Sveikos!
QUOTE(Adeliutė @ 2009 06 23, 20:49)
Sveikos,
O kaip jaučiate, kad po kontraceptikų atsistato organizmas? Nežinau, ar sutapimas (bet ko gero, kad ne), kai juos nustojau vartoti, pradėjo spuogai keltis ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės ir nugaros. Iš pradžių prieš planavimą kelis kursus sugėriau grožio vitaminus, bet nieko jie nepadėjo. Kas keisčiausia, spuogai man nesikėlė net ir brendimo metu ir tada, kai dar negėriau jokių tablečių.
stoju tau i kompanija del spuogu
brendimo metu man ju siek tiek buvo, paskui isaugau, jei koks spuogiukas ir iskildavo pries MM, tai net nesimatydavo, o dabar, ziauru, kas darosi
KP nustojau vartoti vasari, iki pat dabar, nerealiai beria kakta, smakra, krutine, gal siek tiek nugara.. jau net verkt norisi, MB sako: pakentek dar truputi ir atsistatys i savo vezias, nu bet atrodau
o dar vestuves ant nosies.. na tikiuosi iki rugsejo pageres.. jokiu grozio vitaminu negeriu.. net nezinau, ko griebtis
QUOTE(ViduKu @ 2009 06 29, 08:43)
mes planuotume ant rudenėlio turbūt...
kol kas tik skaitinėjuosi forumiukus... galvoju apie tyrimukus... bet dar nieko tiksliai nedarau... na, anginą išsipjoviau... ta proga ir kelis tyrimiukus pasidariau... mažakraujystė tai amžinai kankina... geriu geležį, ir tiek... bet pastojus turbūt reiktų nebegert, ką manot?...
mano draugeo taip pat mazakraujyste, pastojo ir vat liepos pab turetu gimdyti, bet visa nestuma kraujas - didziausia problema. Geria vaistus, o jis net nestumo pradzioje iki kritines ribos nukrites buvo (kas turetu buti tik pabaigoje), geria vaistus, bet atrodo, kas viskas bus ok. bet kokiu atveju, tavo gydytoja priziurinti tave nestumometu tikrai pasakys, ar tau reikia gerti gelezi, ar ne