Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(zuzla @ 2009 06 23, 10:30)

tai kaip planuoji stiprinti organizmą ir ar išvis planuoji? kokia nuomonė apie visus tuos tyrimus?

Na pradejau folio rūgšti gert. O seip pirma pas gine nueisiu, paklausysiu ka pasakys. Paklausiu apie tyrimus, šeip dar niekad nebuvau pas šita, nes persirašius i kita poliklinika. Tai nė nežinau kas per daktare. Šeip prieš puse metu dariausi kraujo tyrimus, hormonus ir t.t. Viskas gerai buvo, tik alergizavima koki tai rode. Stengiuosi dažniau lankyt tėvus kaime ir prisivežt iš ju visokio ekologiško gėrio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 06 23, 10:55)
Tikiuos kad viskas bus gerai...

drinks_cheers.gif sėkmės smile.gif

QUOTE(R.P.Z. @ 2009 06 23, 10:57)
Stengiuosi dažniau lankyt tėvus kaime ir prisivežt iš ju visokio ekologiško gėrio  smile.gif

kaip gerai toms, kurios kaimus turi rolleyes.gif
Papildyta:
http://www_peticija_lt/visos/2644/
Atsakyti
sveikos, planuotukes 4u.gif

smagu, kad musu daugeja, tikiuosi, kad visos greitai sulauksime puikiu ziniu thumbup.gif as ir toliau geriu foli, kadangi rudeni planuojame pradeti darbuotis, tai neuzilgo pirksiu vitaminu kokiu tai, ir tik dabar, po 4men, pradedu jausti, kaip organizmas grizta i vezias nutraukus vartoti KP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 06 23, 11:33)
sveikos, planuotukes  4u.gif

smagu, kad musu daugeja, tikiuosi, kad visos greitai sulauksime puikiu ziniu  thumbup.gif  as ir toliau geriu foli, kadangi rudeni planuojame pradeti darbuotis, tai neuzilgo pirksiu vitaminu kokiu tai, ir tik dabar, po 4men,  pradedu jausti, kaip organizmas grizta i vezias nutraukus vartoti KP  doh.gif

o as pradejau nuo vitaminu... kazkaip organizmas buvo labai issibalansaves, tai nusipirkau vitaminu ir mineralu kompleksa...nusipirkau ir folio rugsties, bet kad vitaminuose yra 400 - rekomenduojama norma, tai papildomai negeriu. Pabaigsiu vitaminus - tada tik foline rugsti gersiu smile.gif kazkaip man taip mano organizmas sako. Be to rudeni ir taip daugiau tu gerybiu visokiu bus - maziau vitaminu reikes papildomai, nes daugiau gausim su maistu. Tikiuos teisingai as cia ismasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 06 23, 08:46)
o as pradejau nuo vitaminu... kazkaip organizmas buvo labai issibalansaves, tai nusipirkau vitaminu ir mineralu kompleksa...nusipirkau ir folio rugsties, bet kad vitaminuose yra 400 - rekomenduojama norma, tai papildomai negeriu. Pabaigsiu vitaminus - tada tik foline rugsti gersiu smile.gif kazkaip man taip mano organizmas sako. Be to rudeni ir taip daugiau tu gerybiu visokiu bus - maziau vitaminu reikes papildomai, nes daugiau gausim su maistu. Tikiuos teisingai as cia ismasciau  g.gif

o as atvirksciai hihihi.gif bet as turejau omenyje nestukiu vitaminus.. pasiskaiciau, kad folio rugsti galima gerti kiek tik nori, tai ir geriu as ja.. kiek prisimenu, mano ginekologe sake kokie 2 men iki darbu pagerti nestukiu vitaminus, kad atsistatytu funkcionavimas normalus, nes as KP naudojau.. o del vitaminu tu teisi, jau geriau darzoviu ir vaisiu daugiau pavalgyti.. kai sakoma turi buti 5 a Day.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 06 23, 11:59)
o as atvirksciai hihihi.gif bet as turejau omenyje nestukiu vitaminus.. pasiskaiciau, kad folio rugsti galima gerti kiek tik nori, tai ir geriu as ja.. kiek prisimenu, mano ginekologe sake kokie 2 men iki darbu pagerti nestukiu vitaminus, kad atsistatytu funkcionavimas normalus, nes as KP naudojau.. o del vitaminu tu teisi, jau geriau darzoviu ir vaisiu daugiau pavalgyti.. kai sakoma turi buti 5 a Day.. 4u.gif

na, as sakiau dabar atstatysiu organizma, o to geriau svekesni maista, daugaiu darzovyciu pagrausiu. Ir folio rugsti dar pagersiu. Jei gydytoja sakys kad vitaminu pagerti - ka darysi, pirksiu ir gersiu smile.gif juk mazylis svarbiausia wink.gif
dar noriu eiti tyrimus pasidaryti... kaip supratau pigiausia aids centre - reikes apsilankyti, ir jau su rezultatais pas gydytoja, kuria tikiuos greitu laiku susirasiu smile.gif tikiuos mazylis ilgai neuztruks ir atvyks kai tik pradesim ji kviesti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O kaip jaučiate, kad po kontraceptikų atsistato organizmas? Nežinau, ar sutapimas (bet ko gero, kad ne), kai juos nustojau vartoti, pradėjo spuogai keltis ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės ir nugaros. Iš pradžių prieš planavimą kelis kursus sugėriau grožio vitaminus, bet nieko jie nepadėjo. Kas keisčiausia, spuogai man nesikėlė net ir brendimo metu ir tada, kai dar negėriau jokių tablečių.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2009 06 23, 23:49)
Sveikos,
O kaip jaučiate, kad po kontraceptikų atsistato organizmas? Nežinau, ar sutapimas (bet ko gero, kad ne), kai juos nustojau vartoti, pradėjo spuogai keltis ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės ir nugaros. Iš pradžių prieš planavimą kelis kursus sugėriau grožio vitaminus, bet nieko jie nepadėjo. Kas keisčiausia, spuogai man nesikėlė net ir brendimo metu ir tada, kai dar negėriau jokių tablečių.

labukas,
jungiuosi ir aš po truputėlį...

žinok, iš patirties pasakysiu, čia Tau ne nuo to, kad nustojai vartot kontraceptikus, o nuo tų "grožio vitaminų"... tokių geriau nereikia. mano oda po tokių vartojimo pusę metų neatsigauna verysad.gif (čia truputį ne į temą)

o mes planuotume ant rudenėlio turbūt...
kol kas tik skaitinėjuosi forumiukus... galvoju apie tyrimukus... bet dar nieko tiksliai nedarau... na, anginą išsipjoviau... ta proga ir kelis tyrimiukus pasidariau... mažakraujystė tai amžinai kankina... geriu geležį, ir tiek... bet pastojus turbūt reiktų nebegert, ką manot?...
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
QUOTE(Adeliutė @ 2009 06 23, 20:49)
Sveikos,

stoju tau i kompanija del spuogu gun_bandana.gif brendimo metu man ju siek tiek buvo, paskui isaugau, jei koks spuogiukas ir iskildavo pries MM, tai net nesimatydavo, o dabar, ziauru, kas darosi gun_bandana.gif KP nustojau vartoti vasari, iki pat dabar, nerealiai beria kakta, smakra, krutine, gal siek tiek nugara.. jau net verkt norisi, MB sako: pakentek dar truputi ir atsistatys i savo vezias, nu bet atrodau unsure.gif o dar vestuves ant nosies.. na tikiuosi iki rugsejo pageres.. jokiu grozio vitaminu negeriu.. net nezinau, ko griebtis unsure.gif

QUOTE(ViduKu @ 2009 06 29, 08:43)
mes planuotume ant rudenėlio turbūt...
kol kas tik skaitinėjuosi forumiukus... galvoju apie tyrimukus... bet dar nieko tiksliai nedarau... na, anginą išsipjoviau... ta proga ir kelis tyrimiukus pasidariau... mažakraujystė tai amžinai kankina... geriu geležį, ir tiek... bet pastojus turbūt reiktų nebegert, ką manot?...

mano draugeo taip pat mazakraujyste, pastojo ir vat liepos pab turetu gimdyti, bet visa nestuma kraujas - didziausia problema. Geria vaistus, o jis net nestumo pradzioje iki kritines ribos nukrites buvo (kas turetu buti tik pabaigoje), geria vaistus, bet atrodo, kas viskas bus ok. bet kokiu atveju, tavo gydytoja priziurinti tave nestumometu tikrai pasakys, ar tau reikia gerti gelezi, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 06 29, 11:53)
mano draugeo taip pat mazakraujyste, pastojo ir vat liepos pab turetu gimdyti, bet visa nestuma kraujas - didziausia problema. Geria vaistus, o jis net nestumo pradzioje iki kritines ribos nukrites buvo (kas turetu buti tik pabaigoje), geria vaistus, bet atrodo, kas viskas bus ok. bet kokiu atveju, tavo gydytoja priziurinti tave nestumometu tikrai pasakys, ar tau reikia gerti gelezi, ar ne  mirksiukas.gif

matai, kaip unsure.gif
man po operacijos žiauriai krito... tai dabar geležies pagal planą turbūt tris mėnesius reiks gert... doh.gif kaži kas, jei tuo metu pastoji?... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViduKu: 29 birželio 2009 - 11:01
QUOTE(Spyglle @ 2009 06 29, 12:53)
Sveikos!  4u.gif
stoju tau i kompanija del spuogu gun_bandana.gif brendimo metu man ju siek tiek buvo, paskui isaugau, jei koks spuogiukas ir iskildavo pries MM, tai net nesimatydavo, o dabar, ziauru, kas darosi gun_bandana.gif KP nustojau vartoti vasari, iki pat dabar, nerealiai beria kakta, smakra, krutine, gal siek tiek nugara.. jau net verkt norisi, MB sako: pakentek dar truputi ir atsistatys i savo vezias, nu bet atrodau  unsure.gif o dar vestuves ant nosies.. na tikiuosi iki rugsejo pageres.. jokiu grozio vitaminu negeriu.. net nezinau, ko griebtis  unsure.gif

Gal pas odos gydytoją nueik? g.gif Vienai pažįstamai tai cinko preparato ir dar berods vitamino E liepė gydytoja pagert ir tikrai žymiai gražesnė oda pasidarė. Gal kažko visai nedaug tereikia, bet žinoma tai turi įvertinti gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 06 29, 14:10)
Gal pas odos gydytoją nueik? g.gif  Vienai pažįstamai tai cinko preparato ir dar berods vitamino E liepė gydytoja pagert ir tikrai žymiai gražesnė oda pasidarė. Gal kažko visai nedaug tereikia, bet žinoma tai turi įvertinti gydytoja biggrin.gif

vitamino E gaunu su zuvies tauku tabletemis.. pas odos gydytoja reiketu nueiti, bet ne LT gyvenu, o be rekomendaciju eiti pas bet ka nelabai noriu, gal kolegiu darbe reikes pasiklausineti.. g.gif aciu vis tiek 4u.gif
kaip buvau pratusi, prie odos be spuogeliu, tai dabar kiekvienas spuogas gadina rytais nuotaika gun_bandana.gif ...
Atsakyti