Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

mes dar tik bandom susilaukti leliuko, bet tikrai zinau, kad nepagailesiu pinigeliu ir darysiuos 3D/4D blush2.gif Kai pirma kart laukiausi, tai tik per RTL ziuredavau tokia laida apie nesciasias, gimdymus, kur pirma kart ir pamaciau naujasias tecnologijas, pas mus dar ir girdejus tokiu nebuvau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, o kur kaune butu galima pasidaryti 3D ir kiek tai kainuotu?ir ar jau 12sav gali lyti pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2007 10 06, 11:25)
Sveikos, o kur kaune butu galima pasidaryti 3D ir kiek tai kainuotu?ir ar jau 12sav gali lyti pasakyt?

Kur Kaune daro 8 šios temos puslapyje rasi atsakymą mirksiukas.gif
O 12sav. vargu ar pasakys lytį. Dar anksti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal įdėkit nuotraukėlę pasižiūrėti kaip atrodo leliukas su 3D nufotografuotas? blush2.gif
Atsakyti
As eisiu spalio 19 ,tai kai gausiu cd idesiu nuotraukyciu-jei pavyks gerai nufotografuot..,jei niekas anksciau neides....Taip pat bus idomu ir paziuret dvd filmuka,laukiu ir nesulaukiu datos... 4u.gif
Atsakyti
labas visoms.
norejau jusu paklaust del 3d,4d medicinos diagnostikos centre daromu proceduru [grybo gatvej, vilniuje]. as esu apylinkes paciente, tai gal tokie tyrimai [vaiko lytis, konsultacija, 4D ar 3D] ieina i kaina? jei kas zinot - plz pasakykit. nes nzn ar jie atlieka nemokai ten ar man reikes papildomai moketi. jei papildomai mokesiu, tai gal labiau verta registruotis kitur? pvz i genetikos centra?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2007 10 10, 21:27)
norejau jusu paklaust del 3d,4d medicinos diagnostikos centre daromu proceduru [grybo gatvej, vilniuje]. as esu apylinkes paciente, tai gal tokie tyrimai [vaiko lytis, konsultacija, 4D ar 3D] ieina i kaina?

Kiek zinau i ta kaina ieina tik 2D tyrimas 4u.gif 3D/4D Vilniuje daro tik kabinetas Zveryne ir Kravcenku kabinete. Genetikos centre daroma 2D echoskopija, 3D turi, bet praktiskai niekada nejungia, nes neturi tam laiko.
Uz toki 2D tyrima+naujausia aparatura+nuotraukas+CD+konsultacija+gydytojai, turintys daktaro laipsni kabinete Zveryne - 130 Lt
Sekmes pasirenkant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele: 10 spalio 2007 - 22:02
O tai tikrai KLAIPEDOJE niekur sito malonumo nera?? sad.gif
Atsakyti
Man irgi idomu ar Klaipedoj kur yra geresnis aparatas uz 2D.
Buvau Vilniuje, genetikos centre, tai isvaziavus puse dienos spjaudziausi - isdure kaip obuoli, kadangi registruojantis mokamai konsultacijai akcentavau, kad noriu 3D echo, mane patikino, kad taip taip, pas mus tik tokie ir yra...tra lia lia...
sukrovus tiek km del echo - spyga!!! gydytoja man pasake, kad "mes tokio niekada ir neturejome..."
gun_bandana.gif gun_bandana.gif
dar patikslinsiu: genetikos gentre Santariskese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 11 spalio 2007 - 21:25
mes ryt su vyru einam i kaune esanty motinos ir vaiko kabineta smile.gif
Atsakyti
sakykit, brangiosios, kur klaipedoje daro tas 3D foto ??
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 10 31, 16:35)
sakykit, brangiosios, kur klaipedoje daro tas 3D foto ??

Klaipėdoje 3D echoskopijos kol kas dar nera, bet gydytoja is gimdymo namų pasakė, kad ten jau greitai turėtų atsirasti! rolleyes.gif
Atsakyti