Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Vilioja @ 2008 05 14, 12:28)
Tai nors atrakciją naktiniams praeiviams padariau mirksiukas.gif  blink.gif  Mūsų šiltnamis nuo gatvės matosi, o aš apie 11 žvakes uždegiau biggrin.gif

Kaikurie tikriausiai nesuprato, kame cia reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 14, 13:28)
Tai nors atrakciją naktiniams praeiviams padariau mirksiukas.gif  blink.gif  Mūsų šiltnamis nuo gatvės matosi, o aš apie 11 žvakes uždegiau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau Prisca pomidorų daigų, sakė jų nereik skabyt, ar čia tikrai taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2008 05 24, 15:02)
nusipirkau Prisca pomidorų daigų, sakė jų nereik skabyt, ar čia tikrai taip?  g.gif

Prisca - mano gerai isbandyta ankstyva veisle. Ir siemet auginu. As skabau.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 24, 16:02)
Prisca - mano gerai isbandyta ankstyva veisle. Ir siemet auginu. As skabau.

hm g.gif reiks ir man tada gal skabyt g.gif , palieki vieną stiebą ar daugiau? Gerai dera?
Nelabai auginus aš dar tų pomidorų pati blush2.gif
Dar pora pajamiau Cristal ir kažkokius Lieberman g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2008 05 24, 16:08)
hm  g.gif reiks ir man tada gal skabyt  g.gif , palieki vieną stiebą ar daugiau? Gerai dera?
Nelabai auginus aš dar tų pomidorų pati  blush2.gif
Dar pora pajamiau Cristal ir kažkokius Lieberman  g.gif

Iš pradžių palieku vieną stiebą, bet vėliau vis kažkaip du gaunasi smile.gif Dera gerai, skonis - dalykas individualus, aš aplamai nelabai pomidorus mėgstu, bet vaikai kaip obuolius graužia tiesiai nuo šakos, nokti nespėja... kaip ir visos kitos veislės biggrin.gif
Žvaigždūnuose mūsų skoniai, jei gerai prisimenu, nesutapo, žiūrėsim kaip su pomidorais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 24 gegužės 2008 - 20:58
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 24, 21:56)
Iš pradžių palieku vieną stiebą, bet vėliau vis kažkaip du gaunasi smile.gif  Dera gerai, skonis -  dalykas individualus, aš aplamai nelabai pomidorus mėgstu, bet vaikai kaip obuolius graužia tiesiai nuo šakos, nokti nespėja... kaip ir visos kitos veislės biggrin.gif
Žvaigždūnuose mūsų skoniai, jei gerai prisimenu, nesutapo, žiūrėsim kaip su pomidorais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu savas vis tiek geriau nei parduotuvinis, koks bebūtų skonis smile.gif , rudeniop įvertinsim skonius naujų kįžiečių ir šviežių pomidorų tongue.gif - gal sutaps šiemet mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti, kaip jus skabot pomidoru pazastis, ar visas isskinat ar kas kelinta?
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2008 05 25, 22:52)
Sveikos,

Norejau paklausti, kaip jus  skabot pomidoru pazastis, ar  visas isskinat ar kas kelinta?

Nu aš tai visada visas skabau ax.gif Gal ko nors nežinau, bet tai kad dauguma lyg ir taip daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2008 05 24, 15:02)
nusipirkau Prisca pomidorų daigų, sakė jų nereik skabyt, ar čia tikrai taip?  g.gif

Pernai aš auginau juos, buvo viena veislė iš kelių, susimaišė besodinant, genėjau visus ir viskas gerai gavos biggrin.gif
Norejau paklausti, kaip jus skabot pomidoru pazastis, ar visas isskinat ar kas kelinta?

Aš visas, o ir tai atsiranda dvistiebių biggrin.gif paskui nulaužiu viršūnę, jei pomidorai aukštaūgiai.

Gal kas užsiimat rimčiau pomidorais? Kada pirmą sykį purškiat fungicigu po daigų pasodinimo? Ar rizikuojat ir tempiat, ar po 2 savaičių, kaip rekomenduojama?
Atsakyti
Sveikos,pomidoru augintojos.Atidziai perskaiciau ka rasote ir prasau pagalbos.Persodinau pomidorus siltnamin,o jie eme gelsti.Sodinu pirma karta.Sodindama palaisciau gerokai ,gal perlaisciau.Dabar jau lyg ir reiktu laistyti.Ar galima laistyti vandeniu su uzpiltomis dilgelemis?
Atsakyti
Atsigaus tie pomidorai. Persodinti ir pas mane pagelsta, ypač apatiniai lapai. Laistomi dažnai gausiai, bet ne per dažnai, geriau jau rečiau. Dilgėlių mirkalo nebandžiau, bet kažką esu apie jį girdėjusi. Bandyk, paskui mums papasakosi.
Atsakyti