Aš sėju kovo 8 (jei vyrai neprivaišina iki )
Beje, apie sėja yra tema:
http://www.supermama...?...9387&st=168
as jau pasejau ir lietuviskieji jau sudygo, tik vat rusiski biski slubuoja.
O as siandien nusipirkau svyranciu pomidoru Bandysiu balkone auginti
O jeigu aukštaūgį pasodinti į lovelį balkone ir nerišti, kažin, nesigautų svyrantis?
Papildyta:
Paskui jau nuomojamam bute auginau raudonuosius - sugyventines geliu nemylejo, o seimininke tuscius lovelius buvo palikusi dviejuose balkonuose Pasejau va tokius:
Gal žinot kaip vadinasi? Labai jie man patiko. Tik neįsivaizduoju kaip atrodė 30cm augaliukas ir ant jo kekės po 10-12 pomidoriukų. Turėtų būti fantastiškas vaizdas.
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2007 02 18, 14:58)
Paskui jau nuomojamam bute auginau raudonuosius - sugyventines geliu nemylejo, o seimininke tuscius lovelius buvo palikusi dviejuose balkonuose Pasejau va tokius:
Gal žinot kaip vadinasi? Labai jie man patiko. Tik neįsivaizduoju kaip atrodė 30cm augaliukas ir ant jo kekės po 10-12 pomidoriukų. Turėtų būti fantastiškas vaizdas.
saunuoles, kad jums sitaip iseina pomidoriuku uzauginti
Čia pernai fotografavau pirmą raudoną pomidorą. Labai nemažai man jų užaugo. O svarbiausia, kad vaikui atrakcija.
aš sėsiu 15 d.
kokia veislė gal žinote buvo
aš pernai "Balkonnoje čiudo" buvau kelis daigelius pasodinusi, tai užderėjo neblogai, bet kadangi valgymui turėjau normalių, tai šituos panaudojau paįvairinimui marinuodama agurkus įmesdama po kelis žirniukus į kai kuriuos stiklainius Ir dukrai patikdavo nusignybti uogytę kai užeidavo noras kokį nesdiduką kąsnelį praryti
bet pas mane ne kekėm jie augo, tie kur kekėm arana81 kur demonstravo tai labai įspūdingai atrodo
bet pas mane ne kekėm jie augo, tie kur kekėm arana81 kur demonstravo tai labai įspūdingai atrodo
Pasejau kovo 8 d. Ankstyvieji jau sudygo, o kiti (vidutinio ankstyvumo) dar ne...
Siandien pikiavau kelias rusis pomidoru.Dar kelis kart tiek dygsta ar auga.