Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

Mes taip pat daremes 3D echo. Ispudziai neisdildomi, tevelis is viso buvo devintam danguoj kai pirma karta pamate, kaip maziukas atrodo, jo bruozus, mimikas wub.gif

Echo buvo daryta Mazylyje ir mes sumokejom 133 Lt. Mums taip pat patikslino lyti plius padare ir 2D echo irasa.
Atsakyti
QUOTE(Pucca:)) @ 2011 03 28, 22:22)
Mes taip pat daremes 3D echo. Ispudziai neisdildomi, tevelis is viso buvo devintam danguoj kai  pirma karta pamate, kaip maziukas atrodo, jo bruozus, mimikas  wub.gif 

Echo buvo daryta Mazylyje ir mes sumokejom 133 Lt. Mums taip pat patikslino lyti plius padare ir 2D echo irasa.

keliu savaiciu daretes?
Atsakyti
Mes penktadieni darem 3D. Irgi mazylyje. nestuke.gif 27 savaiciu. Nerealus jausmas, kai gali pamatyti, kaip juda mazylis, jo veiduko bruozus. Tik lyties vis dar nematem - pasislepe mazulis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2011 04 03, 22:14)
Mes penktadieni darem 3D. Irgi mazylyje.  nestuke.gif 27 savaiciu. Nerealus jausmas, kai gali pamatyti, kaip juda mazylis, jo veiduko bruozus. Tik lyties vis dar nematem - pasislepe mazulis  ax.gif

O kas jums Mazylyje dare 3D? smile.gif Koks daktaras?
Atsakyti
Man idomu, ar 3D echoskopija tiksliau nustato svori negu 2D? Zinau, kad su 2D labai daznai klystama, mums pries 10 dienu su 2D nustate svori 2900g, o siandien su 3D 2784g g.gif Idomu, ar verta kazkiek tiketi, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 15, 12:56)
Man idomu, ar 3D echoskopija tiksliau nustato svori negu 2D? Zinau, kad su 2D labai daznai klystama, mums pries 10 dienu su 2D nustate svori 2900g, o siandien su 3D 2784g g.gif Idomu, ar verta kazkiek tiketi, ar ne g.gif

Esu girdėjus,kad pet kurio echo tikslumas yra +- 500g.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2011 04 15, 13:45)
Esu girdėjus,kad pet kurio echo tikslumas yra +- 500g.

drinks_cheers.gif man irgi sake kad paklaida jei ir bus,tai visai normalu,juk gramas i grama nepataikys
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 04 17, 10:44)
drinks_cheers.gif man irgi sake kad paklaida jei ir bus,tai visai normalu,juk gramas i grama nepataikys

Tai galetu tada ir nerasyti gramas i grama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucca:)) @ 2011 03 28, 22:22)
Mes taip pat daremes 3D echo. Ispudziai neisdildomi, tevelis is viso buvo devintam danguoj kai  pirma karta pamate, kaip maziukas atrodo, jo bruozus, mimikas  wub.gif 

O irasas ne 3D buna?
Atsakyti
Siandien skambinau i Mazylio gimdymo namus, sake kaina 95 Lt, eiles nedideles. Bet birzelio men gali pakilti iki 150 Lt. Ir eiles isaukti, nes prasideda atostogu metas...
Atsakyti
QUOTE(inga325 @ 2011 05 03, 13:42)
Siandien skambinau i Mazylio gimdymo namus, sake kaina 95 Lt, eiles nedideles. Bet birzelio men gali pakilti iki 150 Lt. Ir eiles isaukti, nes prasideda atostogu metas...

Cia su irasymu i CD kaina? Nes man sake kitokia kazkokdel. Nesuprantu nuo ko jos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2011 05 04, 10:19)
Cia su irasymu i CD kaina? Nes man sake kitokia kazkokdel. Nesuprantu nuo ko jos priklauso.

Mes kai registravomes 3D sake panasia kaina, apie 95-97 litus. Bet kai nuejome gydytojas visai kitaip sake, jau net neatsimenu bent lyg apie 150 litus ivardino kaip tikra kaina. Bet kadangi musu 3D nepavyko, vyras dave 100 litu. Ir pinigelius nustebino, kad ne kasoje reikejo moketi, o daktarui. Tai net nzn, gal kaina pasako paziurejus i zmones. Nelabai as supratau sistemos, tiek kad tikrai labai maloniai prieme smile.gif Bet informacijos pernelyg daug kita vertus nesuteike...
Atsakyti