QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 07 16, 08:24)
neigiamas mano nestumo testas blemb taip tikejausi...atrodo net pozymiu buvo
požymius mes dažnai pačios sau įsikalbam o kad nebūtų daug neigiamų neštumo testų, kaip ir neigiamų emocijų juos pamačius, įkalbėk save darytis jį, jei mmm vėluos, tik kokią 45 ciklo dieną, ir nervų ir pinigėlių sutaupysi... aš jau vilkas šitame reikale
sveikatos tau ir neliūdėk
neliudek. cia tau sako, kai maziau galvoji apie tai, greiciau pasiseka as pati sau tai daznai kartoju.... nors darbu dar truputi nesiemem - laukiam rudens, nedaug jau beliko
Sekmes
mano ciklas is tikruju labai nereguliarus...pasiskaiciavau siu metu vidutiniskai, tai gavosi 25-26dienos...nors pvz praeitas buvo 28d (ilgesnio nera buve niekada), o pries tai 21d. kadangi toks nereguliarus, tai sunku ir vaisingas dienas apsiskaiciuoti...
snd 26 ciklo diena, tai pagalvojau, kad ko gero jau tureciau pasidaryti testa ir jau jis rodytu...deja ne toks rezultatas, kokio tikejausi...
as anksciau irgi taip maniau, kad geriausia negalvoti ir tada viskas gerai gaunasi, bet kai pamatai neigiama rezultata, sunku nenuliusti
snd 26 ciklo diena, tai pagalvojau, kad ko gero jau tureciau pasidaryti testa ir jau jis rodytu...deja ne toks rezultatas, kokio tikejausi...
as anksciau irgi taip maniau, kad geriausia negalvoti ir tada viskas gerai gaunasi, bet kai pamatai neigiama rezultata, sunku nenuliusti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 07 16, 10:17)
mano ciklas is tikruju labai nereguliarus...pasiskaiciavau siu metu vidutiniskai, tai gavosi 25-26dienos...nors pvz praeitas buvo 28d (ilgesnio nera buve niekada), o pries tai 21d. kadangi toks nereguliarus, tai sunku ir vaisingas dienas apsiskaiciuoti...
suprantu tave... pabandyk pagerti nakvisu kapsuliu, sako padeda sureguliuoti cikla
praeitas buvo 28d (ilgesnio nera buve niekada), o pries tai 21d
kadangi toks nereguliarus, tai sunku ir vaisingas dienas apsiskaiciuoti...
snd 26 ciklo diena, tai pagalvojau, kad ko gero jau tureciau pasidaryti testa
kadangi toks nereguliarus, tai sunku ir vaisingas dienas apsiskaiciuoti...
snd 26 ciklo diena, tai pagalvojau, kad ko gero jau tureciau pasidaryti testa
ir tu tai vadini nereguliariu mano paskutiniai 5 ciklai - 30, 29, 30, 45, 36
todėl geriausia save stebėti
tikiuosi kitą kartą nedarysi tokios klaidos
QUOTE(mmeda @ 2009 07 16, 11:36)
pabandyk pagerti nakvisu kapsuliu, sako padeda sureguliuoti cikla
Galvoju ir aš pagerti nakvišas, kažkaip ciklas grybą pjaut pradėjo
Kažin ar gali pusmečiui praėjus po KT vartojimo išlysti visi jų padariniai?
Skambinausi ginei, bet ji dabar atostogauja, teks su ja tik po poros savaitėlių susitikti
QUOTE(Šarlote @ 2009 07 16, 10:55)
nežinau, man nei pradėjus gerti KT, nei metus, jokių padarinių nebuvo
QUOTE(Šarlote @ 2009 07 16, 07:55)
Galvoju ir aš pagerti nakvišas, kažkaip ciklas grybą pjaut pradėjo
Skambinausi ginei, bet ji dabar atostogauja, teks su ja tik po poros savaitėlių susitikti
tikriausiai kiekvienas atvejis unikalus, man nutraukus KP pozymiai atsirado gal po kokio men kaip jau rasem, ciklas reguliarus, bet nerealiai beria kakta, krutine ir nugaros virsutine dali : bet zinau viena mergaite, kuriai 6men po nutrauktu kontraceptiku viskas buvo ok, bet po to prasidejo bedos, vaiksciojo pas gydytojus (nebuvo MM, skaudejo pilvo apacia smarkiai ir t.t.).. tikriausiai, kad tik ginekologe gali tiksliai tau atsakyti i tavo klausimus tave apziurejusi
Nepergyvenk taip......tikrai greitu laiku pavyks
Papildyta:
Pas man toks pats ciklas, taip pat labai nereguliarus.
O jei pabandytum per mmm?Vienos merginos irgi ciklas buvo neilgas 26 d. ir ji pastojo per mmm.
aciu visoms uz palaikyma jauciuosi kaip kazkaip ramiau
Papildyta:
isivaizduoju, kiek tas ciklas 45 dienu sukele vilciu...tikriausiai galvojai, kad jau pastojai...ziauri ta gamta...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 07 16, 10:42)
ir tu tai vadini nereguliariu mano paskutiniai 5 ciklai - 30, 29, 30, 45, 36
isivaizduoju, kiek tas ciklas 45 dienu sukele vilciu...tikriausiai galvojai, kad jau pastojai...ziauri ta gamta...
sveikutes, mes ir planavom leliuka, pastojau iskart bet nepasiseke nestumas buvo nevietoj, o dar blogiau kad daktaras laiku nepamate ir prasidejo vidinis rajavimas teko operot , dabar teks palaukt sake galesim mazdaug tik po kokiu 3 men planuot leliuka , nors taip laukiam ir norim leliuko, bet teks pakentet