Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(Spyglle @ 2009 05 28, 16:26)
sveika, mes irgi rugseji planuojame rimtai kibti i darbus, tikiuosi, kad medutis bus saldus  rolleyes.gif

Sveika, ziuriu, kad rudeniop bus daug dirbanciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 05 28, 13:50)
Sveika, ziuriu, kad rudeniop bus daug dirbanciu  wub.gif

aha hihihi.gif o paskui visos susitiksim nestukiu forume, o paskui jau ir vaikucius kartu auginsim rolleyes.gif
Atsakyti
Ar skiepijates nuo hepatitu? g.gif Nesu pasiskiepijusi,tai mastau ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 05 28, 18:47)
Ar skiepijates nuo hepatitu? g.gif Nesu pasiskiepijusi,tai mastau ar verta g.gif

negirdėjau, kad kas prieš neštumą nuo jo skiepytusi g.gif prieš keliones - taip, bet prieš neštuma - unsure.gif norint ilgalaikės apsaugos, reikia berods tris kartus skiepytis metų bėgyje...
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 25, 11:14)
sveikutės, na kaip sekasi planuoti? smile.gif aš tai nusipirkau savaitgalį pregnacare conception, čia mano jau treiti vitaminai smile.gif tai sulaukiu paskutinių mmm. ir daugiau jau nuo birželio jų nebelauksiu ax.gif

Dovilyte, as ir vartoju Pregnacare Conception. Ir taip pat nuo birzelio pradzios is kart po mmm, pradesim gamint...
Tai ka, sekm
es thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmute7 @ 2009 05 25, 17:40)
Aciu Tau labai uz atsakyma  4u.gif
Na, vistiek pabandysiu pagerti tos folio rukgsties  ax.gif  itu vitaminu tai nepirksiu, geriau isties daugiau vaisiu ir darzoviu pavalgysiu, vis geriau bus  smile.gif
As kazkaip irgi galvojau, kad tie tyrimai gali buti padaromi ir jau nestumo metu, nes tada ka darytu tos besilaukiancios netyciuku  g.gif

Sveikute, oi, zinok visus tyrimus reikia pasidaryti pries nestuma. Ka darysi, jei ras kokiu negerumu, o vaistu, pvz, antibiotiku negalesi juk vartoti.
As taip pat pasidariau PAP tyrima, ir rado blogybiu, tai negalejau planuot leliaus, gerem su vyru antibiotikus ir labai stiprius. Nestumo metu negalima atlikti tokiu tyrimu kaip PAP ir pan.
Papildyta:
[quote=Dovilyte5,2009 05 26, 11:17]
Papildyta:
As taip pat mastau, kad turbut su tais visais kitais tyrimais jau darosi perdeta situacija g.gif anksciau tikrai nei musu mamos tiek ejo, leke, ir vaikai sveikesni gimdavo.
Niu bet cia tik mano pamastymai 4u.gif kitakart ir pati sunerimstu - *****, o gal vis tik pasidaryti kas tik imanoma, kad po to grauztis nereiktu doh.gif oi rolleyes.gif
[/quote]
pritariu bigsmile.gif aš tai pasidarysiu kai pastosiu smile.gif Manau tyrimus reikėtų daryti nebent tada, jeigu rimtai sirgot kokiomis nors ligomis, buvo persileidimų, nesivystančių nėštumų ar kažkokių problemėlių.
[/quote]

Zinokit, as ir maniau kad man viskas gerai, tai dziaugiuosi, kad pries planuodami leiu, nuejau pas savo ginekologe issitirti...kam gadintis nervus nestumo metu?Juk laukiantis nesinores lakstyti per gydytojus, darytis tyrimus ir laukt ats. - ir galvot, ar tikrai viskas gerai...
Niu pagalvokit, busimos mamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 28, 22:33)
negirdėjau, kad kas prieš neštumą nuo jo skiepytusi g.gif prieš keliones - taip, bet prieš neštuma -  unsure.gif norint ilgalaikės apsaugos, reikia berods tris kartus skiepytis metų bėgyje...

