Sena tema rasite cia: Sena "Tyrmai, skiepai, vitaminai planuojant vaikeli" tema
Ir toliau planuojame vaikucius ir dalinames patirtimi!
Papildyta:
Na mergaites, buriames cia!!!!
Na, ka, su naujais namuciais!
Kur visos mergytes?
Kur visos mergytes?
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 03 29, 11:30)
Mergaites tikriausiai pasiklydo arba inirtingai dirba
Tekantisaule, o Jus pirma vaikiuka planuoate?
mane irgi domina vit. E. girdejau ivairiu nuomoniu- ir geru ir blogu. vit E kazkaip veikia lytines lasteles matyt, kad rekomenduojama jo pagerti. nors mano tetis medikas, kai pamate,kad esu susiruosus gerti, tai liepe man su siuo vitaminu nejuokauti geriau. jis ne ginekologas,o chirurgas, bet savo nuomone pareiske. todel ir likau nesupratus gerai ji gerti, ar ne
QUOTE(Spyglle @ 2009 03 29, 16:43)
Mergaites tikriausiai pasiklydo arba inirtingai dirba
Sveikute
Nea, mes jau planuojam trecia vaikiuka Jis ar ji, labai labai laukiamas...tikiuosi, kad mums pavyko.
Bet nors jau ne pirmas ir ne antras vaikiukas mums, bet vis tiek iskyla ivairiu klausimu...galvoju, kazin kada testas tikslingiausiai parodo rezultatus? Nes man iki mano dienu liko 6d.,siandien meginau darytis testa, bet tik sugadinau ir nusivyliau...
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2009 03 29, 20:40)
mane irgi domina vit. E. girdejau ivairiu nuomoniu- ir geru ir blogu. vit E kazkaip veikia lytines lasteles matyt, kad rekomenduojama jo pagerti. nors mano tetis medikas, kai pamate,kad esu susiruosus gerti, tai liepe man su siuo vitaminu nejuokauti geriau. jis ne ginekologas,o chirurgas, bet savo nuomone pareiske. todel ir likau nesupratus gerai ji gerti, ar ne
Beabejo, ir as manau, kad nereikia per daug piknaudziauti tais visais vitaminais, o taip tik ne gero, o daugiau blogo gali pasidaryti savo organizmui.
Nei su pirmuoju, nei su antruoju vaikeliu nenaudojau jokiu vitaminu, tik foline rugsti ir puikiai pavyko is pirmo karto. Ziuresim, kaip si karta pavyks.
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 03 29, 18:20)
Sveikute
Nea, mes jau planuojam trecia vaikiuka Jis ar ji, labai labai laukiamas...tikiuosi, kad mums pavyko.
Bet nors jau ne pirmas ir ne antras vaikiukas mums, bet vis tiek iskyla ivairiu klausimu...galvoju, kazin kada testas tikslingiausiai parodo rezultatus? Nes man iki mano dienu liko 6d.,siandien meginau darytis testa, bet tik sugadinau ir nusivyliau...
laba trecia???? saunuoliai!!!!!!!! labai gerbiu tokius zmones, kurie ryztasi daug atzaleliu i pasauli paleisti!!!!
as kazkada irgi jau dariausi testa, tai ant testo rase, kad jo patikimumas dideja, kai jis daromas kuo arciau numatomo ciklo. bijau sumenuoti, bet berods buvo parasyta, kad 4dienos iki mm ir patikimumas buvo tik apie 50% tai kuo arciau ciklo reikia o kaip tu ji sugadinai?????
QUOTE(eglieska @ 2009 03 29, 19:40)
nemanau kad jis blogas vitaminas. o kad juokauti negalima su betkokiu vitaminu
QUOTE(Spyglle @ 2009 03 29, 23:42)
laba trecia???? saunuoliai!!!!!!!! labai gerbiu tokius zmones, kurie ryztasi daug atzaleliu i pasauli paleisti!!!!
as kazkada irgi jau dariausi testa, tai ant testo rase, kad jo patikimumas dideja, kai jis daromas kuo arciau numatomo ciklo. bijau sumenuoti, bet berods buvo parasyta, kad 4dienos iki mm ir patikimumas buvo tik apie 50% tai kuo arciau ciklo reikia o kaip tu ji sugadinai?????
Aha, jau trecia, o laukiam labiausiai
Na, vadinasi, as dar per anksti dariausi ji, reikes dar palaukti. Kazkaip su pirmaisiais dviem, tai kazkaip naturaliai, jau zinojau, kad laukiuosi, net testu nereikejo. O dabar, kazkaip vis abejoju, kazkodel taip nekantrauju, nors puikiai zinau, kad reikia atsipalaiduoti ir nurimti.
O "sugadinau" ta prasme, kad bereikalingai tiesiog ji pasidariau, nes parode I bruksniuka.
Na, mergaites, vel Jusu nei vienos nera... O man siandien siaubingai kazko "plysta" galva...
sveikos
o jis nieko nepasakė, kodėl nepataria gerti E? aš kažkodėl įsikalus į galvą, kad reikia gerti ir folio rūgštį, ir E, gėriau ir prieš pirmą nėštumą, ir dabar geriu
QUOTE(eglieska @ 2009 03 29, 18:40)
o jis nieko nepasakė, kodėl nepataria gerti E? aš kažkodėl įsikalus į galvą, kad reikia gerti ir folio rūgštį, ir E, gėriau ir prieš pirmą nėštumą, ir dabar geriu