QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 22:17)
Aš siuntimą turėjau, bet iš jo naudos......... Pirmus 2 kartus mokėjau, kraują man darė pirmą kartą, tai buvo kažkoks pirmo trimestro testas, net dar ne triple. Jo (triple) jau nebedarė, nes pirmasis labai geras buvo.
Nežinau, gal yra šaltų nervų žmonių, bet mane tie tyrimai labai nuramino. Aišku buvo faina ir lytį sužinot taip anksti. Dar galiu patart kaip mano draugė patarė. Pasidaryt echoskopiją GC visus 3 kartus, nes jie tikrai geriau mato pvz ar vaikas auga ar ne, nes ją taip Panevėžio daktarai iškankino sakydami kad vaikui nelabai gerai kažkas, o gimė sveikas vaikelis, gero svorio.
Tik dėl to aš ir važiavau pas genetikus visus 3 kartus.
Sėkmės ir sveikatos!
Nežinau, gal yra šaltų nervų žmonių, bet mane tie tyrimai labai nuramino. Aišku buvo faina ir lytį sužinot taip anksti. Dar galiu patart kaip mano draugė patarė. Pasidaryt echoskopiją GC visus 3 kartus, nes jie tikrai geriau mato pvz ar vaikas auga ar ne, nes ją taip Panevėžio daktarai iškankino sakydami kad vaikui nelabai gerai kažkas, o gimė sveikas vaikelis, gero svorio.
Tik dėl to aš ir važiavau pas genetikus visus 3 kartus.
Sėkmės ir sveikatos!
o kaip suprast "Pasidaryt echoskopiją GC visus 3 kartus " kokiom cia savaitem priklauso daryti ? pas kokia genetike buvai ?
as pirma kart buvau 16 sav pas Krasovskaja, bet sekancia sav ji atostogauja, tai eisiu pas kita.