Dekui ua atsakyma,nes as cia vis ismastau kanors doh.gif Plius perskaiciau cia lryte lygtai straispni kad tas hepatitas plinta per rankas,pinigus ir pan tai ir susimasciau
va va tas man irgi neptinka kad keli skiepai ir tada reiktu atideti planavima doh.gif Bet pasamonej norisi nuo visko apsisaugoti,nors pati suprantu kad tai neimanoma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 28 gegužės 2009 - 23:14
QUOTE(mama_Carina @ 2009 05 28, 22:51)
Dovilyte, as ir vartoju Pregnacare Conception. Ir taip pat nuo birzelio pradzios is kart po mmm, pradesim gamint...
Tai ka, sekm
es thumbup.gif

ir tau sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif o tau kažką bogo rado kai padarė tyrimus? kas tas PAP? g.gif na aš turėjau peinligė ir daug daug problemų su prolaktinu, bet dabar jau pienligę išsigydžiau, ir hormonai pasitvarkė smile.gif tai manau viskas gerai turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 05 28, 16:26)
sveika, mes irgi rugseji planuojame rimtai kibti i darbus, tikiuosi, kad medutis bus saldus  rolleyes.gif

bigsmile.gif tikimės, tikimės.
Smagu, kad bendraminčių tiek daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 29, 09:18)
ir tau sėkmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  o tau kažką bogo rado kai padarė tyrimus? kas tas PAP? g.gif  na aš turėjau peinligė ir daug daug problemų su prolaktinu, bet dabar jau pienligę išsigydžiau, ir hormonai pasitvarkė smile.gif tai manau viskas gerai turėtų būti smile.gif

Citologini tyrima butinai pasidaryk. Man rado gimdos kaklelyje pakitusias lasteles, todel abu su vyru saziningai gerem antibiotikus. O visas organizmas susinormalizuoja tik po 4-6 menesiu doh.gif
Ilgai laukem kol padare pakartotina tyrima. Dabar galim "darbuotis" smile.gif
O kai nuejau pasitikrinti, nes planavom leliu gamint, tai net minties nebuvo, kad man kas nors gali buti blogai. O su pienlige ir man teko ilgai kovot doh.gif
O dabar viskas gerai. Todel sakau, toms, kurios planuoja turet vaikeli, tai geriau pries nestuma savo organizma susitvarkyt.
O siaip linkiu sveikateles ir sekmingu "darbu"! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Carina @ 2009 05 29, 14:30)
Citologini tyrima butinai pasidaryk. Man rado gimdos kaklelyje pakitusias lasteles, todel abu su vyru saziningai gerem antibiotikus. O visas organizmas susinormalizuoja tik po 4-6 menesiu doh.gif
Ilgai laukem kol padare pakartotina tyrima. Dabar galim "darbuotis" smile.gif
O kai nuejau pasitikrinti, nes planavom leliu gamint, tai net minties nebuvo, kad man kas nors gali buti blogai. O su pienlige ir man teko ilgai kovot doh.gif
O dabar viskas gerai. Todel sakau, toms, kurios planuoja turet vaikeli, tai geriau pries nestuma savo organizma susitvarkyt.
O siaip linkiu sveikateles ir sekmingu "darbu"! thumbup.gif

aš pas homeopatę nuo kovo pradžios gydausi, tai išnyko man pienligė iš karto kai tik pradėjau žirniukus gerti, o kovojau su ja 3 metus ir kiekvieną mielą mėnesį. Man nedarė citologinio tyrimo, buvau privačiai kažką pašnekėjom, bet taip ir nesupratau ar reiktų darytis. Šiaip planuoju jį vėliau pasidaryti smile.gif
Atsakyti
man poliklinikoj citologinį tyrimą daro kartą metuose nemokamai ax.gif neparašius smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Paskaiciau foruma ir nebezinau ka cia ir bedaryti. Maniau po vestuviu (birzelio pabaigoje) bandysim tureti leliu, apsilankiau pas ginekologe,paklausiau kokiu priemoniu tureciau imtis planuojant vaikeli. tai ji pasake, vartoti folio rugsti, o nustojus gerti kontraceptines tiketis teigiamo rezultato. Dar liepe pastojus pas ja iskart neskubeti, sake palauk pora savaiciu, o tada ateik. Tai viskas. Apie jokius tyrimus net kalbos nebuvo...
Jetus tai kur man dabar tuos tyrimus darytis?? Pas ginekologe vaikstau privaciai, tai gal cia reik eit i poliklinika pas seimos gydytoja?
p.s. tepinelio rezultatai parode gryba - igydytoja israse kazkokia viena piliule NYCOmeD, isgeriau ir tiek ziniu.
reikejo geriau jau neskaitinet forumu - cia galva susisuka nuo visokiu pasiulymu...
Atsakyti