nu va, o as jau visus tyrimus atsilikau ir gydytoja pakomentavo. Sake: neturiu prie ko prikibti Fantastika. Tik nuotaika po to aptemde, kai pasake, jog reikai butinai ta nelemta apgama pasitikrinti, ir kad gal pasiplanuosim tada maziuka veliau (nes apziurai apgamo uzregistravo tik spalio men) liudna.... Na bet kaip nors. Reikes gerai pamastyti ar dar tiek laukti
O kaip jums sekas? Taip tylu cia
QUOTE(mmeda @ 2009 07 28, 11:04)
nu va, o as jau visus tyrimus atsilikau ir gydytoja pakomentavo. Sake: neturiu prie ko prikibti Fantastika. Tik nuotaika po to aptemde, kai pasake, jog reikai butinai ta nelemta apgama pasitikrinti, ir kad gal pasiplanuosim tada maziuka veliau (nes apziurai apgamo uzregistravo tik spalio men) liudna.... Na bet kaip nors. Reikes gerai pamastyti ar dar tiek laukti
o tu nelauk spalio. Apgama pasilasinti gali bet kurioj plastines chirurgijos klinikoje. Ir tai tikrai nekainuos daug. Vienas apgamas 150 litu, dar konsultacija koks 100. Ir viskas Gali rasti ir pigiau. Nereikes tiek laukti.
Chirurgas ji pasalins ir pasakys po savaites tyrimu rezultatus.
as pasisalinau maziausiai 20 apgamu per viena karta. juos nueme lazeriu. Labai daug buvo dideliu, negraziu, iskilusiu ant viso kuno, ypac pilvo, krutines ir nugaros. Dabar viskas lygu ir grazu.
Nedelsk.
Sveikutes,noriu paklaust tu kurios daresi tyrimus AIDS centre (girdejau ten pigiausia) koks adresiukas,nes ju tinklapi radau du pacio centro ir labaratorijos? Tai i kuri eiti? Ir per kiek laiko buna atsakymai?
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 28, 13:41)
Sveikutes,noriu paklaust tu kurios daresi tyrimus AIDS centre (girdejau ten pigiausia) koks adresiukas,nes ju tinklapi radau du pacio centro ir labaratorijos? Tai i kuri eiti? Ir per kiek laiko buna atsakymai?
kiek zinau reikai eiti i laboratorija - pasiskambink - visa ten pasakys. As dariausi endemike - tai per savait egavu tyrimu atsakymus el.pastu - labai patogu, nereikejo antra karta vaziuoti ten
Papildyta:
QUOTE(Sauleta diena @ 2009 07 28, 13:07)
o tu nelauk spalio. Apgama pasilasinti gali bet kurioj plastines chirurgijos klinikoje. Ir tai tikrai nekainuos daug. Vienas apgamas 150 litu, dar konsultacija koks 100. Ir viskas Gali rasti ir pigiau. Nereikes tiek laukti.
as pasisalinau maziausiai 20 apgamu per viena karta. juos nueme lazeriu. Labai daug buvo dideliu, negraziu, iskilusiu ant viso kuno, ypac pilvo, krutines ir nugaros. Dabar viskas lygu ir grazu.
Nedelsk.
Nedelsk.
na, man ne ant pilvo ir ne ant nugaros ir ne ant veido ar kaklo as geriau palauksiu - bent nekainuos konsultacija nieko, o po to bus matyt pasiskambinsiu vis, gal kas issibrauks ir papulsiu anksciau pas daktara
Na as vakar buvau pas savo ginekologe, pakomentavo mano tyrimo rezultatus, kaip ir MMeda minejo, nieko baisaus del to teigiamo citomegalo, dar paeme tepineli del chlamidiju, tikrai nemaloni procedura, tad atsakymai kita savaitele, tikiuos gero atsakymo. Noriu ppaklausti ar pries planuojant leliuka, jums ginekologe nesiule issitiirti del streptokoko?
Nes mano daktare puse lupu apie tai uzsimine.
Sveikos, as jau ketvirtadieni einu darytis skydliaukes tyrimu, tik cia Anglijoj atsakymas bus po 2-3 savaiciu, bet tikiuosi bus geras ir galima bus ramiai toliau planuoti
QUOTE(magnifica @ 2009 07 29, 09:37)
nu jooo, aš porą psl. perskaičiau ir daugiau nebenoriu
tokia mintis "peršasi", kad prieš norint pastoti turi pradėt ieškot ligų
tokia mintis "peršasi", kad prieš norint pastoti turi pradėt ieškot ligų
tikrai nereikia ieskoti sau ligu. Kai apstoji, dalis tyrimu tu, kur darosi dabar buna nemokami, tik toxoplazmozes mokamas (gydytoja kazka minejo apie tai). O siaip - pasitikrinti profilaktiskai juk galima. Jei del ko nors neramu - galima ir papildomus tyrimus pasidaryti. Tik nepradekim visko bijoti
Papildyta:
QUOTE(asorty @ 2009 07 28, 15:50)
Na as vakar buvau pas savo ginekologe, pakomentavo mano tyrimo rezultatus, kaip ir MMeda minejo, nieko baisaus del to teigiamo citomegalo, dar paeme tepineli del chlamidiju, tikrai nemaloni procedura, tad atsakymai kita savaitele, tikiuos gero atsakymo. Noriu ppaklausti ar pries planuojant leliuka, jums ginekologe nesiule issitiirti del streptokoko?
Labutis, ne, nesiule. O kas tai yra?
Kazkur skaiciau kad gimus jau leliukui jei vienas tevu turi, tai ri maziuka apkresti gali... bet kazkaip nesigilinau...
sveikos planuojancios
turbut dauguma jusu vilnieciu, bet gal zinot, kur kaune galima pasidaryti toksaplazmozes tyrima?
ir dar, ant pilvo nuo gimimo turiu dovanele - hemagioma, buvo tirta, lyg nieko pavojingo tame nera, tik neramu, kaip ji reaguotu i didejanti pilvuka gal kas susidurete?
turbut dauguma jusu vilnieciu, bet gal zinot, kur kaune galima pasidaryti toksaplazmozes tyrima?
ir dar, ant pilvo nuo gimimo turiu dovanele - hemagioma, buvo tirta, lyg nieko pavojingo tame nera, tik neramu, kaip ji reaguotu i didejanti pilvuka gal kas susidurete?
QUOTE(Sauleta diena @ 2009 07 28, 11:07)
Nedelsk.
Nedelsk.
sveiki, pati salinau apgama chirurgijos klinikoje, bet be gydytojaus pazymos nepriima ,gydytojas turi patvirtinki kas apgama galima salinti, nes patikrinimo buna visokiu komplikaciju,