Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

QUOTE(Vasarėlė. @ 2010 12 02, 12:55)
UAB Bonus Eventus

3D/4D vaisiaus echoskopija (vaisiaus 3D nuotraukos, nuotraukų ir 4D vaizdų įrašas CD, be med. išrašo)  170 Lt

brangoka  g.gif  o pigiau ar įmanoma Vilniuje pasidaryti 3D echoslopiją?

kažin, ar rasit vilniuj pigiau nei 170lt.. g.gif
Atsakyti
Kauno Krikscioniskuose Gimdymo Namuose daro 3D echo. Likau labai patenkinta gydytoju ir pacia konsultacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2010 12 10, 22:49)
Kauno Krikscioniskuose Gimdymo Namuose daro 3D echo. Likau labai patenkinta gydytoju ir pacia konsultacija  thumbup.gif

LunRi,
O ar tu vaziavai su gydytojo siuntimu ar be? Ir kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2010 12 02, 14:34)
o ne su akcija 210 LT?be akcijos250LT

Yra du variantai: su gydytojo konsultacija ir medicinos irasu ir be ju. Vat tas, kur tiesiog paziurejimas ir nuotraukos - 170 Lt.

Uzsirasiau i Bonus Eventus kaip tik. Bet kol kas i 2D, nes man per anksti ten kazka per 3D ziureti, o visas savo isvadas gydytojai grindzia 2D duomenimis.
Atsakyti
siauliu moters vaiko klinika turi toki aparaciuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2010 12 10, 22:49)
Kauno Krikscioniskuose Gimdymo Namuose daro 3D echo. Likau labai patenkinta gydytoju ir pacia konsultacija  thumbup.gif

o kiek mokejai? ar pas Rudzinska dareisi?
Atsakyti
QUOTE(self @ 2010 12 27, 11:43)
o kiek mokejai? ar pas Rudzinska dareisi?

mane irgi domina ax.gif 4u.gif
ar reikia is anksto registruotis?
ir ar yra kazkokie remai, nuo kurios savaites ta 3D daro?
mums 17savaiteliu tik, bet man rodos turetu daryti, kodel ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 12 28, 21:47)
mane irgi domina  ax.gif  4u.gif
mums 17savaiteliu tik, bet man rodos turetu daryti, kodel ne  unsure.gif

man aiškino, kad turi būti tam tikras laikas jau leliukui suėjęs, nes jis turi turėti riebaliukų jau užsiauginęs, kad būtų galima/verta daryt 3D.. 4u.gif ir tuo pačiu savaičių skaičius neturi viršyti kažkelintos, kad dar leliukas turėtų vietos pakankamai ten ir būtų įmanoma ką nors matyti..Tai dėl to reiktų konkrečiau pasiskambinti ir išsiaiškinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 29 gruodžio 2010 - 09:59
QUOTE(Cansado @ 2010 12 29, 09:55)
man aiškino, kad turi būti tam tikras laikas jau leliukui suėjęs, nes jis turi turėti riebaliukų jau užsiauginęs, kad būtų galima/verta daryt 3D..  4u.gif ir tuo pačiu savaičių skaičius neturi viršyti kažkelintos, kad dar leliukas turėtų vietos pakankamai ten ir būtų įmanoma ką nors matyti..

aisku, vadinasi reiketu nuvaziuoti ir tiesiog paklaust ax.gif
nors mes dar mazokai riebaliuku turim manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 12 29, 10:58)
aisku, vadinasi reiketu nuvaziuoti ir tiesiog paklaust ax.gif
nors mes dar mazokai riebaliuku turim manau  biggrin.gif

siaip Mazylyje naujas aparatas mirksiukas.gif Krikscioniskuose tik 3d, ir 100lt. tai jei Mazylyje lankaisi, pasikalbek su savo gine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(self @ 2010 12 29, 19:34)
siaip Mazylyje naujas aparatas  mirksiukas.gif  Krikscioniskuose tik 3d, ir 100lt. tai jei Mazylyje lankaisi, pasikalbek su savo gine  rolleyes.gif

na as visai LT nesilankau pas ginekologus, nes tik atostogoms atskridome. sikart teks gimdyti ne Lietuvoje, tik va labai jau knieti suzinoti, ko laukiam blush2.gif
aisku nera jokios garantijos, kad ir 3D pamatys dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2010 12 28, 22:47)
mane irgi domina  ax.gif  4u.gif
mums 17savaiteliu tik, bet man rodos turetu daryti, kodel ne  unsure.gif

Kada tinkamiausias laikas 3D/4D echoskopijai? Dažniausiai tokia atliekama tarp 24 ir 34 nėštumo savaičių, o apie 27-28 nėštumo savaitę tikriausiai būtų idealiausias laikas, nes kūdikis jau užsiauginęs šiokį tokį riebalų sluoksnį ir dar turi pakankamai vietos judėti. Tai leidžia pamatyti dar negimusį kūdikį kaip niekada anksčiau. Nuostabius jausmus sukelia mojuojančio rankomis, pirštą čiulpiančio, besirąžančio, žiovaujančio ar besijuokiančio kūdikėlio vaizdai.

Atsakyti