Ačiū, Regila
Nu va ,mano pomidorai jau lenda.Vadinasi jau reikia nuimt plevele ir kelt kur auksciau.Bet kai pagalvoju,jeigu jie visi sudigs(apie 50-60)kur as juos persodinsiu r kur visi tilps Teks viena kambari pomidoram atiduot
QUOTE(kacumota @ 2008 03 21, 08:53)
Nu va ,mano pomidorai jau lenda.Vadinasi jau reikia nuimt plevele ir kelt kur auksciau.Bet kai pagalvoju,jeigu jie visi sudigs(apie 50-60)kur as juos persodinsiu r kur visi tilps Teks viena kambari pomidoram atiduot
oho tai čia jau visa plantacija gaunasi Aš aštuonis pasėjau, bet dar nei vienas nedygsta O per kiek laiko sudygo?
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 21, 09:54)
oho tai čia jau visa plantacija gaunasi Aš aštuonis pasėjau, bet dar nei vienas nedygsta O per kiek laiko sudygo?
nemanau kad plantacija iš keletos dešimčių pomidorų. Aš net daugiau sėju...
tiesa pasakius nesuprantu ką su tiek mažai veikti reiktų
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 21, 08:54)
po nepilnų dviejų dienų pasimatė
QUOTE(kubilina @ 2008 03 21, 20:56)
nemanau kad plantacija iš keletos dešimčių pomidorų. Aš net daugiau sėju...
nius kaip tai ką, valgyti vaisius, t.y. pomidorus
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 21, 09:54)
as seju daugiau, o paskui persodinu apie 60vnt ir atrenku geriausius ir stipriausius daigus. toks kiekis telpa trim eilem ant dvieju palangiu
mano pomidorai jau irgi sudygę, bet labai stiebias aukštyn,
gal reikia mažinti temperatūrą, kad neišstiptų
gal reikia mažinti temperatūrą, kad neišstiptų
Sveikos Mano irgi vienos rūšies pomidorai jau išdygę, kitos gi - tik lenda dar tikrai ne visi. Už sėklą mokėjau nepigiai, norėjau gerų pomidorų, tai dabar labai laukiu kol išdygs. Aišku kaina ne visada tikriausiai apsprendžia tą ale gerumą, bet bandysim
noriu patarimo, zinau kad kazko turbut truksta pomidorams? jau kokie 4-5 cm pomidorai, bet stiebelis violetinis, ir matau kad jei tokie pavarge yra, ka daryt gal palaistyt kokiom trasom? kaip manot?
Violetiniai stiebeliai simbolizuoja, kad jiems ten stovėti yra per vėsu. Tai ne liga ir to trąšomis nepakeisite..Gaus šilumos, šviesos-atsigaus. Nesistenkite daug naudoti trąšų. Lai jie auga pamažu ir tvirti.Išbėgę sunkiau prigyja. Praeina daugiau laiko kol atsistato.
QUOTE(Regila @ 2008 03 25, 17:23)
Violetiniai stiebeliai simbolizuoja, kad jiems ten stovėti yra per vėsu. Tai ne liga ir to trąšomis nepakeisite..Gaus šilumos, šviesos-atsigaus. Nesistenkite daug naudoti trąšų. Lai jie auga pamažu ir tvirti.Išbėgę sunkiau prigyja. Praeina daugiau laiko kol atsistato.
reikes palange pakeisti mano pomidorams, nes kai kurie truputi violetiniai