Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(glossi @ 2008 05 07, 15:55)
Norejau paklausti, ar sodinat i paprasta zeme pomidorus, ar konors papilat po saknimis.Gal kokios spec.pomidoru zemes? Pernai dejau mesliuko, tai augo liuks.Ale siemet neturiu is kur gauti  doh.gif

Aš taip pat ne kiekvienais metais mėšlo dedu. Auga normaliai. Kokį kartą palaistau Kemira trąšomis
Atsakyti
Prisipirkau savaitgali pomidoru biggrin.gif Visokiu rusiu ir prisisodinau puse siltnamio, net neatsimenu kur kokie doh.gif Dabar galvoju gal negerai, kad primaisiau. g.gif Pirma kart gyvenime siltnami uzsiveisiau. Tikiuosi padesit man, jeig u ka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 07, 15:23)
Aš taip pat ne kiekvienais metais mėšlo dedu. Auga normaliai. Kokį kartą palaistau Kemira trąšomis

As tai siemet sudejau supuvusi komposta pernyksciu zoliu, iskasiau siltnamije duobes ir sudejau, g.gif tikiuosi bus gerai, cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 13, 18:14)
As tai siemet sudejau supuvusi komposta pernyksciu zoliu, iskasiau siltnamije duobes ir sudejau,  g.gif  tikiuosi bus gerai,  cool.gif

Žiūrint kokių žolių g.gif Piktžolių sėklos kai kurios , vienas agronomas sakė, būna daigios 100 metų. Užmiršau, kaip vadinasi tokia "gera" piktžolė, lyg tai iš g raidės. Dažnai amerikonka vadinama. Nu ta tai šakės kokia gali.
O aš šiemet audžiu mintį paberti po pomidorais vejos žolę. Esu kažkada lyg tai čia forume mačiusi foto. Jei yra tai dariusių pasidalikint patirimi.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 13, 20:18)
Žiūrint kokių žolių g.gif  Piktžolių sėklos kai kurios , vienas agronomas sakė, būna daigios 100 metų. Užmiršau, kaip vadinasi tokia "gera" piktžolė, lyg tai iš g raidės. Dažnai amerikonka vadinama. Nu ta tai šakės kokia gali.
O aš šiemet audžiu mintį paberti po pomidorais vejos žolę. Esu kažkada lyg tai čia forume mačiusi foto. Jei yra tai dariusių pasidalikint patirimi.

Oba doh.gif nu gal neislys i pavirsiu,gilei uzkasiau, neturejau kur daugiau deti to komposto g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 13, 22:30)
Oba doh.gif  nu gal neislys i pavirsiu,gilei uzkasiau, neturejau kur daugiau deti to komposto g.gif  doh.gif

Tai žinok ne tik su kompostu pikžolės užsineša, bet ir su mėšlu. Nežinai, žmogau, kur tos zarazos slypi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nepatingėjau ir suradau tos siaubūnės pavadinimą : galinsoga. Gal kam plenciukų reikia? mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 13 gegužės 2008 - 21:45
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 13, 21:39)
Nepatingėjau ir suradau tos siaubūnės pavadinimą : galinsoga. Gal kam plenciukų reikia? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar paaugusiu ar visai mazyciu turite? lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 14, 08:26)
Ar paaugusiu ar visai mazyciu turite? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kol kas neturiu( į eilę norinčias rašau mirksiukas.gif lotuliukas.gif ) Bet jei anksčiau jos tik rudenį pasirodydavo, o į šiltnamį niekad neįlįsdavo, tai dabar prasideda su visomis kitomis piktžolėmis. O Tu jų tikrai nežinai?
Bet mes čia gausim pipirų, kad ne apie pomidorus biggrin.gif
KAip šįryt situacija? Žalos po šaltos nakties nėra? Aš prisiklausius visokių patarimų pora žvakių šiltnamy vakare uždegiau, bet ryte išlėkiau į darbą, nepažiūrėjau, kas ten dedasi g.gif
Atsakyti
Tai kad gasdino, gasdino sinoptikai, o salnos tai ir nebuvo pas mus. As vakar irgi dangsciau ka galejau, kad nenusaltu smile.gif
Atsakyti
Siauliuose irgi nebuvo salnos smile.gif ir as vakar laksciau netik po siltnami bet ir po visa kiema su agro plevele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 14, 08:34)
Aš prisiklausius visokių patarimų pora žvakių šiltnamy vakare uždegiau, bet ryte išlėkiau į darbą, nepažiūrėjau, kas ten dedasi g.gif

kaune nebuvo šalnos, ryte 6,00 rodė 1,6 +
Atsakyti
Tai nors atrakciją naktiniams praeiviams padariau mirksiukas.gif blink.gif Mūsų šiltnamis nuo gatvės matosi, o aš apie 11 žvakes uždegiau biggrin.gif
Atsakyti