Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:03)
maniškis rytoje spermogramą darys už 180, ten pilnas tyrimas

o kur darys? ir kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 05, 14:13)
o kur darys? ir kaip? blush2.gif

vaisingumo klinikoje, reikia iš namų atsivežti blush2.gif 9.40 ryte smile.gif ir atsakyams bus po pietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:18)
vaisingumo klinikoje, reikia iš namų atsivežti blush2.gif 9.40 ryte smile.gif ir atsakyams bus po pietų smile.gif

o atsivežti šviežią ar galima pasiruošti iš vakaro? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 05, 14:19)
o atsivežti šviežią ar galima pasiruošti iš vakaro? blush2.gif  doh.gif

šviežią, per 30 min turi atvežti smile.gif
dar negalima gerti, ir smileysex.gif apie 4-5 dienas prieš tyrimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilyte5: 05 rugpjūčio 2009 - 13:25
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:24)
šviežią, per 30 min turi atvežti smile.gif

dar negalima gerti, ir  smileysex.gif apie 4-5 dienas prieš tyrimą.

oho unsure.gif pas mus klinika 5 min su mašina, tai spėsim...

ačiū už info smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:24)

tu pati jį užrašei ar jis pats skambinosi?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 05, 14:28)
oho unsure.gif pas mus klinika 5 min su mašina, tai spėsim...

ačiū už info smile.gif

aišku tegul TB pasidaro tą tyrimą, bus ramiau smile.gif o darė jau tau kokius nors? nes jau ilgokai nepagaunat gandro g.gif man tai ginė po 2 mėnesių bandymo jau prisakė ką ir kaip, sako galit laukti puse metų arba iš karto viską darytis ir bus ramu, nereiks laukti, tai mano durnavoja hormonas vienas, o šiaip viskas gerai. Vyro jau ryt žinosim ats, ginė dar sakė jeigu nepastosi dar pora mėn darytis kiaušintakių praeinanmumo procedūrą, bet labai bijau, nes su narkoze ją daro sad.gif tai tikiuosi neprireiks, o kadangi pamatė, kad čia hormonai, tai greičiausiai dėl to ir nepastojau, o gal ir per daug stresavau, galvojau ir t.t. reikia atsipalaiduoti... kartais pagalvoju gal pas mane per mažas noras yra pastoti g.gif jeigu labai labai nori tai ir gaunasi.
jis pats į kliniką paiskambino ir užsirašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilyte5: 05 rugpjūčio 2009 - 13:39
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:39)
aišku tegul TB pasidaro tą tyrimą, bus ramiau smile.gif o darė jau tau kokius nors?

man tai ginė po 2 mėnesių bandymo jau prisakė ką ir kaip, sako galit laukti puse metų arba iš karto viską darytis ir bus ramu

ginė dar sakė jeigu nepastosi dar pora mėn darytis kiaušintakių praeinanmumo procedūrą, bet labai bijau, nes su narkoze ją daro sad.gif

pradėsim visus tyrimus, kai grįšim iš atostogų, o tai bus tik spalį... nes jei dabar tektų pradėti kokį gydymą, o paskui dviem savaitėm išvažiuoti, tai gal bus nelabai unsure.gif jei jau užsiimti, tai užsiimti... bet gal spermogramą dabar padaryt unsure.gif ai, nežinau verysad.gif

maniškė pasakė, kad jei nepastosiu, tai rugsėjį pas ją eit, bus kaip tik metai...

jėzau, kas čia per nesąmonė doh.gif linkiu, kad neprireiktų unsure.gif
Papildyta:
sakai, pas tave per mažas noras... pas mane per didelis, bet matai, kas darosi unsure.gif

kartais man atrodo, kad MB per mažai nori, bet iš kitos pusės suprantu, kad čia aš turiu daugiau laisvo laiko ir apie tai daugiau galvoju... pas jį kitų problemų labai daug, o aš čia su savo norais...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 05, 14:44)
pradėsim visus tyrimus, kai grįšim iš atostogų, o tai bus tik spalį... nes jei dabar tektų pradėti kokį gydymą, o paskui dviem savaitėm išvažiuoti, tai gal bus nelabai unsure.gif jei jau užsiimti, tai užsiimti... bet gal spermogramą dabar padaryt unsure.gif ai, nežinau verysad.gif

maniškė pasakė, kad jei nepastosiu, tai rugsėjį pas ją eit, bus kaip tik metai...

