Sveikos Stai ir as jungiuosi i gausu esamu ar dar tik busimu mamyciu buri. Labai noreciau susilaukti mazylio, tai rimtai svieciuosi apie tyrimus, vitaminus ir visa kita Gal gali kas painformuoti, kur geriausia tuos tyrimelius Klaipedoje darytis? Kadangi siame mieste esu naujoke nezinau nei vienos klinikos...
sveikos merginos,
jungiuosi prie jusu nes taip pat planuoju nestuma...kai pradejau apie tai galvoti primiausiai nusprendziau pasirinkti gydytoja...kadangi esu ne is Vilniaus, siek tiek sunkiau, nes apie mano mieto gydytojus nelabai yra informacijos...tai vat pasirinkau pasiklausinejus pas drauges. kadangi man daznai buna visokie uzdegimai pirmiausiai nuejau tirtis del ju...rado, gyde, lyg tais isgyde...
kadangi pas mane gimdos kaklelyje yra zaizdele, padare onkocitologini. atsakymas neaiskus. padare biopsija. po atsakymo darem gimdos kaklelio konizacija
tai vat as dar tik 3 dienos po operacijos...labai noriu kuo greiciau pasveikti ir bandyti pastoti...
siaip gydytoas man kai paklausiau apie tyrimus, pasake kad kai pastosiu, tada darsim. sako dabar nieko gal ir nereiketu. o cia pasiskaiciau, kad eile tu tyrimu yra...
apie vitaminus nepaklausiau, o jis ir nepasiule...bet vat pasiskaiciau cia ir butinai leksiu folio pirkti...
sake bandyt pastoti, jei tik aisku viskas gerai gis, galesiu po 2 men... tikiuosi, kad viskas bus gerai...atrodo taip laikas prailgo kai nori, o negali... o dar jei nepavyks is karto
apie ta folio rugsti gal anksciau galejau pasiskaityti ir gert pradet...bet gal uzteks tiek, kiek spesiu... 2 men gi tikrai turiu, o kas zino kiek dar...nenoriu jau laukti. po tokios operacijos jau nenoriu rizikuoti ir dar nebandyt pastot...
jungiuosi prie jusu nes taip pat planuoju nestuma...kai pradejau apie tai galvoti primiausiai nusprendziau pasirinkti gydytoja...kadangi esu ne is Vilniaus, siek tiek sunkiau, nes apie mano mieto gydytojus nelabai yra informacijos...tai vat pasirinkau pasiklausinejus pas drauges. kadangi man daznai buna visokie uzdegimai pirmiausiai nuejau tirtis del ju...rado, gyde, lyg tais isgyde...
kadangi pas mane gimdos kaklelyje yra zaizdele, padare onkocitologini. atsakymas neaiskus. padare biopsija. po atsakymo darem gimdos kaklelio konizacija
tai vat as dar tik 3 dienos po operacijos...labai noriu kuo greiciau pasveikti ir bandyti pastoti...
siaip gydytoas man kai paklausiau apie tyrimus, pasake kad kai pastosiu, tada darsim. sako dabar nieko gal ir nereiketu. o cia pasiskaiciau, kad eile tu tyrimu yra...
apie vitaminus nepaklausiau, o jis ir nepasiule...bet vat pasiskaiciau cia ir butinai leksiu folio pirkti...
sake bandyt pastoti, jei tik aisku viskas gerai gis, galesiu po 2 men... tikiuosi, kad viskas bus gerai...atrodo taip laikas prailgo kai nori, o negali... o dar jei nepavyks is karto
apie ta folio rugsti gal anksciau galejau pasiskaityti ir gert pradet...bet gal uzteks tiek, kiek spesiu... 2 men gi tikrai turiu, o kas zino kiek dar...nenoriu jau laukti. po tokios operacijos jau nenoriu rizikuoti ir dar nebandyt pastot...
pasimetus1140 - viskas tau pavyks Pas visus buna visokiu bedeliu ar bedu, bet vistiek mes stengiames
As galvoju visada taip: kad viskas bus gerai, nes kitaip ne gali buti
As galvoju visada taip: kad viskas bus gerai, nes kitaip ne gali buti
QUOTE(Dita555 @ 2009 05 19, 09:10)
pasimetus1140, viskas bus gerai. Svarbu sirdyje tuo labai tiketi ir tada viskas buna gerai.
aš jau 8 mėn labai tikiu
QUOTE(zuzla @ 2009 05 19, 12:48)
aš jau 8 mėn labai tikiu
vargsas tu vaikas...net nzn ka ir bepasakyt
QUOTE(zuzla @ 2009 05 19, 13:48)
aš jau 8 mėn labai tikiu
labai linkiu kad tikejimo periodas baigtusi ir pasimatytu rezultatai
QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 05 19, 13:55)
vargsas tu vaikas...net nzn ka ir bepasakyt
ką jau čia besakysi
QUOTE(Dita555 @ 2009 05 19, 15:08)
labai linkiu kad tikejimo periodas baigtusi ir pasimatytu rezultatai
ačiū
aš kol kas nemokamai tikiu ir laukiu, o draugė jau tiek pinigų tyrimams sukišo vien ginio konsultacijai jai 180lt kainuoja ovuliacijos skatinamieji virš 100 kainuoja, kurių jau ne vieną mėn pirko... nu ir t.t. sako, vaikas turės gimti su auksiniais plaukais, ne kitaip
aš kol kas nemokamai tikiu ir laukiu, o draugė jau tiek pinigų tyrimams sukišo vien ginio konsultacijai jai 180lt kainuoja ovuliacijos skatinamieji virš 100 kainuoja, kurių jau ne vieną mėn pirko... nu ir t.t. sako, vaikas turės gimti su auksiniais plaukais, ne kitaip
[/quote]
o siaubeli kokios kainos cia dar jei viena menesi uztektu tiek investuoti...O dabar moki ir nezinai pades ar ne. Bet ko tik nepadarysi del mazutelio kudikelio.
As va prisiskaitau visokiu tokiu atveju, tai net pas gine nueiti bijau tyrimu darytis...
[/quote]
o siaubeli kokios kainos cia dar jei viena menesi uztektu tiek investuoti...O dabar moki ir nezinai pades ar ne. Bet ko tik nepadarysi del mazutelio kudikelio.
As va prisiskaitau visokiu tokiu atveju, tai net pas gine nueiti bijau tyrimu darytis...
QUOTE(Dita555 @ 2009 05 19, 15:19)
jei tu sveika, TB sveikas, rimtai nesirgot, tai nėr ko bijot ginė pažiūrės, pasakys, kad viskas gerai ir išsiųs nuo planų eiti prie veiksmų
šiaip reta ginė siunčia arba rekomenduoja daryti tyrimus, čia jau kiekviena pati nusprendžia
klausei kur galima tyrimus pasidaryt klaipėdoj
http://www.endemik.l...pedos-filialas/
Sveikuitės, mertgaitės, įsijungiu ir aš į Jūsų klubą. Tai va...Man gydytoja išrašė tokius vaistus:folinę rūgštį, nakvišų aliejų ir Osdteocare (kalcis, magnis). Sako, kad Osteocare yra būtinas, kadangi besivystatnčio kūdikio kauliukai tiesiog išsiurbia iš mamyčių visą kalcį - todėl būtina sukaupti kalcio atsargų savo organizme. Žiūrėsime kaip čia bus. Dar tik planuojame. Išgeriu paskutines KT, op tada stebėsime kaip ir kas čia mums pavyks