maniškiai daigeliai gražiai augo, tik kažko sustojo jų augimas ir vis po lapą nugelsta . HELP!!!!! Ar čia tik saulės trūkumas, ar rimčiau? Prašau patarkit. Gal reikia patręšti, ir kuo?
QUOTE(Renatėlė @ 2007 05 07, 15:50)
maniškiai daigeliai gražiai augo, tik kažko sustojo jų augimas ir vis po lapą nugelsta . HELP!!!!! Ar čia tik saulės trūkumas, ar rimčiau? Prašau patarkit. Gal reikia patręšti, ir kuo?
Tai gal jau perlaistei? Ar jie pas tave jau persodinti į didelį vazoną ar dar mažuose? Butinai dabar parurenk žemę, pakrapštyk. O patręšti tai reikėtu jau, yra specialios trašos pomidorams sodininkų parduotuvėse.
Į kokio dydzio puoda reiktu persodinti pomidorus ir kokiu atstumu jei persodinti noriu i loveli?
QUOTE(sigita @ 2007 05 07, 16:44)
Į kokio dydzio puoda reiktu persodinti pomidorus ir kokiu atstumu jei persodinti noriu i loveli?
gal kuri nors galite parasyt seklu pavadinimus
QUOTE(Andza @ 2007 05 07, 15:59)
Tai gal jau perlaistei? Ar jie pas tave jau persodinti į didelį vazoną ar dar mažuose? Butinai dabar parurenk žemę, pakrapštyk. O patręšti tai reikėtu jau, yra specialios trašos pomidorams sodininkų parduotuvėse.
jie pas mane didelio grietinės indelio dydžio indeliuose. O laistau lygtai su saiku. Bėgu iškarto dabar purent žemės
aš tai pasodinau į tokį ne visai mažiuką vazonėlį, kad būtų sočiai žemių ir užtektų maisto šaknims.
maniskai balkoniniai jau visi su ziedais.....
o jus dar niekas neturit?
o jus dar niekas neturit?
QUOTE(Riesk @ 2007 05 08, 03:48)
Pas mane dar jie pries savaite ispikuoti tai ziedu dar nera , o u kada juos pasisejai?
Ir dar kada po pikavimo juos geriausia patresti?
sejau vasario pradzioj turbut. nelabai pamenu
bet stovi jau menesi gal pas mane istiklintam balkone jie. tai matyt labai dziaugiasi saulute kiek jos buna...
bet stovi jau menesi gal pas mane istiklintam balkone jie. tai matyt labai dziaugiasi saulute kiek jos buna...
QUOTE(A.JAN. @ 2007 05 08, 10:23)
Pas mane dar jie pries savaite ispikuoti tai ziedu dar nera , o u kada juos pasisejai?
Tręšti jau gali po 2 savaičių.
o pas mane jie zydi
tiesa kazkaip ne visi, tai man keista, nes visi vienu momentu pasodinti
laukiu vaisiu jau
tiesa kazkaip ne visi, tai man keista, nes visi vienu momentu pasodinti
laukiu vaisiu jau
QUOTE(Renatėlė @ 2007 05 07, 17:58)
jie pas mane didelio grietinės indelio dydžio indeliuose. O laistau lygtai su saiku. Bėgu iškarto dabar purent žemės
Pagelsti pomidorų lapeliai galėjo dar ir nuo šalčio, gal jiems pas tave per šalta?
Arba grietinės indeliuose nepadarei skilučių apačioje?