Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Geiša @ 2009 02 02, 19:42)
Sveikutes darzininkes  4u.gif
kada planuojat seklytes seti?  g.gif  Kaip kazkuri rase, man irgi jau niesti nagus  blush2.gif

jo nieztejo.... doh.gif jau pasisejau kelis pomidorus, tai kiek pylos gavau.....
umn.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Be reikalo sėjot.Ankstoka. Sunku bus tvirtais kotais išlaikyti iki to meto, kada bus galima sodinti į šiltnamį. Perauga, tada sunkiau atsigauna lysvėje. Geriau mažesnius į lauką, tuomet jie su dideliu noru stiebiasi, pralenkdami tuos, kurie "skurdo" ant palangės ilgai..
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 02 02, 20:05)
Nusipirkau trijų rūšių vazoninių pomidoriukų sėklų, bandysių visų po kokius du krūmus įstiklintam balkone apgyvendinti smile.gif Ir dar galvoju kad kokios įdomesnės rūšies reiktų paieškot. Kažkada ant palangės su langais į šiaurę esu mažiukus pomidoriukus auginus, atrodo dekoratyviai, nors tamsoka, auga sau ramiai, neišsidirbinėja  thumbup.gif  Gal kas auginat kokių įdomių miniukų veislių?

o kur pirkot ir kokios rūšies?
Atsakyti
Laba diena noreciau paklausti,o gal jau galima seti balkoninius ir kur terasoj auginsiu pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 05, 13:55)
Laba diena noreciau paklausti,o gal jau galima seti balkoninius ir kur terasoj auginsiu pomidorus?

Dar ankstoka tikrai. As irgi balkoniniu turiu, tai sesiu vasario [abaigoj/kovo pradzioj. Priklausomai kada laiko turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 01 29, 22:37)
Oho, kokia ankstyva bigsmile.gif
Mes tik praeita savaite paskutini savo siltnamio pomidora suvalgem bigsmile.gif

Oho.. jei ne paslaptis, kokia veisle pomidoru, kad taip ilgai isstovejo?
Atsakyti
Mano auginami "Princessa" gali išstovėti ilgai. Kiti gali sulaukti Naujų metų..
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 02 06, 19:45)
Oho.. jei ne paslaptis, kokia veisle pomidoru, kad taip ilgai isstovejo?

Nezinau g.gif Paprasti, siltnamy auginami bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 06 vasario 2009 - 23:11
Šiandien kai pasikraus fotoaparatas galėsiu įkelti parodyti "Princessa" pomidorų šakelę, kuri nuo liepos nuskinta. Tikriausiai iki naujo derliaus šios bus džiovintos wink.gif Po vieną kitą nukrenta,bet dar laikosi..
Atsakyti
laukiam, laukiam dirol.gif
labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 02 01, 22:41)
Mano pomidorus galima rasti čia:
http://www.sodai.lie...20veisles2.html
("Princessa", "Mikronas")

Sveikutes,audziau seniai minti pomidora balkone uzsiauginti,aciu Regila uz pomidoriuku kataloga,jau bent veisle zinosiu kokia pirktis blush2.gif .Neturiu zemes lopinelio,o taip traukia pirstus i zeme sukisti smile.gif ,tai bandysiu balkonini varianta.Kazin ar augs ir duos vaisiu mano busimi pomidorai,jai vasaroti perkraustysiu i neistiklinta balkona? g.gif .Siaubas kokia as zalia 4u.gif
Atsakyti
Labukas visom daržininkėm ir daržininkam 4u.gif
Nusipirkom žemės lopinėlį - tai labai knieti kokį savo pomidorą pasisodint ax.gif Kelis krumelis šiltnamiuke , kelis lauke . Nusipirkau sėklų . Tik apšvieskit mane žalią - kaip sejat , kokias žemes perkat , kiek laistot .Ar apdengiat , ar ne . Pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti