Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(zuzla @ 2009 07 09, 14:00)
kokia ginė? t.y. privačioj klinikoj dirbanti ar poliklinikoj? jei poliklinikoj, tada domina kaip ir kiek kainuoja smile.gif

gine dirba zeryno klinikoje, mokama. Tyrimas Progesterono. Siuncia i biomedicinos tyrimu centra. Maciau ir endemik daro. 27Lt endemik'e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 09 liepos 2009 - 18:41
mergaitės, ten kur tyrimai surašyti yra klaidelė lotuliukas.gif
ne mikroplazma, o mikoplazma lotuliukas.gif
Mycoplasma pneumoniae ir Chlamydia pneumoniae smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 07 09, 14:04)
beje, o ten akiu dugnu nereikia issitirti? ar cia jau eigoje? zinau, kad tiriasi irgi nestukes.

Negarantuoju, bet man atrodo tik rekomenduoja apsilankyti pas akių gydytoją, nes esant dideliam akyspūdžiui (jei nesuklydau rašant pavadinimą) neleidžia gymdyti pačiai, daromas cezario pjūvis. Čia dažniau toms,kurių akytės labai silpnos.
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 07 08, 12:32)
Dovana gali būti iki 1MGL (jei kas nepasikeitę), tai yra iki 125 litų, (BK 227 str) o aš tikrai tiek neduodu mirksiukas.gif
Kaip ir rašiau, tai yra nuoširdi padėka, už šiltą ir malonų bendravimą, gerą priežiūrą ir svarbiausia ramybę, kad bet kuriuo metu galiu pasiskambinti ir man gydytoja suteiks kompetetingą pagalbą (o tai man buvo labai svarbu nėštumo metu).

1 MGL jau seniai 130 litų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Girdejau dar senais laikais, kad pries pradedant nestuma reikia susitaisyti dantis. Na bent jau kai mano pusesere gimde pries 13 metu, tai susitvarke visus dantis pries gimdyme berods. Ar pries nestuma g.gif ? Gerai nepamenu doh.gif . Kas su tais danciais darosi per nestuma ir gimdyma blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(siaures meska @ 2009 07 11, 12:07)
Sveikutes. Girdejau dar senais laikais, kad pries pradedant nestuma reikia susitaisyti dantis. Na bent jau kai mano pusesere gimde pries 13 metu, tai susitvarke visus dantis pries gimdyme berods. Ar pries nestuma g.gif ? Gerai nepamenu doh.gif . Kas su tais danciais darosi per nestuma ir gimdyma blink.gif ?

Tiesa, aš ir esu gridėjui, kad yra rekomenduojama susitvarkyti dantukus.Tai va per birželio mėn. susitvarkiau, nes pas mane buvo mažos, bet daug skylučių.....
Atsakyti
dantis rekomenduoja sutvarkyt, nes vaikelis pasisavina augimui labai daug kalcio iš mamos organizmo, taigi jei kur kokios skylutės, tai dėl kalcio trūkumo jos sparčiau didėja, tai jei tenka taisyt dantukus per neštumą, tada nerekomenduoja leisti nuskausminamųjų, kad nepakenkti vaikeliui
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 11, 23:23)
dantis rekomenduoja sutvarkyt, nes vaikelis pasisavina augimui labai daug kalcio iš mamos organizmo, taigi jei kur kokios skylutės, tai dėl kalcio trūkumo jos sparčiau didėja, tai jei tenka taisyt dantukus per neštumą, tada nerekomenduoja leisti nuskausminamųjų, kad nepakenkti vaikeliui

drinks_cheers.gif Esu dar girdėjus, kad nėštumo metu mamos dantys yra labai svarbu ir mažiuko sveikatai, nes esančios skylutės dantyse yra infekcijos šaltinis, kuris galis sukelti rimtus sveikatos pažeidimus, tokius kaip širdies ydos ir pan...
Atsakyti
aš irgi jau nulėkiau pasitikrinti dantis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Dariausi chlamidiju.
Gavau toki atsakyma:

Tyrimas: Chlamydia trachomatis DNR RL PGR
Vnt.: r-n
Norma: 0-0
Rezultatas:Nerasta

Tyrimo normos
Apribojimas
Analite: CT DNR
Lytis: N
Verte Nuo: 0.00
Verte Iki: 0.00
Rezultatas: Nerasta

Verte Nuo: 1.00
Verte Iki: 1.00
Rezultatas: Rasta

Vat ir nesuprantu, ar yra pas mane siu bacili, ar ne doh.gif
mane klaidina tie rodmenys, kur parasyta rasta doh.gif gal jus daugiau nusimanot....padekit man interpretuout si atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shining_star: 13 liepos 2009 - 12:38
QUOTE(shining_star @ 2009 07 13, 13:28)
Sveikutes,
Dariausi chlamidiju.
Gavau toki atsakyma:

Tyrimas: Chlamydia trachomatis DNR RL PGR                           
Vnt.: r-n
Norma: 0-0
Rezultatas:Nerasta 

Tyrimo normos
Apribojimas       
Verte Nuo: 0.00                     
Verte Iki: 0.00                   
Rezultatas: Nerasta               

Verte Nuo: 1.00         
Verte Iki: 1.00               
Rezultatas: Rasta

Vat ir nesuprantu, ar yra pas mane siu bacili, ar ne doh.gif
mane klaidina tie rodmenys, kur parasyta rasta doh.gif gal jus daugiau nusimanot....padekit man interpretuout si atsakyma 4u.gif

kur dareisi ir kiek mokejai? as rytoj zadu eiti darytis tyrimu, kad kita savaite tureciau atsakymus ir galeciau aptarti su gydytoja smile.gif bet dar nenusprendziau kur eiti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 07 13, 13:59)
kur dareisi ir kiek mokejai? as rytoj zadu eiti darytis tyrimu, kad kita savaite tureciau atsakymus ir galeciau aptarti su gydytoja smile.gif bet dar nenusprendziau kur eiti sad.gif

eik į aids centrą, ten sako pigiau, nei endemike g.gif tik dabar nežinau, kur - ar į patį centrą tau reikia, ar į laboratoriją unsure.gif gal pasiskambink
Atsakyti