Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(barsukele @ 2008 05 27, 06:56)

Aš visas, o ir tai atsiranda dvistiebių  biggrin.gif paskui nulaužiu viršūnę, jei pomidorai aukštaūgiai.

Bet pastebejau, kad jei paveluoji isskinti tas pazastis, tai isauga ant ju ziedai, o po to jau ir gaila jas skinti pasidaro, gal sakau daugiau pomidoru butu blush2.gif
Atsakyti
Viena kaimo močiutė man kažkada patarė, prieš sodinant pomidorus, į duobę pridėti mažų žuvyčių blink.gif . Sako, kad tada geriau auga pomidorai. Aš tą patarimą prisimenu kai jau pasodinu pomidorus doh.gif
Atsakyti
Ir girdėjus esu, ir darius taip. Ypatingo efekto nepastebėjau, nes lig šiol su pomidorais būdavo viskas OK. Šiemet kažkaip prisibijau, kad šiltnamio žemė "išsikvėpė" cool.gif
Dar skaičiau (ar tik ne SM g.gif ), kad gerai iš žuvų atliekų išvirti "sriubą" ir ja palaistyti pomidorus. Va šitą galvoju kada nors padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 30 gegužės 2008 - 07:35
Apie tas zuvis ir as zinau smile.gif zuvis isskyria daug fosforo, bet kuo fosforas naudingas pomidorams? g.gif gal lapijai?
Atsakyti
O aš dar nuplovus žuvis ir jų atliekas palaisčiau pomidorus. Tai labai atsigavo, mat gan nupiepę buvo. O kelis balkoninius, kuriuos sodinau į vazonus, pavaišinau galvom ir žarnom į dugną. Tai reiks žiūrėt kaip jie džiaugsis g.gif Kai laisčiau tom žuvų sultim tai smarvelė buvo,galvojau smirdės man čia, prisidirbsiu doh.gif Bet viską sunaudojo pomidorai, net kvapą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 30, 13:42)
O aš dar nuplovus žuvis ir jų atliekas palaisčiau pomidorus. Tai labai atsigavo, mat gan nupiepę buvo. O kelis balkoninius, kuriuos sodinau į vazonus, pavaišinau galvom ir žarnom į dugną. Tai reiks žiūrėt kaip jie džiaugsis g.gif Kai laisčiau tom žuvų sultim tai smarvelė buvo,galvojau smirdės man čia, prisidirbsiu doh.gif Bet viską sunaudojo pomidorai, net kvapą tongue.gif

Aš jau bandau įsivaizduoti savo katiną tarp pomidorų doh.gif Jam ten patiktų. Ir taip jau jam šiltnamyje, kaip medumi patepta, tik ir bando ten įsitaisyt pamiegot.
Atsakyti
Ką padaryti, kad sustiprėtų nesenei pasodinti pomidorai į šiltnamį, tokie nugeibę atrodo g.gif Gal per daug mėšlo pridėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 05 30, 15:33)
Ką padaryti, kad sustiprėtų nesenei pasodinti pomidorai į šiltnamį, tokie nugeibę atrodo  g.gif  Gal per daug mėšlo pridėjau  doh.gif

Nuo meslo negaletu buti ( jei tik ne visai sviezias).O jei jie nemazi jau, tai jiems per karsta ir sunku islaikyti didelius lapus.As tai sodinau juos visai nedidelius ir dar kai buvo vesiau.Tai prigijo labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2008 05 28, 15:19)
Bet pastebejau, kad jei paveluoji isskinti tas pazastis, tai isauga  ant ju  ziedai, o po  to jau ir gaila  jas  skinti pasidaro, gal sakau daugiau pomidoru  butu blush2.gif

tada labai reikia prižiūrėti, kad nepasidarytų keturstiebiai biggrin.gif aišku, galima palikti, jei storas ūglis būna.
Atsakyti
Mergaites kiek kartu i savaite reikia siltnamyje laistyti pomidorus? Pirmas mano darzas, tai bijau sugadinti. Jau visi pomidoriukai zydi wub.gif , o vienam kampe agurkiukai auga. Sako agurkus daznai reik laistyti, o pomidorus tevukas bando irodyti, kad uztenka 1 karta i savaite. Niu bet as kas 3dienas, tai tikrai palaistau. O kaip is tikro reikia? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 06 01, 10:54)
Mergaites kiek kartu i savaite reikia siltnamyje laistyti pomidorus? Pirmas mano darzas, tai bijau sugadinti. Jau visi pomidoriukai zydi  wub.gif , o vienam kampe agurkiukai auga. Sako agurkus daznai reik laistyti, o pomidorus tevukas bando irodyti, kad uztenka 1 karta i savaite. Niu bet as kas 3dienas, tai tikrai palaistau. O kaip is tikro reikia?  4u.gif  ax.gif

As irgi panasiai mirksiukas.gif Dvi nelaistau, trecia palaistau.Jei butu apsiniauke ir vesu, tada gal uztektu ir karto per savaite, bet dabar karstoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 06 01, 10:54)
Mergaites kiek kartu i savaite reikia siltnamyje laistyti pomidorus? Pirmas mano darzas, tai bijau sugadinti. Jau visi pomidoriukai zydi  wub.gif , o vienam kampe agurkiukai auga. Sako agurkus daznai reik laistyti, o pomidorus tevukas bando irodyti, kad uztenka 1 karta i savaite. Niu bet as kas 3dienas, tai tikrai palaistau. O kaip is tikro reikia?  4u.gif  ax.gif

Aš laistau kartą per savaitę, o jei nelabai karšta tai kas 10 dienų, bet prilieju gausiai.
Atsakyti