Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(Nervita @ 2009 04 26, 22:33)
4u.gif sveikutes

Istikruju bijau, pirmas kartas, nieko nezinau, o jei nepasiseks...

jauciu kad galiu pamesti "galva" blush2.gif

sveika smile.gif

a ko bijai? mirksiukas.gif juk daug ką gyvenime darei pirmą kartą ir paskui juokeisi, kad bijojai mirksiukas.gif

aš jau pamečiau ir vėl radau tą savo galvą irnesakyk.gif matyt dar ne laikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 27, 09:04)
sveika smile.gif

a ko bijai? mirksiukas.gif juk daug ką gyvenime darei pirmą kartą ir paskui juokeisi, kad bijojai mirksiukas.gif

aš jau pamečiau ir vėl radau tą savo galvą irnesakyk.gif matyt dar ne laikas unsure.gif

aciu mergytes uz malonu priemima group.gif ...Bijau... bijau.. nes labai ilgai laukiau, kol mano vyrelis pasakys jau laikas...mano noras su metais vis augo augo....o dabar jau bijau kad gali nepasisekti...as ir save raminu, kad kai bus laikas jis pats pasibels ax.gif , tik galetu greiciau
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 04 27, 09:11)
tik galetu greiciau

to ir linkiu 4u.gif

aš jau 8 ciklą laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 27, 09:14)
to ir linkiu 4u.gif

aš jau 8 ciklą laukiu verysad.gif

geriai kontraceptikus pries tai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 04 27, 09:17)
geriai kontraceptikus pries tai? 4u.gif

taip..
Atsakyti
kiek laiko?...as pries tai KZ naudojau bet neilgai 3 men. o dar anksciau kokius tris metus KT, bet meciau ...nes spaudimas labai pakilo, tai patare nutraukti ir susitvarke...paskui tris metus nieko...vyras saugojosi ax.gif ... na ydomu cia man paciai kaip viskas bsu...Gin.sake tipo labai vaisinga moteris esu, nezinau pagal ka ji ten sprende... ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 04 27, 09:23)
kiek laiko?

Gin.sake tipo labai vaisinga moteris esu, nezinau pagal ka ji ten sprende... ax.gif ..

~5 metus.. tai vat ir laukiu, kol organizmas nuspręs, kad jau išsivalė doh.gif o dar sirgau labai... tai taip ir laukiu..

tikrai įdomu pagal ką g.gif
Atsakyti
4u.gif pas mus cia nelabai yra normaliu daktaru, nors manau visi jie, kol nepatepi nieko nemato, nezino, nepastebi...as jai skundziausi kad uzeina skausmai kazur viduri ciklo, ir kartais net pakraujuoja.... tai ji man sako, cia vaisingu moteru beda...manau apasake, tam kad nereiktu daryt tyrimu...o as kvailiuke ir patikejau...liepe panaudot kontraceptikus ir susitvarkys...bet man netiko tas ziedas...tad nusprendem nenaudot ir bandyt lelka ax.gif
kaip smagu bus laukti kartu su supermamu forumietem group.gif
nors mano gin...labai jau gazinasi kai pasakau, skaiciau ta ir ta...ar tai tiesa, ji man vis uzmeta, tuoj tikriausia gin.nereikes lotuliukas.gif ....bet nesuprantu, manau kaip tik gerai kad domisi pacientas savo problemom
Atsakyti
man irgi ginė yra sakiusi, kad šiuolaikinės moterys ir taip viską žino, internete prisiskaito, tai net pasakoti nereikia biggrin.gif aš manau kaip tik labai gerai, kad mes viskuo dominės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 27, 09:58)
man irgi ginė yra sakiusi, kad šiuolaikinės moterys ir taip viską žino, internete prisiskaito, tai net pasakoti nereikia biggrin.gif aš manau kaip tik labai gerai, kad mes viskuo dominės smile.gif

Tikrai, pilnai sutinku su jumis. Ko daugiau zinosim, to geriau. As taip galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 04 27, 10:31)
Tikrai, pilnai sutinku su jumis. Ko daugiau zinosim, to geriau. As taip galvoju  ax.gif

Bet gin. taip negalvoja blink.gif pirma karta kai uzmete pagalvojau kad ji cia juokauja...bet kai jau kelis kartus pakartojo, o paskutini piktai, tai supratau kad geriau patylet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 04 27, 22:35)
Bet gin. taip negalvoja  blink.gif pirma karta kai uzmete pagalvojau kad ji cia juokauja...bet kai jau kelis kartus pakartojo, o paskutini piktai, tai supratau kad geriau patylet biggrin.gif

o tu pagalvok, kaip jai bigsmile.gif kiek pacienčių būna per dieną ir kiekviena ateina su savo teorijom... atrodo, klausytų ką gydytoja šneka ir tiek smile.gif čia aš įsivaizduoju kaip ji turėtų galvoti smile.gif
Atsakyti