Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(Šarlote @ 2009 07 08, 18:26)
Tą ligą nebūtinai nuo katės gali pasigauti, tik visi ant tų kačių viską suverčia mad.gif

drinks_cheers.gif

turiu ir aš katę, bet, kaip sakau, aš ją greičiau kuo nors užkrėsiu, nei ji mane smile.gif
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif , klausykit, o gal kuri turit susirasius kokius tyrimus rekomenduoja daryti? Manau, kad labai butu gerai cia i foruma parasyt. O gal jau buvo rasyta g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 07 08, 20:22)
O gal jau buvo rasyta  g.gif  ?

buvo buvo g.gif palyginus visai nesenai... reik pavartyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 07 08, 18:26)
Čia turbūt tu klausi dėl toksiplazmozės? Jei taip tai vienas kai nuoja apie 30-40 lt. Aš turiu katę tai dariausi visus tris: ar anksčiau turėjus kontaktą, dėl recidyvo ir ar aktyvus dabar. Viskas kainavo apie 100 gal g.gif
Tą ligą nebūtinai nuo katės gali pasigauti, tik visi ant tų kačių viską suverčia mad.gif

man irgi atrodo, kad cia ispustas reikalas. bet issitirti reiks ir bus ramu.
Atsakyti
pasakiau nesenai, o pasirodo net 6 puslapy doh.gif kaip laikas bėga unsure.gif

tikiuos Spyglle nesupyks, kad ją pacitavau 4u.gif

QUOTE(Spyglle @ 2009 04 06, 14:47)
atrdau savo uzrasu knyguteje, kokius tyrimus darosi mergaites, tai stai:
1. Raudoniukes
2. Vejauraupiu
3. CVM - citomegalo
4. toksoplazmozes
5. Mikroplazmos
6. Chlamidiju
7.Ueroplazmos

tyrimus Vln galima pasidaryti Endemike arba AIDS centre

Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 07 08, 23:27)
man irgi atrodo, kad cia ispustas reikalas. bet issitirti reiks ir bus ramu.

Žinoma, reikia padaryti viską, kad būtų ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 09, 04:57)
pasakiau nesenai, o pasirodo net 6 puslapy doh.gif kaip laikas bėga unsure.gif

tikiuos Spyglle nesupyks, kad ją pacitavau 4u.gif

zuzla, tai kad nera cia ko pykti friends.gif ne as sugalvojau tuos tyrimus hihihi.gif matosi, kad taves tinginelis nekamuoja, nes as darbe tingejau ieskoti tyrimu ir dar juos skelbti blush2.gif

as vis dar kamuojuos su KP padariniais, spuogeliais, o daugiau kaip ir nera nieko naujo, arteja rugsejis, medaus menesiukas, tai ziuresim, kaip cia seksis mums.. nors uzpludo dviprasmiai jausmai.. labai noriu, bet tuo paciu labai noriu dar pakeliauti i tolimas salis, dar visokiu planu yra unsure.gif blush2.gif ziuresim kaip seksis..
Atsakyti
nu va, as jau uzsiregsitravau pas seimos gydytoja ir pas moteru gydytoja... kita savaitele einu darytis pati tyrimu, o dar kita - pas daktarus ivertinti rezultatu... labai tikiuos kad viskas bus gerai, o tai prisiskaiciau visko, kad neramu truputi pasidare.... Tikiuos issklaidys man blogas nuotaikas daktarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 07 09, 11:10)
nors uzpludo dviprasmiai jausmai.. labai noriu, bet tuo paciu labai noriu dar pakeliauti i tolimas salis, dar visokiu planu yra  unsure.gif  blush2.gif

aha... MB irgi ir leliuką planuoja ir slidinėt žiemą biggrin.gif įdomu, kaip aš atrodysiu su pilvu ant slidžių hihihi.gif

sorry už poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 09, 09:02)
aha... MB irgi ir leliuką planuoja ir slidinėt žiemą biggrin.gif įdomu, kaip aš atrodysiu su pilvu ant slidžių hihihi.gif

mano draugai buvo suplanave slidineti ir suzinojo, kad laukiasi, tai drauge savo vyra stebejo guledama sezlonge ir kaitinosi kalnu saulute thumbup.gif
Atsakyti
beje, o ten akiu dugnu nereikia issitirti? ar cia jau eigoje? zinau, kad tiriasi irgi nestukes.
O gine man pasiule isstirti antros puses ciklo hormonus (aktualu toms, kuriu ciklas prie tu ilguju), nes pasirodo gali buti persileidimas jei tu hormonu mazai organizmas gamina.
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 07 09, 13:04)
O gine man pasiule isstirti antros puses ciklo hormonus

kokia ginė? t.y. privačioj klinikoj dirbanti ar poliklinikoj? jei poliklinikoj, tada domina kaip ir kiek kainuoja smile.gif
Atsakyti