Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Shliopke @ 2009 03 01, 18:36)
tai kokio ten dydzio pas jus balkonai blink.gif ?

Oj nzn kiek kvadratu tiksliai, bet nemazas - kaip lodzija panasus... Bet viso balkono tikrai darzovem neuzkrausiu schmoll.gif

Atsakyti
Labukas ,noreciau paklausti sudygo mano pomidorai balkoniniai ,kitus sesiu veliau, kada man juos ispikiuoti,ir gal juos galima laikyti veseneje temperaturoje dabar ura20-22 laipsniai silumos,aciu 4u.gif
Atsakyti
Augink, kol išaugs nemažiau kaip du pirmieji tikrieji lapeliai (gali ju buti ir daugiau), o tada jau gali pikiuoti. Kai pikiuosi žemių priberk iki pirmųjų dygimo lapelių (ne tikrųjų, o tų, kurie pasirodo tik išdygus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 kovo 2009 - 16:37
QUOTE(milereta @ 2009 03 03, 17:37)
Augink, kol išaugs nemažiau kaip du pirmieji tikrieji lapeliai (gali ju buti ir daugiau), o tada jau gali pikiuoti. Kai pikiuosi žemių priberk iki pirmųjų dygimo lapelių (ne tikrųjų, o tų, kurie pasirodo tik išdygus).

Dekui labai, zinosiu kaip giliai sodinti ugliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 03 03, 17:37)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nesistenkit daug lieti. Reikia leisti žemei pradžiūti. Tada augalai nesistiebia tiek į viršų. Kai skuba, nespėja kotai sustiprėti.Lapai nebūna sodriai žali. Tokie greičiau egzistuoja, sunkiau atsistato. Geriau mažesni, bet tvirtesni.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 04, 09:36)
Nesistenkit daug lieti. Reikia leisti žemei pradžiūti. Tada augalai nesistiebia tiek į viršų. Kai skuba, nespėja kotai sustiprėti.Lapai nebūna sodriai žali. Tokie greičiau egzistuoja, sunkiau atsistato. Geriau mažesni, bet tvirtesni.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kažin kokius pomidorus geriausia sodinti lauke? g.gif praeitais metais sodinau POLSET man patiko, tik gal sakyčiau vėlyva veislė, nors gali būti kad dėl oro susivėlino, o kokia veislė ankstyvesnė būtų gal žinote? Ir klausimukas dar, kada panašiai į lauką išnešate pomidorus?Suprantu kad tai nuo oro priklauso, bet sakau gal aš per vėlai juos sodinu g.gif ...
Atsakyti
4u.gif
Regila, kiek laiko dygsta pomidorai?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2009 03 04, 11:47)
Sveikos, kažin kokius pomidorus geriausia sodinti lauke?  g.gif  praeitais metais sodinau POLSET man patiko, tik gal sakyčiau vėlyva veislė, nors gali būti kad dėl oro susivėlino, o kokia veislė ankstyvesnė būtų gal žinote? Ir klausimukas dar, kada panašiai į lauką išnešate pomidorus?Suprantu kad tai nuo oro priklauso, bet sakau gal aš per vėlai juos sodinu  g.gif ...

Sveika,noriu paklausti o buvo vaisiu auginant lauke ,as siemet galvoju irgi lauke auginti jei nepadarys man siltnamio,dekui
Atsakyti
Priklausomai nuo sėklos, temperatūros, drėgmės. Per 10-12d turėtų išdygti. Pirmi gali pradėt dygti po 3dienų.
Į lauką patogiau sodinti žemesnius. Jų priežiūra paprastesnė. Aukštaūgius reiks kažkaip ramstyt, rišt prie kelių kuoliukų, kad vėjas nenubaladotų vaisių, neišverstų, nenulaužtų pačių augalų.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 04, 11:53)
Sveika,noriu paklausti o buvo vaisiu auginant lauke ,as siemet galvoju irgi lauke auginti jei nepadarys man siltnamio,dekui

As pernai lauke auginau zemaugius. Veisles tiksliai nepamenu, bet ant pakelio buvo parasyta, kad tinkami lauke auginti. Pati netikejau, kad gali pavykti, bet vaisiu buvo daug. Gaila tik, kad velokai - rugpjuti. Bet cia gal as pati kalta, mat tik veliau lapus apskabiau. I lauka pasodinau birzeli. Gal butu galima geguzes vidury pridengiant agro plevele g.gif gal ankstyvesnis derlius butu
Atsakyti