nu kažkaip netikiu... tas "kažkiek" tikrai nėra 400mg kaip rekomenduojama, o daug daug mažiau, jei išvis yra... sakai, geriau negu nieko, o ta ką, Suomijoje neparduoda folinės rūgšties tablėčių špinatai ir salotų lapai prieinami tikrai visiems...
nu kažkaip netikiu... tas "kažkiek" tikrai nėra 400mg kaip rekomenduojama, o daug daug mažiau, jei išvis yra... sakai, geriau negu nieko, o ta ką, Suomijoje neparduoda folinės rūgšties tablėčių špinatai ir salotų lapai prieinami tikrai visiems...
Aš ne apie tai
Parduodamos tos tabletės, tiesiog norėjau pasakyti, kad folinę rekomenduojama naudoti ir kasdien, o prieš pastojant kaip galima anksčiau
Aš ne apie tai
Parduodamos tos tabletės, tiesiog norėjau pasakyti, kad folinę rekomenduojama naudoti ir kasdien, o prieš pastojant kaip galima anksčiau
o aš apie tai - "Suomijoje su apsigimimais yra tvarkomasi plačiu mąstu naudonat folinę- ji yra dedama į miltus, o iš miltų yra gaminama labai daug įvairios produkcijos".. nu tiek to, nesupratom viena kitos
nebent toj suomijoj labai mažai valgo vaisių ir daržovių, kurių folinės rūgšties žmogui užtenka ir papildomai nereikia
As irgi jau jungiuosi prie planiuku, nors sunuciui dar tik metukai bus, labai sirdute nori antro leliuko. Is tiesu nezinau net del tu vitaminu, nescia geriau tik foline, vitaminu ne, dabar kai baigineju zindyt, geriu VITAKUR su nakvisu aliejum ir foline, ziuriu kazkokie pregnacare conception atsirado, gal sakau nepakenktu...MAno giniu stai buvo pries viotaminus, bet kai jau katik buvo nestumas ir beveik metai zindymo, manau vertetu pagert... Del tyrimu, tai manau darysiuos kraujuko tyr, eisiu pas gin, paziureti ar viska sgerai, gal neprosal butu krutu echo pasidaryt, nes buvo zindant visokiu mastitu, ar nieko neliko. Ir va ko gero reiks kokius tai hormonu tyr darytis, nes ciklas visai visai grybauja...GAl cia yra daugiau mamyciu planiukiu su mazais vaikais, idomu, kaip joms su ciklu...Nes jei toks bus kaip dabar, teisingiau, beveik jokio, tai neisivaizduoju kaip cia gaudyt ta leliuka...Su pirmuoju laukem 1,5 metu...
kazkokie pregnacare conception atsirado, gal sakau nepakenktu...
Ir va ko gero reiks kokius tai hormonu tyr darytis, nes ciklas visai visai grybauja...
GAl cia yra daugiau mamyciu planiukiu su mazais vaikais, idomu, kaip joms su ciklu...Nes jei toks bus kaip dabar, teisingiau, beveik jokio, tai neisivaizduoju kaip cia gaudyt ta leliuka...Su pirmuoju laukem 1,5 metu...