Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aš sėju kovo 8 (jei vyrai neprivaišina iki alc.gif swoon.gif )
Beje, apie sėja yra tema:
http://www.supermama...?...9387&st=168
Atsakyti
as jau pasejau 4u.gif ir lietuviskieji jau sudygo, tik vat rusiski biski slubuoja.
Atsakyti
O as siandien nusipirkau svyranciu pomidoru Bandysiu balkone auginti ax.gif
Atsakyti
O jeigu aukštaūgį pasodinti į lovelį balkone ir nerišti, kažin, nesigautų svyrantis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2007 02 18, 14:58)

Paskui jau nuomojamam bute auginau raudonuosius - sugyventines geliu nemylejo, o seimininke tuscius lovelius buvo palikusi dviejuose balkonuose  blush2.gif Pasejau va tokius:
user posted image

Gal žinot kaip vadinasi? Labai jie man patiko. Tik neįsivaizduoju kaip atrodė 30cm augaliukas ir ant jo kekės po 10-12 pomidoriukų. Turėtų būti fantastiškas vaizdas.
Atsakyti
saunuoles, kad jums sitaip iseina pomidoriuku uzauginti
Atsakyti
Čia pernai fotografavau pirmą raudoną pomidorą. Labai nemažai man jų užaugo. O svarbiausia, kad vaikui atrakcija.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidaaa: 11 kovo 2007 - 15:11
As labai sunkiai isauginu daigus,ko jiems truksta nesuprantu,ir saulute,ir vanduo blush2.gif
Atsakyti
aš sėsiu 15 d.
Atsakyti
kokia veislė gal žinote buvo ax.gif
Atsakyti
aš pernai "Balkonnoje čiudo" buvau kelis daigelius pasodinusi, tai užderėjo neblogai, bet kadangi valgymui turėjau normalių, tai šituos panaudojau paįvairinimui marinuodama agurkus įmesdama po kelis žirniukus į kai kuriuos stiklainius biggrin.gif Ir dukrai patikdavo nusignybti uogytę kai užeidavo noras kokį nesdiduką kąsnelį praryti smile.gif
bet pas mane ne kekėm jie augo, tie kur kekėm arana81 kur demonstravo tai labai įspūdingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Pasejau kovo 8 d. Ankstyvieji jau sudygo, o kiti (vidutinio ankstyvumo) dar ne...
Atsakyti
Siandien pikiavau kelias rusis pomidoru.Dar kelis kart tiek dygsta ar auga.
Atsakyti