Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(zuzla @ 2009 05 06, 08:16)
jau cieli 8 ciklai bevaisiai..

hm... g.gif o pas gydytoją jau lankeisi? mano vieni pažįstami niekaip 2 metus neužkibo, ėjo, tyrėsi, tai gydytojai absoliučiai nieko nerado, atseit viskas yra tvarkoje ir čia daugiau gal psihologiniai dalykai, kad labai stengiesi ir nepavyksta, tai liepė atsipalaiduoti ir negalvoti... aišku ne taip paprasta, bet nuo streso atvirkščiai viskas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 06, 08:21)
hm...  g.gif  o pas gydytoją jau lankeisi? mano vieni pažįstami niekaip 2 metus neužkibo, ėjo, tyrėsi, tai gydytojai absoliučiai nieko nerado, atseit viskas yra tvarkoje ir čia daugiau gal psihologiniai dalykai, kad labai stengiesi ir nepavyksta, tai liepė atsipalaiduoti ir negalvoti... aišku ne taip paprasta, bet nuo streso atvirkščiai viskas gaunasi.

buvau, sakė viskas gerai.. nestresuoju schmoll.gif tik liūdėsys ateina kartu su mmm...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 06, 08:38)
buvau, sakė viskas gerai.. nestresuoju schmoll.gif tik liūdėsys ateina kartu su mmm...

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 06, 08:56)
viskas bus gerai 4u.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
mano vyra labai smarkiai susirgo vakar, paaiškėjo, kad jam salmaneliozė verysad.gif tai dabar antibiotikų kursas ir visa kita. Sakė, kad visiškai šios bakterijos išnyksta tik po pusės metų. Man kilo klausimas ar tai neturės reikšmės planuojant vaiką, kad jis antibiotikus gėre ir sirgo šia bjaurybe? temsiu pas homeopatę iš karto kai tik iš ligoninės išrašys. Mane sėkmingai ji gydo nuo visokių ligų, tai ir jam padės, bet tik, kad mes jau kitą mėnesį startuoti turėjom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 06, 09:08)
nu nenusimink taip  4u.gif viskas bus gerai. Kiek jau laiko planuojat?

Žinoma kitaip ir būti negali mirksiukas.gif
Tik dar norėjau paklaust ar beplanuodami mylėtis bandėt? hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, perksiaciau visa jusu tema, maciau daugiausiai diskuciju kelia vitaminai ir ju vartojimas... na mums jau realiai 2 men nepavyko pasigauti zirniuko, zinai kad daugelis mano jog per greitai stresuoju, bet nesuvokiu kur gali buti prizastis,nes ginekologas ziurejo echo is vidaus, sako kiausineliu daug (cia pries O tyre) sako sekmes planuojant, tepinelis geras nereikia jokiu daugiau tyrimu, tai va bet ciklas vel bevaisis, nors II fazei BT pastovi 37,2... tai va geriu su MB folio rugsti ir man dar del ciklo (jis pas mane 43 CD) gydytojas patare pagerti wellwomen nes nakvisu aliejaus yra kuris reguliuoja cikla...kaip manot ar dar palaukti su tyrimais ar visgi daryti juos????
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 06, 11:07)
bet tik, kad mes jau kitą mėnesį startuoti turėjom verysad.gif

kaip gaila... linkiu greičiau pasveikti 4u.gif

QUOTE(Šarlote @ 2009 05 06, 11:07)
Tik dar norėjau paklaust ar beplanuodami mylėtis bandėt? hihihi.gif  mirksiukas.gif

mylėtis? blink.gif aš laukiu nekalto prasidėjimo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 06, 11:38)
Laba diena, perksiaciau visa jusu tema, maciau daugiausiai diskuciju kelia vitaminai ir ju vartojimas... na mums jau realiai 2 men nepavyko pasigauti zirniuko, zinai kad daugelis mano jog per greitai stresuoju, bet nesuvokiu kur gali buti prizastis,nes ginekologas ziurejo echo is vidaus, sako kiausineliu daug (cia pries O tyre) sako sekmes planuojant, tepinelis geras nereikia jokiu daugiau tyrimu, tai va bet ciklas vel bevaisis, nors II fazei BT pastovi 37,2... tai va geriu su MB folio rugsti ir man dar del ciklo (jis pas mane 43 CD) gydytojas patare pagerti wellwomen nes nakvisu aliejaus yra kuris reguliuoja cikla...kaip manot ar dar palaukti su tyrimais ar visgi daryti juos????

pati atsakai į savo klausimą mirksiukas.gif dar ir gydytoja sėkmės palinkėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 gegužės 2009 - 10:41
QUOTE(zuzla @ 2009 05 06, 11:48)
pati atsakai į savo klausimą mirksiukas.gif dar ir gydytoja sėkmės palinkėjo

tai va tame ir esme esu pasimetusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 06, 12:53)
tai va tame ir esme esu pasimetusi  doh.gif

Nusiramink ir ramiai su vyru užsiimkit smileysex.gif . Viskas tikrai bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif

visoms planuojancioms ir bandancioms sekmes! 4u.gif mazai beuzsuku pas jus, nes apart folio rugsties nieko daugiau negeriu.. likus 2men iki bandymu pradesiu gerti vitaminus nesciosioms, ir tikiuosi, kad rugsejis bus saldus ir labai derlingas hihihi.gif su MB vis vakarais pasnekame, kaip noretume mazo zirniuko wub.gif pietavome sestadieni su draugais ir buvo nemazai klecku, taip grazu.. wub.gif

visoms sekmes didziausios! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 30, 10:33)
net nežinau tada ką patart, neturėjau niekada uždegimų (tfu tfu tfu), tik pienligę.. bet jau išmokau pažinti ją pagal pačius pirmuosius simptomus, tai ir jos išvengiu smile.gif

o kokie jos simptomai? blush2.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 05 03, 16:48)
mergaitės, kurios geriat (ar gėrėt) vitaminus, ar jums iškart pasireiškė pykinimas ar po kiek laiko? aš 10 dienų geriu ir šian kažko supykino g.gif

mane nuo folio rūgšties pykina unsure.gif ir dabar pykina, bet tikiuos, kad ne nuo jos... lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(Tina-Lita @ 2009 05 04, 11:15)
Man labiausiai patiko sis puslapis, ten gali apie kiek viena gyditoja pasiskaititi... www.pincetas.lt

o man nepatiko, labai mažai informacijos, be to, kas garantuoja, kad ji objektyvi schmoll.gif bet apie savo gyd. parašiau puikų komentarą wub.gif

QUOTE(margaake @ 2009 05 04, 23:05)
Šiauliuose kiek paklausau, tai yra"elitinės" ir ne tos gydytojos t.y. arba turi palatą ligoninėje arba ne. Paskui elgiasi su Tavim kaip nepilnaverte...

netiesa schmoll.gif jeigu nori, galiu į až parašyti, Šiauliuose žinau daug puikių gyd. tarp jų manoji- superinė thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 05 06, 07:48)
nereik man nei kantrybės nei nieko verysad.gif riebi viena juosta...

nenusimink, imk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti