QUOTE(Šarlote @ 2009 07 07, 11:57)
Kaip įdomiai,kad liepia vėl siuntimo eiti?
Paprastai išrašo vaistų, juos baigus gerti vėl ateini pasirodyti kaip viskas gyja. Jei viskas gerai iki pasimatymo jei dar nepasveikai, vėl vaistai ir po jų vėl pasirodai ir taip kol pasveiksi. Nuo kada gydymo procese siuntimų reikia?
Nieko nesuprantu
Bet aš kažkaip labiau linkusi eiti pusiau privačiai, pusiau valdiškai.
tai va, pas mus tipo taip. as zveryno klinikoje prisirasius, o jei nori pas gine, jie turi tik mokama, tada raso siuntima i kita poliklinika. o kitoje kad priimtu is nzn kur nemokamai su siuntimu reikia. kazkaip nepagalvojau i kokia moteru konsultacija pasiskambint:).
beje o as pataikiau ant tokios gydytojos kuriai dzin. sako a gereja tipo, bet juk gi nepraejo !!!! tai surase atsakyma mano seimos gydytojai i siuntima ir laisva tipo. Ne kokia gydytoja pakliuvo man irgi nesuprantama kaip taip va mazdaug ne neidomu ar pasveikau. Tai ka, praejo kelios savaites ir vistiek matau, kad uzdegimas koks ar kazkas tokio. Pilva skauda, isskyros negrazios. Va ir visa info. o norisi dazniausiai pas ta kuri pradejo gydyti ir pabaigti, tokiu atveju man vel reiktu siuntimo i ta poliklinika.
Bet visgi nusprendziau cia nebesikankinti ir vaiksciosiu zveryne pas mokama. Pasirodo nelabai ten brangu ir vietoje ir kalba daug normaliau ir paaiskina viska. Ziuresim. Reikia issigydyti viska iki kol leliuka daryti:)
Beje laikom katyte gal zinot koki ten tyrima reikia pasidaryti ar esu atspari ten kazkokiai ligai?