Tekanti saule, o kokie pojūčiai db?
QUOTE(MO @ 2009 04 20, 13:34)
Tekanti saule, o kokie pojūčiai db?
Na, vien tas zinojimas, kad jau nesioju po sirdele leliuka yra NUOSTABUS!!!! Aisku, jei kalbesim apie tuos visus dalykus, kaip nuotaiku kaita, pastovus miego norejimas, nuo kai kuriu kvapu pykinimo ir pan., tai tada nelabai kaip jauciuosi. Bet zinau, kad tai laikina ir praeis, o del vaiku, ko tik nepadarysi.
QUOTE(LuckyOne @ 2009 04 17, 11:04)
Beje, namie turiu katineli - tikriausiai paciai reikia apie tai ginekol. pasakyti ir prasyti, kad padarytu tyrima del toksoplazmozes?
mano katė skiepyta, į lauką nevaikšto, taip kad čia aš ją greičiau užkrėsčiau kuo nors iš lauko parnešto, nei ji mane
QUOTE(zuzla @ 2009 04 20, 14:50)
mano katė skiepyta, į lauką nevaikšto, taip kad čia aš ją greičiau užkrėsčiau kuo nors iš lauko parnešto, nei ji mane
Tą velnią ne tik nuo kačių galima pasigauti, bet ir nuo žalios mėsos, daržolių, per neplautas rankas ir pan.
Be to toksiplazmoė galima būti užsikrėtus jau seniai seniai, todėl ir verta išsitirti
Sveikos
Bandau jungtis į planuojančiųjų gretas
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 04 20, 11:39)
Na, vien tas zinojimas, kad jau nesioju po sirdele leliuka yra NUOSTABUS!!!! Aisku, jei kalbesim apie tuos visus dalykus, kaip nuotaiku kaita, pastovus miego norejimas, nuo kai kuriu kvapu pykinimo ir pan., tai tada nelabai kaip jauciuosi. Bet zinau, kad tai laikina ir praeis, o del vaiku, ko tik nepadarysi.
o pojūčiai maždaug kada prasidėjo?
QUOTE(Šarlote @ 2009 04 20, 12:54)
Tą velnią ne tik nuo kačių galima pasigauti, bet ir nuo žalios mėsos, daržolių, per neplautas rankas ir pan.
Be to toksiplazmoė galima būti užsikrėtus jau seniai seniai, todėl ir verta išsitirti
Sveikos
Sveikos
sveikutė
prisijungiu prie jusu ir as laukiam
QUOTE(Amellia @ 2009 04 20, 21:31)
prisijungiu prie jusu ir as laukiam
LABUTIS lauksim ir palnuosim kartu
QUOTE(Šarlote @ 2009 04 20, 13:54)
tai ko tada visos tik kates akcentuoja?
QUOTE(MO @ 2009 04 20, 16:06)
Tie tokie silpnesni pojuciai prasidejo likus 2 sav, iki mmm, bet ju zinoma nesulaukiau. Na, pirmiausiai pastebejau, kad mano veido oda kitokia, zymiai grazesne, ne spoguoja. Nes man pries dienas pastoviai pradedave veida berti. Tai vat cia pirmas toks pastebejimas. O antras, tai kad man nemaude taip smarkiai nei pilvo apacios, nei nugaros. Ir likus 1.5sav. iki mmm neistverus pasidariau testuka, kuriame pamaciau vaiduokliuka.
labas rytas..
buvau pas gydytoją, tai išrašė 'pregnacare conception' vitaminus, planuojančioms pastoti, ar kas ką girdėjo apie juos?
buvau pas gydytoją, tai išrašė 'pregnacare conception' vitaminus, planuojančioms pastoti, ar kas ką girdėjo apie juos?
QUOTE(zuzla @ 2009 04 20, 22:57)
tai ko tada visos tik kates akcentuoja?
Net nežinau Gal čia vis dar ankstesnių laikų atgyvena Nes anksčiau sakydavo, kad tik nuo kačių ir tik nelabai seniai (mano galva) pradėjo kalbėti, kad ir visur kitur to gero pilna.
Nors iš kitos puės esu girdėjus, kad ant vaisių ir daržovių pirktų PC nėra, nes ant jų tiek chemijos pripilta, kad jos brudas ten nekima. Tai belieka mėsa ir katės. Mėsą dauguma valgo, tai negi ją kaltinsi o kačių nemėgsta daug žmonių
QUOTE(zuzla @ 2009 04 21, 10:00)
labas rytas..
Pirmą kart girdžiu
sveikos, naujos planuotojos
ohoo, kaip anksti NT parodė
lengvo nešiojimo
kažkuri jau rašė, kad gyd.skyrė tuos pačius vitaminus gerti.
na, aš asmeniškai pasilieku tik prie folio rūgšties...
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 04 20, 21:37)
Tie tokie silpnesni pojuciai prasidejo likus 2 sav, iki mmm, bet ju zinoma nesulaukiau. Na, pirmiausiai pastebejau, kad mano veido oda kitokia, zymiai grazesne, ne spoguoja. Nes man pries dienas pastoviai pradedave veida berti. Tai vat cia pirmas toks pastebejimas. O antras, tai kad man nemaude taip smarkiai nei pilvo apacios, nei nugaros. Ir likus 1.5sav. iki mmm neistverus pasidariau testuka, kuriame pamaciau vaiduokliuka.
ohoo, kaip anksti NT parodė
lengvo nešiojimo
QUOTE(zuzla @ 2009 04 21, 08:00)
labas rytas..
kažkuri jau rašė, kad gyd.skyrė tuos pačius vitaminus gerti.
na, aš asmeniškai pasilieku tik prie folio rūgšties...