Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(eerika @ 2009 07 30, 16:13)
man apgama su lazeriu pasalino gk klinikoj babjanas, nereikejo jokiu pazymu is gydytojo, nes jis pats yra chirurgas - onkologas  smile.gif

as gavau siuntima i VU onkologijos instituta... palauksiu kol ateis mano eile... neskubesiu. Tiek laukiau, tai dar palauksiu smile.gif

Kaip sekas kitoms planavimas? Noriu paklausti, ar virus ir vedat pasidaryti tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 31, 10:23)
Noriu paklausti, ar virus ir vedat pasidaryti tyrimus?

aš vesiu blush2.gif visus tyrimus pradėsim nuo jo, nes aš kaip ir sveika, be to jam vienas tyrimas (planuoju tik spermogramą), o man doh.gif jau klausiau mergaičių dėl šito vyriško tyrimo, tik niekas nieko neatsakė... nes tų spermogramų kelios yra unsure.gif ir už 60lt, ir 120, ir 180... be konsultacijos neapsieisi, tai dar ir ta kainuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 31, 10:31)
aš vesiu blush2.gif visus tyrimus pradėsim nuo jo, nes aš kaip ir sveika, be to jam vienas tyrimas (planuoju tik spermogramą), o man doh.gif jau klausiau mergaičių dėl šito vyriško tyrimo, tik niekas nieko neatsakė... nes tų spermogramų kelios yra unsure.gif ir už 60lt, ir 120, ir 180... be konsultacijos neapsieisi, tai dar ir ta kainuos doh.gif

o tu cia pati sugalvojai ar tau kas patare?
Nes as tk pagalvojau kad ji gal reiketu nuvyti bendruosius pasidaryti... nes as sveika, tai ir pas ji neturetu buti jokios zarazos. Tik kazkada pas ji cukraus buvo daugoka, tai del sito tik ir noriu ji kaip nors nutemti pasidaryti kokius tyrimus. Bet vis dar abejoju....
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 31, 10:49)
o tu cia pati sugalvojai ar tau kas patare?

kaip ir pati sugalvojau g.gif buvau pastojus prieš 7 metus... tai kaip ir vaisinga, o jį, jau minėjau, mama vėlai pagimdė, tai gali būti visokių genetnių sutrikimų
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 31, 11:23)
as gavau siuntima i VU onkologijos instituta... palauksiu kol ateis mano eile... neskubesiu. Tiek laukiau, tai dar palauksiu smile.gif

Kaip sekas kitoms planavimas? Noriu paklausti, ar virus ir vedat pasidaryti tyrimus?

Mes pirmiausia kartu pasidarėm tuos bendrinius tyrimus: kraują, šlapimą, plaučius, kardiogramą. biggrin.gif
O kaip sekas palanavimas... tai jaučiu, kad man jau tuoj isterinis nėštumas prasidės, nuo to visokio laukimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 08 03, 12:29)
O kaip sekas palanavimas... tai jaučiu, kad man jau tuoj isterinis nėštumas prasidės, nuo to visokio laukimo doh.gif

laikykis 4u.gif man jau ta stadija praėjo... bet kai pasižiūriu į savo šiandieninę liniuotę, tai, jaučiu, ir man pačiai prireiks pagalbos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 rugpjūčio 2009 - 11:35
QUOTE(Šarlote @ 2009 08 03, 12:29)
Mes pirmiausia kartu pasidarėm tuos bendrinius tyrimus: kraują, šlapimą, plaučius, kardiogramą. biggrin.gif

hm, man ir reikes saviski nuvyti pasidaryti bendrus tyrimus... nes darbu pradzia kaip ir arteja bigsmile.gif blush2.gif Oj laukiu nesulaukiu smile.gif Jauciu, nelauksiu as apgamo tyrimu, darbus pradesim anskciau - nieko nenutiks. Tyrimai visi geri, gydytoja nerado prie ko prikibti smile.gif o apgama veliau pasalinsiu... na, nebent nepavyktu pirmi bandymai to dziaugmo sulaukti.... unsure.gif

Mane jau manija apemus... jau planuoju kaip pasakysiu saviskiui kad tapsim teveliais smile.gif , o dar darbu net nepradejom blush2.gif Isprotesiu nuo laukimo doh.gif
Atsakyti
Sveiki.
Aš net nepagalvojau apie jokius tyrimus.Tik geriame vitaminus ir jau ilgą laiką, aš pastoviai geriu nakvišų aliejų, nuo birželio vidurio folinę rūgštį pradėjau gerti, dar kalį su magniu širdutei ir vitaminus "vitamax", ai dar dumblius skydliaukei.
O vyrui duodu tik nuo rugpjūčio folio rūgšties, geria "vitamax", dar pageria profilaktiškai " permen", " potenzie forte".Kaip manote ar užtenka šių medžiagų?
Nuo kada galėčiau pradėti nerimauti, jei nepastoju?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 08 05, 11:00)
Nuo kada galėčiau pradėti nerimauti, jei nepastoju?

nuo metų gali...
Atsakyti
o man tikriausiai neiseis nueiti pas savo ginekologe, kai grisim i LT atostogu verysad.gif nors tikrinausi pernai vasara ir dariausi visus tyrimus (ginekologinius), buvo viskas tvarkoje, bet taip norejosi pries "pradedant darbus" pasitikrinti verysad.gif kirmelyte griaus mane dabar, na bet kad niekaip neiseina.. o pas kita nelabai norisi eiti unsure.gif
Atsakyti
o man taip skauda siredele, bet darbus turbut teks atideti kokiem 3-6 menesiams sad.gif taip gyvenimas patvarke kad teks truputi palaukti... na bet ka padarysi... taip geriau... ech... bet vis tiek planavimas nenutruksta smile.gif vitaminai, foline rugstis... reikai ruostis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 31, 10:31)

maniškis rytoje spermogramą darys už 180, ten pilnas tyrimas, darysim profilaktiškai, 2 ciklus nepavyko, šis trečias, šiaip aš su hormonais problėmėlių tūriu šiek tiek, tai gal dėl mano kaltės neužkimba, bet dėl šventos ramybės ir jį ištirsim smile.gif
Atsakyti