Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 14:15)
eik į aids centrą, ten sako pigiau, nei endemike g.gif tik dabar nežinau, kur - ar į patį centrą tau reikia, ar į laboratoriją unsure.gif gal pasiskambink

as renkuosi ar i centro poliklinika ar i aids centra.... kiek zinau i laboratorija eiti reikia, vytenio gatves, bent jau tne skambinausi ir sake tyrimai daromi nuo 8 iki 15 val, is anksto registruotis nereikia... tad gal rytoj ten ir nuleksiu...
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 13, 11:59)
kur dareisi ir kiek mokejai? as rytoj zadu eiti darytis tyrimu, kad kita savaite tureciau atsakymus ir galeciau aptarti su gydytoja smile.gif bet dar nenusprendziau kur eiti sad.gif

As dariausi ENDEMIK (64Lt + tyrimo paemimas), nes tuo paciu dariausi ir paseli(120Lt), nes AIDS tyrimu centre paselio nedaro. AIDS tyrimu centre chlamidijos 70Lt.

Bet va gydytojo konsultacija renkuosi AIDS centre, nes ten pigiau (20Lt). Kai gausiu paselio atsakyma, leksiu pas gydytoja, kad man interpretuoutu tuos tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2009 07 13, 14:42)
As dariausi ENDEMIK (64Lt + tyrimo paemimas)

tai kiek tas tyrimo paėmimas?
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2009 07 13, 14:42)
As dariausi ENDEMIK (64Lt + tyrimo paemimas), nes tuo paciu dariausi ir paseli(120Lt), nes AIDS tyrimu centre paselio nedaro. AIDS tyrimu centre chlamidijos 70Lt.

Bet va gydytojo konsultacija renkuosi AIDS centre, nes ten pigiau (20Lt). Kai gausiu paselio atsakyma, leksiu pas gydytoja, kad man interpretuoutu tuos tyrimus.

as pas gydytoja savo uzsiregistravos kitos savaites pirmadieni... o tyrimus pasidaryti noreciau ten kur pigiau. NUsprendziau darytis chlamidiju, mikoplazmos, ureoplazmos, toksoplazmozes.... dar galvoju del citomegalo, bet greiciausiai darysiuos... sumele susidarys nemenka, tad kaina labai svarbu....
Papildyta:
Skambinausi i Endemik - tepinelis chlamidiju, ureoplazos ir mikoplazmos 145 lt., citomegalo tyrimas is kraujo - apie 30 lt ir toksoplazmozes (kraujo tyrimas) apie 32 lt. Taigi viso 200lt. Net susimasciau ar visu reikia....
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 13, 15:02)
tepinelis chlamidiju, ureoplazos ir mikoplazmos

kažkaip niekam, išskyrus savo ginę, tepinėlio neduočiau unsure.gif man LOR'ė sakė, kad jei yra chlamidijų, tai jų bus visur, tame tarpe ir kraujyje, taip kad galima kraują priduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 15:06)
kažkaip niekam, išskyrus savo ginę, tepinėlio neduočiau unsure.gif man LOR'ė sakė, kad jei yra chlamidijų, tai jų bus visur, tame tarpe ir kraujyje, taip kad galima kraują priduot g.gif

o ureoplazmos ir mikolazmos? mano kaiminka, kartu nuomojames, ureoplazmoze turejo... gydesi... noreciau buti apsidraudus.... bet bliamba brangu....
Papildyta:
man ir sake kai skambinau i endemika kad chlamidiju yr air kraujo tyrimas, nbet kai paminejau mikoplazmoze ir ureoplazmoze, tai is karto apie tepineli pradejo kalbeti
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 13, 15:11)
o ureoplazmos ir mikolazmos?

aš nė nežinau, kas tas yra biggrin.gif ir gerai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 15:15)
aš nė nežinau, kas tas yra biggrin.gif ir gerai irnesakyk.gif

as ir dorai nezinau. Bet kazkada gydytoja rekomendavo man siuos tyrimus, bet nesidariau. Tad dabar noriu pasidaryti. Planavimas maziuko privercia pasirupinti savo sveikaltele smile.gif
dabar mastua gal nesidaryti toksoplazmozes ir citomegalo... nebent mano gydytoja rekomenduotu pasidaryti... labai jau brangus tie tyrimai. Ir vis dar nenusprendziau kur darytis: ar vaziuoti i aids centro laboratorija ar i endemika... sad.gif
Atsakyti
tyrimo paemimas 6 Lt lyg. (ENDEMIK klinikoje)
as irgi buvau prisiplanavus visokiausiu tyrimu, bet paskaiciau, kad ureaplazmos yra naturali moters fauna. kai jos suaktyveja, sukelia slapimo ir inkstu sutrikimus (pozymius tada tikrai jauti)....jei jos nebuna aktyvios, ju gydyti nereikia...dauguma merginu gydo tas ureaplazmas, geria stipriausius antibijotikus, kelis kartus daro tuos tyrimus, nualina organizma ir vistiek ju neisnaikina....vienu metu gali tyrimas net neparodyti ureaplazmu (jei jis paimamas netikslingai del laiko tarpo), o veliau jos gali vel atsirasti, net lytiniu santykiu neturint....
todel nusprendziau sio tyrimo nedaryti...
del to citomegalo, tai sitas tyrimas labai netikslingas buna....ji reikia nemazai kartu pakartot, bet ir tai netikslumu vis buna....
toksoplazmoze velgi, ja gali tureti, bet nebeisgydysi, ji tik gali buti aktyvi arba ne (taip pat kaip ir citomegalas)...skaiciau, kad moterys buna turi ta toksoplazmoze ir pagimdo sveikus vaikus (tyrimus pasidaro del jos tik kai pastojusios buna)...
na cia tik mano zinios, gal as ir klystu, bet labai sumazinau tyrimu kieki....
manau uztenka paseli padaryt ir chlamidija...na dar svarstau mikoplazmas...

beje, AIDS centre ureaplazmos ir mikoplazmos - 45Lt. gal kam pravers si info, jei kas nusprestu darytis tuos du tyrimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shining_star: 13 liepos 2009 - 15:31
Sveikos smile.gif Noreciau vartoti kalci, nes mano nagai labai susilpnejo. Planuojame leliuka, nemanau, kad kalcis pakenktu, jeigu pastociau, bet kaip del vitamino D? Turiu kalcio tableciu su vitaminu D, o kazkur girdejau, kad nestumo metu jis nelabai gerai...
Atsakyti
Labas rytelis,
o as nuvaziavau i Endemika ir pridaviau visus tyrimus: chlamidiju, mikoplazmos ir ureoplazmos - tepineli, bei citomegalo bei toksoplazmozes krauja (ziurejau tik kur letini varinata, t.y. kur tyrimu gale G). Is viso sumokejau 159Lt. Tyrimus atsius mailu - nereikes paciai vel vaziuoti, Labai malony gydytoja, labai greitai ir maloniai aptarnavo. Belieka tiketis, kad tyrimai bus geri. Tureciau suzinoti ketvirtadieni. Pirmadieni einu pas savo gine o treciadieni kita pas seimos gydytoja. Tikiuos kad planavimo daru nmeteks atideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 14, 09:11)
Tikiuos kad planavimo daru nmeteks atideti smile.gif

drinks_cheers.gif tai laikom kūmsčius mirksiukas.gif

o pas mus dabar pats darbymetis blush2.gif jei vadovautis gleivėmis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 liepos 2009 - 08:14