Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Ačiū, Regila 4u.gif
Atsakyti
Regila aciu 4u.gif uz patarimus,taip ir padarysiu butinai persodinsiu,bet ziurejau kalendoriu,kad tinkama 22 diena.
Atsakyti
Nu va ,mano pomidorai jau lenda.Vadinasi jau reikia nuimt plevele ir kelt kur auksciau.Bet kai pagalvoju,jeigu jie visi sudigs(apie 50-60)kur as juos persodinsiu r kur visi tilps g.gif Teks viena kambari pomidoram atiduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 03 21, 08:53)
Nu va ,mano pomidorai jau lenda.Vadinasi jau reikia nuimt plevele ir kelt kur auksciau.Bet kai pagalvoju,jeigu jie visi sudigs(apie 50-60)kur as juos persodinsiu r kur visi tilps g.gif Teks viena kambari pomidoram atiduot g.gif

blink.gif oho tai čia jau visa plantacija gaunasi bigsmile.gif Aš aštuonis pasėjau, bet dar nei vienas nedygsta doh.gif O per kiek laiko sudygo?
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 21, 09:54)
blink.gif oho tai čia jau visa plantacija gaunasi bigsmile.gif Aš aštuonis pasėjau, bet dar nei vienas nedygsta doh.gif O per kiek laiko sudygo?

smile.gif nemanau kad plantacija iš keletos dešimčių pomidorų. Aš net daugiau sėju...
tiesa pasakius nesuprantu ką su tiek mažai veikti reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 21, 08:54)

po nepilnų dviejų dienų pasimatė wink.gif

QUOTE(kubilina @ 2008 03 21, 20:56)
smile.gif  nemanau kad plantacija iš keletos dešimčių pomidorų. Aš net daugiau sėju...
tiesa pasakius nesuprantu ką su tiek mažai veikti reiktų  ax.gif

nius kaip tai ką, valgyti vaisius, t.y. pomidorus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 21, 09:54)

as seju daugiau, o paskui persodinu apie 60vnt ir atrenku geriausius ir stipriausius daigus. toks kiekis telpa trim eilem ant dvieju palangiu smile.gif
Atsakyti
mano pomidorai jau irgi sudygę, bet labai stiebias aukštyn,
gal reikia mažinti temperatūrą, kad neišstiptų g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano irgi vienos rūšies pomidorai jau išdygę, kitos gi - tik lenda dar tikrai ne visi. Už sėklą mokėjau nepigiai, norėjau gerų pomidorų, tai dabar labai laukiu kol išdygs. ax.gif Aišku kaina ne visada tikriausiai apsprendžia tą ale gerumą, bet bandysim tongue.gif
Atsakyti
noriu patarimo, zinau kad kazko turbut truksta pomidorams? jau kokie 4-5 cm pomidorai, bet stiebelis violetinis, ir matau kad jei tokie pavarge yra, ka daryt gal palaistyt kokiom trasom? kaip manot?
Atsakyti
Violetiniai stiebeliai simbolizuoja, kad jiems ten stovėti yra per vėsu. Tai ne liga ir to trąšomis nepakeisite..Gaus šilumos, šviesos-atsigaus. Nesistenkite daug naudoti trąšų. Lai jie auga pamažu ir tvirti.Išbėgę sunkiau prigyja. Praeina daugiau laiko kol atsistato.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 03 25, 17:23)
Violetiniai stiebeliai simbolizuoja, kad jiems ten stovėti yra per vėsu. Tai ne liga ir to trąšomis nepakeisite..Gaus šilumos, šviesos-atsigaus. Nesistenkite daug naudoti trąšų. Lai jie auga pamažu ir tvirti.Išbėgę sunkiau prigyja. Praeina daugiau laiko kol atsistato.

reikes palange pakeisti mano pomidorams, nes kai kurie truputi violetiniai smile.gif
Atsakyti