QUOTE(Laura01 @ 2009 04 24, 13:47)
Mes irgi buvom Bonus Eventus prieš porą dienų, darėm 2d/3d/4d. Echoskopavo Gintautas Domža. Išsamiai paaiškino viską, konkrečiai, tai džiaugiausi, kad vyras nes su moteriškėm man sunku susišnekėti, jos visur savo asmeninę nuomonę kiša. O pvz. Kivilšaitė Antakalnio poliklinikoj visų pirma lytį pasako, net nepaklausus ar noriu ją žinoti. Gavom 9 nuotraukas, tokias kaip: čia - kojytė, čia - rankytė, veiduko profilio keletą, per paprastą echo 2d taip nepamatysi aiškiai. Dėl išleistų pinigų, tai manau gana brangu 270 lt., bet pigiau nėra, + tai nėra būtinybė tokią echo daryt, o jei nori sau pasidaryti malonumą, broliam, mamai, anytai parodyt, albumelį sau pasidaryti, tai ir moki. Dar gavom cd su įrašu kaip vaikutis juda, kaip atrodo veidukas, kaip išsižioja, susičiaupia, tai vaizdai yra sudėti iš atskirų filmukų po keletą sekundžių, o ne pvz vienas ištisas filmukas su kokia 'romantic' muzikėle, kad močiutėm ašarą išspaust, be jokių ten antraštėlių tipo 'mamyte noriu pas tave, myliu: - tavo lelius'. Na bet tokią gali pati pasidaryt su kompu, sudėjus vaizdelius ir muzikėlę 'ant viršaus'. Dar įdomu man pasirodė tai, kad per visus kartus su paprastu echoskopu, vaikas reaguodavo labai neramiai, dangstydavosi akytes, galvytę su rankutėm, atrodė, kad jam labai nepatinka, o per 3d/4d tai gulėjo atsipūtęs, markstėsi, nespurdėjo, nesidangstė. Bet čia tai man gal šiaip tik pasirodė, nzn. 'Pasimatymas' truko 40 min, kainavo 270 lt su gydytojo išvadom ir išrašu koks svoris, kokie matmenys, padėtis ir kt. mano ginekologei, jei jo nebūčiau norėjus, tai būtų pigiau vien vaizdai, cd ir nuotraukytės, manau kokiais 100 lt. Jei dar kada nors busiu nėščia, tai vėl eisiu, o šitam nėštumui echo jau užteks.