Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos,
Niekada neauginau pomidorų blush2.gif bet va savaitgalį parsinešiau iš turgaus du balkoninius ax.gif pamačiau ir susižavėjau smile.gif
Tai dabar turiu tokį klausimą - gal reikia juos pririšti prie kokio nors basliuko? Jie nedideli, ~30cm aukščio, bet pas mus balkonas atviras, gan vėjuota, tai bijau kad gali vėjas nulaužt g.gif
Atsakyti
geriau pririšk, nes maniškius kelis vėjas buvo nuvertęs ant šono rolleyes.gif . O ir svorį didelį jiems reikia laikyti, primezgę pomidoriukų pas mane kalnus!!!!
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2007 07 30, 15:55)
geriau pririšk, nes maniškius kelis vėjas buvo nuvertęs ant šono  rolleyes.gif . O ir svorį didelį jiems reikia laikyti, primezgę pomidoriukų pas mane kalnus!!!!

Ačiū už patarimą, taip ir padarysiu smile.gif
Per pietus apžiūrėjau - atrodo, kol kas jiems ten gerai, bet jei išeis šuniukas į balkoną pasidomėti... doh.gif smile.gif
O tie, kuriuos nuvertė, pas tave nenulūžo? blink.gif Juk stiebas toks neplonas...
Atsakyti
Aš tai irgi pririšau, bet mes jau baigiam suvalgyti. Užaugino kokius 7 pomidoriukus, gal per mažai, o kiek pas jus?
Atsakyti
QUOTE(lorelei215 @ 2007 07 30, 17:00)
O tie, kuriuos nuvertė, pas tave nenulūžo? blink.gif Juk stiebas toks neplonas...

tik vieno kotas įlūžo, o kitiems nieko - pastačiau, pririšau ir toliau auga biggrin.gif
O pomidoriukų tikrai daug primegzta ir dar yra žiedų, tikrai daugiau nei septyni bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 07 30, 17:43)
Aš tai irgi pririšau, bet mes jau baigiam suvalgyti. Užaugino kokius 7 pomidoriukus, gal per mažai, o kiek pas jus?

Pas mus po maždaug 5 pomidoriukus ant kiekvieno augalo. Bet dar visiškai žali, toli iki valgymo biggrin.gif
Atsakyti
O aš šituos balkoninius pomidorus pasodinau darže, uzdengiau plėvele (tipo šiltnamį padariau) na ir auga, mačiau pomidoriukų yra. Bet va nežinau o juos skabyti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(simuks @ 2007 07 31, 19:11)
O aš šituos balkoninius pomidorus pasodinau darže, uzdengiau plėvele (tipo šiltnamį padariau) na ir auga, mačiau pomidoriukų yra. Bet va nežinau o juos skabyti reikia g.gif

jie neskabomi, auga sau krūmeliu.
Atsakyti
noriu paklaust, gal kas matet kur nors pirkt charm ir big beef pomidoru seklu? nes ten kur visada pirkdavau sako kad ju nebebus ir isiule man kazkokius ale panasius-
san marzano ir fatima, bet paziurejau kad jie abeji vidutinio ankstyvumo, tai kazkaip reiketu kazko ir ankstyvesnio. gal galit parekomenduot kokia nors ausktauge veisle, kad gausiai deretu, vaisiai butu skanus minksti mesingi- ne mediniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2008 01 14, 14:14)
noriu paklaust, gal kas matet kur nors pirkt charm ir big beef pomidoru seklu?

Ši veislė ir man labai patinka, gana anksti pradeda derėti ir labai gausiai apsipila vaisiais. Tiesa, sėklas susirenku iš savų pomidorų, nors daug kas sako, jog šitaip veislė išsigimsta. Šitaip auginu iš savų jau kokius 4 metus.

Atsakyti

Ar jau parduotuvėse sėklų didelė įvairovė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 14 sausio 2008 - 22:37
Buvau parduotuvej, bet kazkaip nekrito i akis. g.gif Turbut, kad nea. schmoll.gif Tikrai buciau macius.
Atsakyti