Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

QUOTE(kristule666 @ 2008 11 04, 10:22)
taip ilgai vaika kamuoja su tuo echoskopu? 15 min?o varge

?
Ka nori tuo pasakyti?
Atsakyti
Kazin ar tas vaikelis yra kankinamas, reiketu tada kalbeti ir apie mob. telefono skleidziamu bangu kenksminguma , sedejima prie kompu... ir pan.
Tai nuostabios technologijos, kurios yra reikalingos, as dziaugiuosi kad galiu pamatyti savo vaikeli, pamatyti rankytes, kauliukus. Galiu dziaugtis kartu su savo vyru.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2008 11 04, 12:22)
taip ilgai vaika kamuoja su tuo echoskopu? 15 min?o varge

man tas laikas prabego akimirksiu, juk stebi savo vaikeli wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 09 15, 18:09)
super thumbup.gif ir as rezultatu likau laaabai patenkinta smile.gif
ir lyti musu Mergaiciukes nustate pagaliau 4u.gif
ir siaip nuotraukeles labai grazios,ir filmukai faini...
zodziu negaila nei cento - rekomenduoju  biggrin.gif

kaip miela wub.gif aš ir norėčiau, tik nežinau ar tikrai pamatys lelių, ar nebus užsisukęs kaip kad dabar.. šiandien buvom ant paprasto echo, nu vyras tai visiškai nusivylęs, sakė nieko nesimatė doh.gif kažkaip liūdna, kad nieko gero pati nepamačiau..

QUOTE(gelyte7 @ 2008 09 18, 13:34)
Sveikutes, ar buvo kam kad suklystu del lyties su 3D, mums pilnai nparode lelius tik sonu, tai va tik 75 proc duoda kad berniukas.

man ir aktualu, nes kažkodėl buvau įsitikinus, kad 100% pasako lytį.. bet kai mano mažius "sėdi" dar pilvely, tai jaučiu ne ką ir pamatys..
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 05, 14:38)
kaip miela wub.gif aš ir norėčiau, tik nežinau ar tikrai pamatys lelių, ar nebus užsisukęs kaip kad dabar.. šiandien buvom ant paprasto echo, nu vyras tai visiškai nusivylęs, sakė nieko nesimatė doh.gif kažkaip liūdna, kad nieko gero pati nepamačiau..
man ir aktualu, nes kažkodėl buvau įsitikinus, kad 100% pasako lytį.. bet kai mano mažius "sėdi" dar pilvely, tai jaučiu ne ką ir pamatys..

as kai buvau 3D echoskopu ziuret, mano lelius sedejo ir lyties negalejo pasakyt schmoll.gif bande visaip prieiti, bet deja... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 11 05, 19:14)
as kai buvau 3D echoskopu ziuret, mano lelius sedejo ir lyties negalejo pasakyt schmoll.gif bande visaip prieiti, bet deja... rolleyes.gif  ax.gif

doh.gif nu va šito atsakymo aš kaip ir nenorėjau sulaukti.. maniau 3D ar 4D visagalis..
Atsakyti
3d/4d rekomenduojamas apie 28 savaite,kuomet jau vaikiukai didesni,ir matosi
viskas labiau...
taip kad lukterkit siek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 11 06, 09:33)
3d/4d rekomenduojamas apie 28 savaite,kuomet jau vaikiukai didesni,ir matosi
viskas labiau...
taip kad lukterkit siek tiek  4u.gif

Ačiū 4u.gif man reikėjo šio atsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 06, 09:22)
doh.gif nu va šito atsakymo aš kaip ir nenorėjau sulaukti.. maniau 3D ar 4D visagalis..

nu pala mano drauge va praeita savaite dare ir jau buvo 29sav bet deja nemate, tai 3D/4D nera visagalis, priklauso kaip lelius issitaises
Atsakyti
Tas tiesa, kad jei leliukas nusisukes arba kaip kitaip slepia ka ten turi biggrin.gif , tai ir nepamatysite... ax.gif
Ir dar labai daug kas priklauso nuo echoskopuotojo... Pvz mes suplojome grazia sumele, bet nieko ir nepamateme ISVIS blink.gif Ekrane matesi kazkokia makalyne tik, tai galu gale mums pridare tu paprastu 2D nuotraukysiu, irase sirdeles plakima... Nors tiek doh.gif Bet tuo metu buvo pikta labai, ypac kai is echoskopuotojo isgirdome tokius zodzius: "Ne jus viieni nieko nesuprantate, as irgi nelabai ka suprantu - aparatas naujas" blink.gif blink.gif blink.gif Na zodziu... doh.gif
Atsakyti
Noreciau papildyti dar ax.gif Mes daremes cia: http://www.echoskopa...index.php?nr=10
Kas ieis i ta puslapiuka, gales isvysti nuotraukeliu, na tai cia tikrai grazios, tokiu mes ir tikejomes, bet buvo priesingai... doh.gif Kaip jau minejau, jei ne 2D, tai butume isvis nieko nepese... Bet cia gal tikrai dar labai priklauso nuo gydytojo igudziu naudojant aparatura. Nes mane ten islaike apie 40 min., jau daresi nebemalonu, visas pilvukas buvo isyles, o kazkur skaiciau, kad ilgai echoskopuojant gali isilti vaisiaus vandenys... blink.gif Tai kazkaip nenorejau rizikuoti, maciau, kad nieko gero nevysta ir paprasiau nutraukti procedura mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija001 @ 2008 11 06, 22:06)
Noreciau papildyti dar ax.gif  Mes daremes cia: [url=http://www.echoskopas.lt/index.php?nr=10] daresi nebemalonu, visas pilvukas buvo isyles, o kazkur skaiciau, kad ilgai echoskopuojant gali isilti vaisiaus vandenys...  blink.gif  Tai kazkaip nenorejau rizikuoti, maciau, kad nieko gero nevysta ir paprasiau nutraukti procedura mastau.gif

g.gif kažkaip nelinksma pasiskaičius.. matai ,turbūt kam kaip pasiseka, kas ant kokio prfo "užsirauna".. kažkaip kol kas atudėsius šiuos planus geram mėnesiui, tada vėl pagalvosiu..
Būt gerai, kad pvz mamytės parašytų echoskopuotojo pavardę, kuris moka ar visai nesugeba valdyti tą aparatą.. Kaip galvojat? 4u.gif manua kitom tik į naudą būtų.
Atsakyti