QUOTE(Adeliutė @ 2009 06 23, 23:49)
Sveikos,
O kaip jaučiate, kad po kontraceptikų atsistato organizmas? Nežinau, ar sutapimas (bet ko gero, kad ne), kai juos nustojau vartoti, pradėjo spuogai keltis ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės ir nugaros. Iš pradžių prieš planavimą kelis kursus sugėriau grožio vitaminus, bet nieko jie nepadėjo. Kas keisčiausia, spuogai man nesikėlė net ir brendimo metu ir tada, kai dar negėriau jokių tablečių.
Sveikos, man tas pats po KT, meciau sausi jas. Tai teko prisiminti visas zinias is paauglystes. Pakeociau visas odos prieziuros priemones ir per keleta menesiu suvaldziau. Dabar jau puse velnio, bet oda linkusi berti ir labai riebaluojasi. Pries KT taip nebuvo, nebent tik paauglysteje. Ir plaukai stipriai riebluotis tik metus pradejo.
Taigi meginkit prieziura odos daryti kaip paauglysteje. Nugarai ir krutinei taip pat taikykit. Turetupadeti. Geras prausiklis, tonikas su salicilu, cinku, ar arbatmedziu (valau kelis kart per diena, nes kitaip padaugeja berimu), kremmas specialiai tokiai odai ir valancios kaukes, peelingai kelis kart per savaite. Zodziu pavargti reikia, bet jau po menesio ar greiciau atrodys oda normaliai, tik neapleiskit vadeliu, kol susitvarkys oda su hormonu pokyciais. Man jau maziau riebaluojasi, alia praejo jau puse metu po metimo KT. Beje sampunus irgi pakeisti teko.
Papildyta:
Beje vakar pasnekejom su MB, kad reiktu kitamet ko gero gaminti jau ir mums leliuka.
Nuo ko pradedat pasiruosima?
Pas ginekologe reikia nukeliauti, kad apziureti, o kas po to? Kokius tyrimus vertetu pasidaryti? Pries kiek laiko pagerti vitaminu ir kokiu?
Pas mane po KT tragedija kazkokia. Niekaip uzdegimo neisgydo jau pas trecia gine uzsirasiau, sykart mokamai, nes jau nusibodo.Gydo nedagydo. Tipo israso vaistuku ir laisva. O jei jie nepadeda. eik pas seimos ir vel siuntimo prasykis. hrrr.. as uzsirasius i centriuka, tai jie nemokamos ginekologes neturi, tai siuncia i kita poliklinika, o ten matyt taip ir paziurikai ne savas pacientas. net nzn dukart jau nekaip pataikiau. Tikiuos dabar bus ok viskas:)
Tai man pasiule issitirti hormonus antroje ciklo puseje. Sake gali buti jog pas mane ju buna per mazai (nes ilgas ciklas), o ziurint i ateiti, tai kai ju truksta sake gali gresti persileidimas. Mano sesutei buvo. Tai leksiu tirtis si menesi.
O ka dar reiktu pasiziureti?
Labai jau noriu leliuko:)