mes dar tik bandom susilaukti leliuko, bet tikrai zinau, kad nepagailesiu pinigeliu ir darysiuos 3D/4D Kai pirma kart laukiausi, tai tik per RTL ziuredavau tokia laida apie nesciasias, gimdymus, kur pirma kart ir pamaciau naujasias tecnologijas, pas mus dar ir girdejus tokiu nebuvau
Sveikos, o kur kaune butu galima pasidaryti 3D ir kiek tai kainuotu?ir ar jau 12sav gali lyti pasakyt?
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2007 10 06, 11:25)
Sveikos, o kur kaune butu galima pasidaryti 3D ir kiek tai kainuotu?ir ar jau 12sav gali lyti pasakyt?
Kur Kaune daro 8 šios temos puslapyje rasi atsakymą
O 12sav. vargu ar pasakys lytį. Dar anksti
Merginos, gal įdėkit nuotraukėlę pasižiūrėti kaip atrodo leliukas su 3D nufotografuotas?
As eisiu spalio 19 ,tai kai gausiu cd idesiu nuotraukyciu-jei pavyks gerai nufotografuot..,jei niekas anksciau neides....Taip pat bus idomu ir paziuret dvd filmuka,laukiu ir nesulaukiu datos...
labas visoms.
norejau jusu paklaust del 3d,4d medicinos diagnostikos centre daromu proceduru [grybo gatvej, vilniuje]. as esu apylinkes paciente, tai gal tokie tyrimai [vaiko lytis, konsultacija, 4D ar 3D] ieina i kaina? jei kas zinot - plz pasakykit. nes nzn ar jie atlieka nemokai ten ar man reikes papildomai moketi. jei papildomai mokesiu, tai gal labiau verta registruotis kitur? pvz i genetikos centra?
norejau jusu paklaust del 3d,4d medicinos diagnostikos centre daromu proceduru [grybo gatvej, vilniuje]. as esu apylinkes paciente, tai gal tokie tyrimai [vaiko lytis, konsultacija, 4D ar 3D] ieina i kaina? jei kas zinot - plz pasakykit. nes nzn ar jie atlieka nemokai ten ar man reikes papildomai moketi. jei papildomai mokesiu, tai gal labiau verta registruotis kitur? pvz i genetikos centra?
QUOTE(Maggie @ 2007 10 10, 21:27)
norejau jusu paklaust del 3d,4d medicinos diagnostikos centre daromu proceduru [grybo gatvej, vilniuje]. as esu apylinkes paciente, tai gal tokie tyrimai [vaiko lytis, konsultacija, 4D ar 3D] ieina i kaina?
Kiek zinau i ta kaina ieina tik 2D tyrimas 3D/4D Vilniuje daro tik kabinetas Zveryne ir Kravcenku kabinete. Genetikos centre daroma 2D echoskopija, 3D turi, bet praktiskai niekada nejungia, nes neturi tam laiko.
Uz toki 2D tyrima+naujausia aparatura+nuotraukas+CD+konsultacija+gydytojai, turintys daktaro laipsni kabinete Zveryne - 130 Lt
Sekmes pasirenkant
O tai tikrai KLAIPEDOJE niekur sito malonumo nera??
Man irgi idomu ar Klaipedoj kur yra geresnis aparatas uz 2D.
Buvau Vilniuje, genetikos centre, tai isvaziavus puse dienos spjaudziausi - isdure kaip obuoli, kadangi registruojantis mokamai konsultacijai akcentavau, kad noriu 3D echo, mane patikino, kad taip taip, pas mus tik tokie ir yra...tra lia lia...
sukrovus tiek km del echo - spyga!!! gydytoja man pasake, kad "mes tokio niekada ir neturejome..."
dar patikslinsiu: genetikos gentre Santariskese.
Buvau Vilniuje, genetikos centre, tai isvaziavus puse dienos spjaudziausi - isdure kaip obuoli, kadangi registruojantis mokamai konsultacijai akcentavau, kad noriu 3D echo, mane patikino, kad taip taip, pas mus tik tokie ir yra...tra lia lia...
sukrovus tiek km del echo - spyga!!! gydytoja man pasake, kad "mes tokio niekada ir neturejome..."
dar patikslinsiu: genetikos gentre Santariskese.
mes ryt su vyru einam i kaune esanty motinos ir vaiko kabineta
sakykit, brangiosios, kur klaipedoje daro tas 3D foto ??
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 10 31, 16:35)
sakykit, brangiosios, kur klaipedoje daro tas 3D foto ??
Klaipėdoje 3D echoskopijos kol kas dar nera, bet gydytoja is gimdymo namų pasakė, kad ten jau greitai turėtų atsirasti!