Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 28, 16:06)
ačiū smile.gif nors kiek paskaičiavau rodo, kad viskas normoje... na tiesiog nežinau. Gal su skrandžiu negerai kažkas, bet jau taip nusibodo, nuo vakar tas rūgštumas, atorodo, kad aspirino tabletę čiulpčiau sad.gif

kaip jus skaiciavote, as ka ir kiek berasyciau,man vis raudonas zmogus;
kaipasirenki pvz., jautiena (file) tai kiek tugramu cia dabar rasyti,kiek suvalgai perviena karta ar kaip g.gif
Papildyta:
as is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 04 29, 12:18)
kaipasirenki pvz., jautiena (file) tai kiek tugramu cia dabar rasyti,kiek suvalgai perviena karta ar kaip  g.gif
Papildyta:
as is Vilniaus 4u.gif

aš rinkausi produktus kuriuos valgau ir rašiau gramus kiek suvalgau. Na man tai buvo visoks žmogeliukas ir mėlynas ir raudonas. mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkaip man ten nieko nesigauna, as palamai negaliu valgyti mesos taip iseina unsure.gif pagal ta zmogeliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 04 29, 11:18)
kaipasirenki pvz., jautiena (file) tai kiek tugramu cia dabar rasyti,kiek suvalgai perviena karta ar kaip  g.gif
Papildyta:
as is Vilniaus 4u.gif

net nežinau, man tai nerodė raudomo ir viskas smile.gif šaindien jau viskas gerai, praėjo ta nesąmonė smile.gif skambinau savo homeopatei, tai ji dar pasakė ką daryti, tai susinormalizavo viskas. Manau čia šitas dalykas pasidarė, nes sirgau, gėriau laaabai daug arbatos su medumi ir c vit... smile.gif
Atsakyti
tai patarkit, kokia cia malonesne istaiga ir dakatare pasirinkti nestumo planavimui, josekimui, gymdymui ir pan.,

aciu

as is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 04 29, 14:03)
tai patarkit, kokia cia malonesne istaiga ir dakatare pasirinkti nestumo planavimui, josekimui, gymdymui ir pan.,

aciu

as is Vilniaus  4u.gif

pas ginę lankausi nemokamai centro poliklinikoj kalinausko gatvėj (bet esu prirašyta vytenio poliklinikoj), pavardė Navickienė, nusiskundimų ja per ~7 metus neturėjau, pradėjau planuot neštumą, tai kaip ir naujas santykių etapas bus tarp mūsų biggrin.gif o tu kuriam rajone gyveni?
Atsakyti
as esu prisirasiusi Centro poliklinikoj (Pylimo g.) smile.gif
ir p. Navickiene zinau, esu lankiusi pas ja, del uzdegimu, bet ta kart ji manes nesuzavejo blush2.gif
bet krutis tikrino (del naviku) buvau del to maloniai nustebinta cool.gif nes nei viena iki to ir po to nedare nieko panasaus.
tikriausiai teks dar karta bandyti pas ja uzsukti.

o tu kurioj planavimo stadijoj? ir nuo ko cia viska pradeti blink.gif
Papildyta:
siaip gyvenu Naujoje Vilnioje, bet gink dieve tik jau ne ten esancioj gydymo istaigoj lankytis doh.gif
todel iskart uzsirasiau i Centro poliklinika, siaip labai faini gydytojai ten dirba, man patinka
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 04 29, 08:02)
supratau, aciu  cool.gif

o sakykite, pas kokia ginekologe lankotes, pas savo poliklinikos gydytoja, ar renkates privacia, gal kokia prieinama ir malonia gydytoja turite?  blush2.gif

nors gyvenu ne LT, bet jau keli metai lankausi privaciame ginekologijos kabinete Vilniuje, pas gyd. Lauzikiene (fabijoniskese ji turi savo kabineta). Ji mano pirma gine, zino apie mane viska ir siaip man nerealiai maloni ir labai svelni moteris.. 4u.gif
Atsakyti
o va idomu, noretusi pas tokia gydytoja lankytis, kuri priziuretu mane nestum metu, o po to rekomenduotu pas koki gydytoja gymdyti, ar net buna,kad pacios dirba prie gimdymo kai gimdo ju pacientes ar kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 04 29, 14:51)
bet ta kart ji manes nesuzavejo blush2.gif

o tu kurioj planavimo stadijoj? ir nuo ko cia viska pradeti blink.gif

o kas buvo unsure.gif šiap ji mano pirmoji ir kol kas paskutinė ginė smile.gif

planuoju jau 8 ciklą doh.gif nesigauna blush2.gif bet aš sirgau labai, tai gali būti ir dėl to... vitaminų pagersiu ir tikiuos pastosiu rolleyes.gif o pradėti visada reikia nuo apsilankymo pas ginę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 04 29, 12:09)
o va idomu, noretusi pas tokia gydytoja lankytis, kuri priziuretu mane nestum metu, o po to rekomenduotu pas koki gydytoja gymdyti, ar net buna,kad pacios dirba prie gimdymo kai gimdo ju pacientes ar kazkas panasaus  ax.gif

jeigu eini privaciai, tai susimoki uz prieziura nestumo metu ir gimdyma( kazkokia suma nustatyta ir sutarta buna, kad ta gydytoja bus iskviesta priimti kudikio) kaip tiksliau viskas vyksta, pasakyti negaliu..

mano drauge yra nestuke, lankosi bendroje poliklinikoje, tai sake, jei tik yra galimybiu, tik privaciai eiti.. ax.gif kaip pavyzdi, kur privaciai gydytojas skiria tau demesio, tiek, kiek tau reikia, ir kur ne privaciai yra tau skirtos tik kokios 5 min doh.gif bet aisku viskas atsiremia i galimybes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 29, 15:39)
kur privaciai gydytojas skiria tau demesio, tiek, kiek tau reikia, ir kur ne privaciai yra tau skirtos tik kokios 5 min  doh.gif bet aisku viskas atsiremia i galimybes..  unsure.gif

ne visi žmonės yra perkami už pinigus mirksiukas.gif kadangi galimybių niekada neturėjau ir neturiu mokėti už tai, ką galiu gauti nemokamai, tai ir renkuosi gydytojus - nepatiko šitas, einu pas kitą ax.gif kaip pvz buvo man su LOR'u - atėjau savo poliklinikoj pas jį - sako pjaut ir žiūri į mane unsure.gif tipo viskas, eik... pasiprašiau į kitą polikliniką pas LOR'ą - štai tau - išklausė abėjones ir nuogąstavimus, 20 min sėdėjo ir aiškino kaip ir kodėl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 balandžio 2009 - 14:49