QUOTE(mamuuute @ 2009 03 31, 17:54)
sveikutes. man gine pasake pabandyti pagert vitaminoE, nes mano ciklas nereguliarus. o vitaminas E biski pareguliuoja hormonu gamyba. siaip nebuciau jo pirkus. aisku, stengiuos valgyt kuo daugiau naturalaus maisto. nes kai pamaciau savo pazystama planuojancia leliu, edancia vien pusfabrikacius ir geriancia gal 6 rusiu vitaminus, tai pakraupau. va taip tai nedarykit
. jei nemokat gamint, pasimokykit!
mes visad gaminam namie, kažkada "atsivalgėm" pirktinių pusfabrikačių, dabar mąstau, kaip mes galėjom tą pirktinį maistą valgyt, "nedašyla"
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 03 31, 19:51)
As netgi visu pirktiniu sulciu atsisakiau ir kavos, dabar geriu vien arbata, svieziai spaustas sultis ir verdu is saldytu uogu kompotus.
o aš kavos negaliu atsisakyt....
išvis kai pastojau pirmąkart, pirmais nėštumo mėnesiais buvo tiesiog sveiko maisto manija pas mane, kuo sveikiau, kuo ekologiškiau, tikiuos, ir šįkart taip užeis
bet kavos...reikia man...
QUOTE(Drontukas @ 2009 03 31, 21:55)
atsiprasau, kad isikisiu..
tiesiog skaiciau ir uzmaciau... jei jau planuojat, o tuo labiau pastojot - ciobreliu arbatos gerti negalima - skatina gimdos raumenu susitraukimus, kas gali sukelti persiledima, o velesniam laikotarpyje prieslaikini gimdyma
o gal žinai, ar Gripolio arbata nekenkia
?
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)