė pas visas sveikas ir normalias moteris yra, bet ji paskui praeina, 9 mėnesius turėsi su tuo susitaikyti smile.gif

maniškis net pyksta, kai pradedu apie tai kalbėt, kad išsigalvoju
cray.gif
prisiskaitau SM visokių baisybių ir pradedu panikuot... o neskaityt negaliu, vis tiek reikia domėtis, šviestis...

gal čia aš ir nelabai į temą blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 08 05, 15:57)
Aš ir 400 geriu.O tu vieną kartą per dieną?

aš 1000, vieną kartą per dieną. ginė sakė, kad per daug, bet nieko tokio rolleyes.gif taip ir nesupratau
Atsakyti
QUOTE(ViduKu @ 2009 08 05, 15:59)
maniškis net pyksta, kai pradedu apie tai kalbėt, kad išsigalvoju
cray.gif
prisiskaitau SM visokių baisybių ir pradedu panikuot... o neskaityt negaliu, vis tiek reikia domėtis, šviestis...

gal čia aš ir nelabai į temą  blush2.gif
Papildyta:
aš 1000, vieną kartą per dieną. ginė sakė, kad per daug, bet nieko tokio  rolleyes.gif  taip ir nesupratau

į temą į temą smile.gif maniškis irgi labai nemėgsta apie tai kalbėti, tai ir nekalbu su juo, nes vyrus tokie dalykai dar labiau gąsdina, tai manau, kad jiems kartais geriau nežinoti smile.gif
o ginė sakė, akd nieko tokio, nes organizmas kiek jam reikia tiek ir pasisavima folio, o kitką išsisiosi smile.gif nepergyvenk smile.gif kitą sykį pirk 400 smile.gif
Atsakyti
maniškis ir niekada apie tai neužveda kalbos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 16:01)
į temą į temą smile.gif maniškis irgi labai nemėgsta apie tai kalbėti, tai ir nekalbu su juo, nes vyrus tokie dalykai dar labiau gąsdina, tai manau, kad jiems kartais geriau nežinoti smile.gif
o ginė sakė, akd nieko tokio, nes organizmas kiek jam reikia tiek ir pasisavima folio, o kitką išsisiosi smile.gif nepergyvenk smile.gif kitą sykį pirk 400 smile.gif

o nėštumo metu irgi 400 tinka? blush2.gif čia ateičiai jau smile.gif

maniškis kažkada, kai pasakė, kad nėštumas - ne liga. tai iki šiol prisiminus pikta. tiesą sakant, neramu man dėl jo tokio požiūrio...
aišku, ne liga... bet visko būna... maža kas... pabandytų jie patys išnešiot g.gif
bet šiaip vaikus myli be proto, ir nori jau seniai jų... bet kai susakys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViduKu: 05 rugpjūčio 2009 - 15:10
QUOTE(ViduKu @ 2009 08 05, 16:09)
o nėštumo metu irgi 400 tinka?  blush2.gif  čia ateičiai jau  smile.gif

lygtais po pirmo semestro jau nerekomenduoja visai unsure.gif bet pregnacare visuose vitaminuose (planuojančioms, pastojusioms, žindančioms) yra, ir beje tas pats kiekis g.gif kiek atsimenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 rugpjūčio 2009 - 15:16
QUOTE(zuzla @ 2009 08 05, 16:16)
lygtais po pirmo semestro jau nerekomenduoja visai unsure.gif bet pregnacare visuose vitaminuose (planuojančioms, pastojusioms, žindančioms) yra, ir beje tas pats kiekis g.gif kiek atsimenu

pirmas semestras - pirmi trys mėnesiai? blush2.gif
kaip supratau iš ginės, tai visą nėštumą gert reik smile.gif tik ne tokiu kiekiu, kaip aš biggrin.gif
Atsakyti