jėzau, kas čia per nesąmonė doh.gif linkiu, kad neprireiktų unsure.gif

įsivazduoju kaip tau sunku, man jau po 2 ciklų pradėjo atrodyti, kad kažkas negerai, kad nepastoju doh.gif o tau beveik metai... tikrai manau jau reikia pradėti tyrimus daryti, gal ras kokią priežastį kurią labai lengvai pašalins smile.gif o spermogramą galit juk ir tuoj pat pasidaryti, ką čia reiškia, bus ramu juk smile.gif linkiu, kad viskas greitai išsispręstų ir nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:47)
o spermogramą galit juk ir tuoj pat pasidaryti, ką čia reiškia, bus ramu juk smile.gif

linkiu, kad viskas greitai išsispręstų ir  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kad tik su tais spermiukais būtų viskas tvarkoj unsure.gif

ačiū tau už palaikymą 4u.gif gerų žinių linkiu ir tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 08 05, 14:39)
aišku tegul TB pasidaro tą tyrimą, bus ramiau smile.gif o darė jau tau kokius nors? nes jau ilgokai nepagaunat gandro g.gif  man tai ginė po 2 mėnesių bandymo jau prisakė ką ir kaip, sako galit laukti puse metų arba iš karto viską darytis ir bus ramu, nereiks laukti, tai mano durnavoja hormonas vienas, o šiaip viskas gerai. Vyro jau ryt žinosim ats, ginė dar sakė jeigu nepastosi dar pora mėn darytis kiaušintakių praeinanmumo procedūrą, bet labai bijau, nes su narkoze ją daro sad.gif tai tikiuosi neprireiks, o kadangi pamatė, kad čia hormonai, tai greičiausiai dėl to ir nepastojau, o gal ir per daug stresavau, galvojau ir t.t. reikia atsipalaiduoti... kartais pagalvoju gal pas mane per mažas noras yra pastoti g.gif  jeigu labai labai nori tai ir gaunasi.
jis pats į kliniką paiskambino ir užsirašė smile.gif

Sakyki Dovile, o kokius tyrimus reikia daryti kur hormonų kiekį parodo?Pas mane taip pat su hormonais gal ne kas. Man dare skydliaukės tyrimą, imė kraują iš venos, bet norma buvo, o ko norma buvo, tai dabar jau ir nebepamenu, na ir atmintis doh.gif Tai gal hormonus ir tyrė aš manau.....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 08 05, 15:04)
Sakyki Dovile, o kokius tyrimus reikia daryti kur hormonų kiekį parodo?Pas mane taip pat su hormonais gal ne kas. Man dare skydliaukės tyrimą, imė kraują iš venos, bet norma buvo, o ko norma buvo, tai dabar jau ir nebepamenu, na ir atmintis doh.gif Tai gal hormonus ir tyrė aš manau.....

oi labai daug jų yra smile.gif
3-5cd, gali pasidaryti LH ir FSH, taip pat PRL, o 21cd progesteroną smile.gif (šiaip jį reikia darytis praėjus 6-7 dpo), nors mano ginė su tuo nesutinka, bet visur internete radau info, kad būtent taip, tik po O. Jis parodo ar O įvyko smile.gif jeigu šie hormonai geri, vadinasi problemų nėra smile.gif
Atsakyti
o aš raudoniukės, vėjaraupių pasidariau tyrimukus. sirgusi, pasirodo thumbup.gif yra imunitetas smile.gif
citomegalo ir toksoplazmozės, bet paskui ginė sakė, kad veltui dariau, nes vis tiek darys vos tik pastojus privalomai...
dabar chlamidijų, mikoplazmos, ureoplazmos ir vaginozės rezultatų laukiu, folinę geriu...
tada jau bus visas pasiruošimas, mano manymu bigsmile.gif ir lauksim nestuke.gif

o jūs ir vyram folinės duodat? blink.gif man ginė sakė, kad nereikia...
Atsakyti