QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 07 13, 19:24)
Sveikos Noreciau vartoti kalci, nes mano nagai labai susilpnejo. Planuojame leliuka, nemanau, kad kalcis pakenktu, jeigu pastociau, bet kaip del vitamino D? Turiu kalcio tableciu su vitaminu D, o kazkur girdejau, kad nestumo metu jis nelabai gerai...
Labutis manau jei nevirsysi rekomenduojamos normos - blogai nebus - cia mano nuomone. As dabar geriu kompleksa vitaminu ir mineralu. Jus sudetyje visko yra - bet kazkaip man jie tinka - tikrai atsistate organizmas, tik tiek kad apetita labai kelia.... na bet stengiuos tvarkytis su tuo o siaip - paklausk savo gydytojos, ji tikrai paaiskins viska ir patars.
Papildyta:
QUOTE(shining_star @ 2009 07 13, 16:28)
tyrimo paemimas 6 Lt lyg. (ENDEMIK klinikoje)
as irgi buvau prisiplanavus visokiausiu tyrimu, bet paskaiciau, kad ureaplazmos yra naturali moters fauna. kai jos suaktyveja, sukelia slapimo ir inkstu sutrikimus (pozymius tada tikrai jauti)....jei jos nebuna aktyvios, ju gydyti nereikia...dauguma merginu gydo tas ureaplazmas, geria stipriausius antibijotikus, kelis kartus daro tuos tyrimus, nualina organizma ir vistiek ju neisnaikina....vienu metu gali tyrimas net neparodyti ureaplazmu (jei jis paimamas netikslingai del laiko tarpo), o veliau jos gali vel atsirasti, net lytiniu santykiu neturint....
todel nusprendziau sio tyrimo nedaryti...
del to citomegalo, tai sitas tyrimas labai netikslingas buna....ji reikia nemazai kartu pakartot, bet ir tai netikslumu vis buna....
toksoplazmoze velgi, ja gali tureti, bet nebeisgydysi, ji tik gali buti aktyvi arba ne (taip pat kaip ir citomegalas)...skaiciau, kad moterys buna turi ta toksoplazmoze ir pagimdo sveikus vaikus (tyrimus pasidaro del jos tik kai pastojusios buna)...
na cia tik mano zinios, gal as ir klystu, bet labai sumazinau tyrimu kieki....
manau uztenka paseli padaryt ir chlamidija...na dar svarstau mikoplazmas...
beje, AIDS centre ureaplazmos ir mikoplazmos - 45Lt. gal kam pravers si info, jei kas nusprestu darytis tuos du tyrimus...
as irgi buvau prisiplanavus visokiausiu tyrimu, bet paskaiciau, kad ureaplazmos yra naturali moters fauna. kai jos suaktyveja, sukelia slapimo ir inkstu sutrikimus (pozymius tada tikrai jauti)....jei jos nebuna aktyvios, ju gydyti nereikia...dauguma merginu gydo tas ureaplazmas, geria stipriausius antibijotikus, kelis kartus daro tuos tyrimus, nualina organizma ir vistiek ju neisnaikina....vienu metu gali tyrimas net neparodyti ureaplazmu (jei jis paimamas netikslingai del laiko tarpo), o veliau jos gali vel atsirasti, net lytiniu santykiu neturint....
todel nusprendziau sio tyrimo nedaryti...
del to citomegalo, tai sitas tyrimas labai netikslingas buna....ji reikia nemazai kartu pakartot, bet ir tai netikslumu vis buna....
toksoplazmoze velgi, ja gali tureti, bet nebeisgydysi, ji tik gali buti aktyvi arba ne (taip pat kaip ir citomegalas)...skaiciau, kad moterys buna turi ta toksoplazmoze ir pagimdo sveikus vaikus (tyrimus pasidaro del jos tik kai pastojusios buna)...
na cia tik mano zinios, gal as ir klystu, bet labai sumazinau tyrimu kieki....
manau uztenka paseli padaryt ir chlamidija...na dar svarstau mikoplazmas...
beje, AIDS centre ureaplazmos ir mikoplazmos - 45Lt. gal kam pravers si info, jei kas nusprestu darytis tuos du tyrimus...
as ureoplazmas seniai norejau daryti, nes man gan daznai kartojasi slapimtakiu uzdegimas, tad bus ramiau manau po tyrimo. citomegala norejau paziureti ar ji turiu. Siai ar taip ji reikes darytis kai jau pastosi - ziures ar neaktyvus tas virusiukas. Siaip jei jei aktyvus -- reikia gydyti. Toksoplazmoze - ir darosi pastoje, o as dariausi kad zinociau ar ji pas mane yra ar ne, nes kazkaip aplinkui daug kas kates isigijo, o be to ja apsikresti galima nebutinai nuo gyvunu. Butu geria kad pastojant ir nebutu aktyvus virusiukas. Zodziu dariausi kad man paciai butu ramu. Dabar laukiu atsakymu ir tikiuosi kad viskas bus gerai Daug skaiciau, domejausi ir vis del to nusprendziau pasidaryti siuos tyrimus vien del savo sventos ramybes