Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

QUOTE(stuleju @ 2011 05 04, 17:11)
Mes kai registravomes 3D sake panasia kaina, apie 95-97 litus. Bet kai nuejome gydytojas visai kitaip sake, jau net neatsimenu bent lyg apie 150 litus ivardino kaip tikra kaina. Bet kadangi musu 3D nepavyko, vyras dave 100 litu. Ir pinigelius nustebino, kad ne kasoje reikejo moketi, o daktarui. Tai net nzn, gal kaina pasako paziurejus i zmones. Nelabai as supratau sistemos, tiek kad tikrai labai maloniai prieme smile.gif Bet informacijos pernelyg daug kita vertus nesuteike...

ka reiskia nepavyko? vaikas buvo nusisukes, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2011 05 04, 21:52)
ka reiskia nepavyko? vaikas buvo nusisukes, ar kaip?

Uzsidenges rankomis veiduka buvo smile.gif Ir kad ir kaip bande gydytojas, netrauke rankyciu ir viskas smile.gif Sake galime bandyti po savaites dar karta, bet nusprendeme, kad nera reikalo kankinti leliu smile.gif
Atsakyti
Aš dariausi "Motina ir vaikas" klinikoje nesenai.Nesigailiu tikrai thumbup.gif Su pirma irgi ten darėmės. Tik vat su antra mergyte laiko neradom blush2.gif
Šitoj klinikoj 290lt kainuoja. Šiaip daugoka. Bet netyčia radau akcija,tad kainavo 139lt thumbup.gif
Ir nuotraukų, ir video sočiai turim. Mergytės bruožai labai panašūs į sesyčių wub.gif
Vienareikšmiškai sakau - jeigu tik leidžia finansinės galimybės - verta pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Kas 3D daretes Malio namuose, noreciau paklausti, pas kuria daktare geriausia eiti? Mes netycia ten buvom pakliuve pas nelabai jau kokia, tai nusivylem. Aciu uz info...
Atsakyti
Mergytes, tai visdelto.... Gal zinot ar Klaipedoje daro 3D? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
buvau ir as siandien 3D 4u.gif ispudziai neapsakomi smile.gif buvau Vilniuje, Bonus eventus. Padare 15 graziu nuotraukyciu, 9 popieriuje atspausdino o kitos buvo irasytos i cd kartu su video.. Is tikruju verta pasidaryti, jei aisku finansai leidzia. Nesigailiu nekiek, ir pinigu negaila, nes tikrai verta! Mokejau 170lt ( be med.israso). Suzinojau ir vaikelio lyti smile.gif mergyte 98% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 05 11, 22:49)
Sveikos,
buvau ir as siandien 3D  4u.gif  ispudziai neapsakomi smile.gif buvau Vilniuje, Bonus eventus. Padare 15 graziu nuotraukyciu, 9 popieriuje atspausdino o kitos buvo irasytos i cd kartu su video.. Is tikruju verta pasidaryti, jei aisku finansai leidzia. Nesigailiu nekiek, ir pinigu negaila, nes tikrai verta! Mokejau 170lt ( be med.israso). Suzinojau ir vaikelio lyti smile.gif mergyte 98% smile.gif

Kaip faina smile.gif Jokiu pinigeliu nebutu gaila, kad pamatyti savo mazyti stebukla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(((Smilte)) @ 2011 05 08, 07:22)
Mergytes, tai visdelto.... Gal zinot ar Klaipedoje daro 3D?  4u.gif

jei kuncu klinikoj(vetrungej) dar neparsiveze, nes zadejo vasario men, tai niekur nera Klaipedoje, neieskok, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Skaitau, ir jau norisi 3D darytis ax.gif Bet mums dar ankstoka
Sakykite, o kelntą savaitę geriausiai?

Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 05 25, 22:16)
Sveikos 4u.gif
Skaitau, ir jau norisi 3D darytis  ax.gif  Bet mums dar ankstoka
Sakykite, o kelntą savaitę geriausiai?

28- 30 sav. kazkur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 05 25, 23:21)
28- 30 sav. kazkur 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ar Vilniuj 3D tik Lenktosios gatvej daro?
Atsakyti