Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Regila @ 2009 02 06, 20:58)
Mano auginami "Princessa" gali išstovėti ilgai. Kiti gali sulaukti Naujų metų..

pala pala cia siltnamy?????? blink.gif ar kazka ne taip supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaaidi @ 2009 02 10, 11:20)
Sveikutes,audziau seniai minti pomidora balkone uzsiauginti,aciu Regila uz pomidoriuku kataloga,jau bent veisle zinosiu kokia pirktis blush2.gif .Neturiu zemes lopinelio,o taip traukia pirstus i zeme sukisti smile.gif ,tai bandysiu balkonini varianta.Kazin ar augs ir duos vaisiu mano busimi pomidorai,jai vasaroti perkraustysiu i neistiklinta balkona? g.gif .Siaubas kokia as zalia 4u.gif

Augink drąsiai mirksiukas.gif . Aš jau keletą metų auginu mažaūgius, vyšninius pomidoriukus. Laba puikiai auga, daug pomidorų. Auginu balkone ir paprikas - užauga geriau nei šiltnamyje thumbup.gif
Atsakyti
Šiek tiek užtrukau su įdėjimu parodyt...Štai kaip atrodo "Princessa" šiuo metu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 02 11, 12:52)
Šiek tiek užtrukau su įdėjimu parodyt...Štai kaip atrodo "Princessa" šiuo metu:
user posted image

nu daba turi daugiau papasakot apie toki stebukla ax.gif

cia paprastai rudeny nusiskinej ir pakabinai? g.gif ar jie yra aukstaugiai ir kur seklas pirkai?
Atsakyti
Stebuklas toks, kad sėklas siunčiuosi tiesiai iš augintojų, esančių visame pasaulyje. Kai randu kažką įdomesnio - užsisakau tiesiogiai pas juos. Kartais būna, kad tiesiog pasikeičiam. Viską išbandau ir tada sėkloms pasirenku, kuriuos verta rinkti, auginti ar kažkam pasiūlyti (t.y. į sąrašus parduodamų įtraukti).
O šie, nuskinti vasaros gale ir pakabinti. Jau nemažai nubyrėjo, bet dar kažkiek likę, vis kitaip atrodo..o ir man ženklas, iki kada gali išstovėti...Nuotrauka užvakar fotografuota, tik metus pernykščius įrašiau....
Parduotuvėje aš jau senokai neperku.O tokių ir daugumą kitokių "čiudnybių" galima įsigyti pas mane.. Sąrašai ir visa kita čia:
http://www.sodai.lie.../Perteklius.htm
Pomidorus, paprikas ir kitus, pagal pavadinimus galima susirasti abėcėlėje.Taip susipažinsit su daugeliu įdomybių, kurių gal ir nebūsit matę.
Atsakyti
Tikrai pabandysiu ir jai pavyks butinai pasigirsiu tongue.gif ,o kazin nepakenks rezultatui jai auginsiu neistiklintam balkone?
Atsakyti
Regilut, na bet tu kokia saunuole thumbup.gif thumbup.gif pomidoriukai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaaidi @ 2009 02 11, 15:30)
Tikrai pabandysiu ir jai pavyks butinai pasigirsiu tongue.gif ,o kazin nepakenks rezultatui jai auginsiu neistiklintam balkone?

Man atrodo, vis viena balkone prie sienos yra šilčiau nei atvirame lauke. O, beje, kai vasaros dabar kiek šiltesnės, tai tikrai turėtų užaugti. Tik jei gatvė netoli ir dar judri, tai nebus jau labai ekologiški g.gif.
Atsakyti
Balkone ar net lovelyje iš lauko pusės galit auginti miniatiūrinius pomidorus. Jei koks lapas bus negražus-nuskinsit. Jie pakantūs oro permainoms. Kelis metus esu auginusi.Šiemet balkone auginau rausvažiedes braškes, gražu ir naudinga. Per šalčius iš stiklinto balkono parnešiau į kambarį lovelį, tai sukrovė žiedą..
Pomidorus esu auginusi vazonėliuose, loveliuose tarp svyrančių pelargonijų.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 02 11, 14:01)
http://www.sodai.lie.../Perteklius.htm[/url]
Pomidorus, paprikas ir kitus, pagal pavadinimus galima susirasti abėcėlėje.Taip susipažinsit su daugeliu įdomybių, kurių gal ir nebūsit matę.

Kaip suprantu galima uzsisakyti pas jus , taip? ax.gif
Atsakyti
Taip, pas mane galima užsisakyti viską, kas sąrašuose.Vėliau galėsiu pasiūlyti augalų, esančių tinklapyje. Bus galima rinktis iš viso tinklapio.
Atsakyti
Pomidorų "Buivolo širdis" (rausvi, dideli, mėsingi) jau nėra.
Rašau čia, nes nežinau kada tinklapio administratorius galės išimti.
Atsakyti