Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

QUOTE(MO @ 2009 04 21, 10:54)
kažkuri jau rašė, kad gyd.skyrė tuos pačius vitaminus gerti.

taip, rašė, bet tik tiek

QUOTE(mama_Carina @ 2009 04 10, 12:42)
Noriu paklausti, ar kam is planuojanciu nestuma, ginekologe israse gerti tris men pries nestuma vitaminus Pregnacare Conception?

ir mūsų nuomonės šiuo klausimu skyrėsi smile.gif

QUOTE(MO @ 2009 04 10, 13:43)
o kam tie vitaminai  g.gif nepyk, bet man visad atrodo, jog jei bruka kažkokius vitaminus gyd., ir dar tiksliu pavadinimu, tai ne dėl to, kad jai atrodo geriausi  smile.gif biznis čia yra  smile.gif

taigi pasiskaičiau sudėtį, tai manau visa tai man nepakenktų, be to pavasaris - vitaminų trukumo metas ir negaliu pasakyti, kad jaučiuosi puikiai... skirdama šiuos vitaminus, gydytoja patarė nusipirkti jų poliklinikos vaistinėj, nes yra akcija rolleyes.gif be to išrašė tik todėl ,akd ilgą laiką negaliu pastoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 21 balandžio 2009 - 11:10
QUOTE(zuzla @ 2009 04 21, 12:53)
taip, rašė, bet tik tiek
ir mūsų nuomonės šiuo klausimu skyrėsi smile.gif
taigi pasiskaičiau sudėtį, tai manau visa tai man nepakenktų, be to pavasaris - vitaminų trukumo metas ir negaliu pasakyti, kad jaučiuosi puikiai... skirdama šiuos vitaminus, gydytoja patarė nusipirkti jų poliklinikos vaistinėj, nes yra akcija rolleyes.gif be to išrašė tik todėl ,akd ilgą laiką negaliu pastoti...

Na manau svarbiausia indikacija gerti vaistus ir yra bloga savijauta ir organizme vitaminų trūkumas. Tikrai kai jų trūksta geriau pagerti, negu matyti vien tik bligą jų psę. Juk visada renkamės iš dviejų blogybių.
Iš principo vitaminų nesu megėja ir be priežasties negeriu, geriu tada kada yra reikalas: silpna, kritęs darbingumas ar pan.
Rudenį kai yra daug daržovių ir vaisių negerčiau, bet dabar pavasarį, kodėl ne? g.gif
Na o dar iš kitos pusė, prisimenu, ar ne rudenį čia SM reklamavo kažkokius vitaminus nėščiom, o po to jie buvo išimti iš rinkos kaip nesaugūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 04 21, 13:16)
Na manau svarbiausia indikacija gerti vaistus ir yra bloga savijauta ir organizme vitaminų trūkumas. Tikrai kai jų trūksta geriau pagerti, negu matyti vien tik bligą jų psę

dabar paskutinius kelis mėn gėriau žuvų taukus su A ir E, nes ir sirgau, ir nagai labai silpni buvo... dabar thumbup.gif reiks dar nusipirkt, bet tik vienus žuvų taukus, nes A ir E yra 'conception' vitaminuose smile.gif
Atsakyti
šiandien buvau pas ginę, nes ilgai jau neina pastoti doh.gif tai išraše vitaminų, dar net neužmečiau akies kokių.. pati geriu žuvų taukus ir prižiūriu jau sveikatą dėl leliuko tai dabar nežinau pirkt ar ne.. kai kalbėjo man apie juos tai kaip kokia reklamą pasirodė kiša schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellia: 21 balandžio 2009 - 14:21
QUOTE(zuzla @ 2009 04 21, 10:32)
dabar paskutinius kelis mėn gėriau žuvų taukus su A ir E, nes ir sirgau, ir nagai labai silpni buvo... dabar  thumbup.gif reiks dar nusipirkt, bet tik vienus žuvų taukus, nes A ir E yra 'conception' vitaminuose smile.gif

as ir geriu zuvu taukus ir juose yra vitamino E, tai papildomai negeriu nieko ax.gif bet ir tai, pasiimu zuvu tauku tablete, spanguoliu ekstrakto kapsuliu ir folio tablete ir MB sako, ar tu isprotejai tiek vienu kartu gerti hihihi.gif bet kai isaiskinu kas kaip, tai nurimsta 5 min hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellia @ 2009 04 21, 15:21)
kai kalbėjo man apie juos tai kaip kokia reklamą pasirodė kiša  schmoll.gif

nepasitiki savo gydytoja? blogai...

kai priešpaskutinįkart buvau pas gydytoją, minėjau, kad planuoju mesti KT ir pastoti, ji neužsiminė nei apie folio rūgštį nei apie kokius kitus vitaminus, ir tik dabar išrašė, kai sužinojo, kad nesiseka man..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 21, 12:30)
nepasitiki savo gydytoja? blogai...

kai priešpaskutinįkart buvau pas gydytoją, minėjau, kad planuoju mesti KT ir pastoti, ji neužsiminė nei apie folio rūgštį nei apie kokius kitus vitaminus, ir tik dabar išrašė, kai sužinojo, kad nesiseka man..

na va to, tai nesuprantu, kaip ginekologes skirtingai folio rugsti skiria g.gif pries 2 metus, ejau pas savo gine, tuo metu, tik standartiniam pasitikrinimui, apie vaikus net minciu nebuvo, ir jau tuo metu, man sake, kai nuspresite planuoti, pagerkite folio rugsties pries tai.. kaip snd atsimenu, nes uzsirasiau ta pavadinima.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 21, 09:00)
labas rytas..

buvau pas gydytoją, tai išrašė 'pregnacare conception' vitaminus, planuojančioms pastoti, ar kas ką girdėjo apie juos?

Čia nauji vitaminai... yra kelių rūšių "pregnacare", tik jų kaina ne maža g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 04 21, 21:58)
Čia nauji vitaminai... yra kelių rūšių "pregnacare", tik jų kaina ne maža g.gif

tiek ir aš žinau smile.gif kaina apie 40lt
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 04 21, 16:46)
na va to, tai nesuprantu, kaip ginekologes skirtingai folio rugsti skiria  g.gif  pries 2 metus, ejau pas savo gine, tuo metu, tik standartiniam pasitikrinimui, apie vaikus net minciu nebuvo, ir jau tuo metu, man sake, kai nuspresite planuoti, pagerkite folio rugsties pries tai.. kaip snd atsimenu, nes uzsirasiau ta pavadinima..  g.gif

Nesu labai didelė ekspertė dėl folinės rūgšties bet esu girdėjus, kad visiems ją yra ne prošalį pagerti, kažką ten gero ji daro ax.gif
Dar teko girdėti, kad Suomijoje su apsigimimais yra tvarkomasi plačiu mąstu naudonat folinę- ji yra dedama į miltus, o iš miltų yra gaminama labai daug įvairios produkcijos, su kuria žmogus ir gauna folinę. Tai tai šimtu procentu teisybė negaliu garantuoti, bet manau, kad tame teisybės tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 04 22, 09:53)
plačiu mąstu naudonat folinę- ji yra dedama į miltus, o iš miltų yra gaminama labai daug įvairios produkcijos, su kuria žmogus ir gauna folinę

įdomu, kiek lieka tos folinės rūgšties po terminio apdorojimo....
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 22, 11:04)
įdomu, kiek lieka tos folinės rūgšties po terminio apdorojimo....

Kažkiek lieka ir plius jei organizmas tą šiek tiek kasdien gauna, tai žymiai geriau negu nieko mirksiukas.gif
Atsakyti