Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

o idomu jei mes ten nuvažiuotumėm 15savaite ., ar nebutų per anksti
Atsakyti
QUOTE(tinakriste @ 2008 09 11, 11:58)
o idomu jei mes ten nuvažiuotumėm 15savaite ., ar nebutų per anksti

siaip kai as klausinejau ir skambinau sake mazoka, geriau koky 20-25sav 4u.gif
Atsakyti
15 sav.3D/4D nieko nesimato.pasiulys 2D daryt.geriau pataupyt pinigelius ir palaukt.tikrai verta thumbup.gif
Atsakyti
O kur Klaipėdoje daro ar aplamai daro 3 D?
Atsakyti
sveikos, kas daretes Kaune, norejau paklausti, ar iraso i CD, ar dave nuotraukytes, gal rekomenduotumete konkretu gydytoja
Atsakyti
QUOTE(valainga @ 2008 09 11, 15:38)
sveikos, kas daretes Kaune, norejau paklausti, ar iraso i CD, ar dave nuotraukytes, gal rekomenduotumete konkretu gydytoja

as dariausi klinikoje "motina ir vaikas" tai jauna gine labai labai maloni, dave cd ir nuotraukyte thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 11, 14:33)
O kur Klaipėdoje daro ar aplamai daro 3 D?

klaipedoje kai teiravausi tai pakolkas sake neturi dar smile.gif
Atsakyti
super thumbup.gif ir as rezultatu likau laaabai patenkinta smile.gif
ir lyti musu Mergaiciukes nustate pagaliau 4u.gif
ir siaip nuotraukeles labai grazios,ir filmukai faini...
zodziu negaila nei cento - rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
jo thumbup.gif man irgi patiko
Atsakyti
kazkaip pastebejau ne visos lieka patenkintos rezultatu, o pinigeliai visgi nemenki, jauciu kad galima ir apsieit be tokio dalyko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 16, 10:29)
jo thumbup.gif  man irgi patiko

pasakykit, o kur juos atlieka ir kiek tai gali kainuoti su nuotraukytem ir kompaktais? dekui aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 16, 15:35)
pasakykit, o kur juos atlieka ir kiek tai gali kainuoti su nuotraukytem ir kompaktais? dekui aciuks.gif

as asmeniskai buvau klinikoje "motina ir vaikas" kaune gine labai labai jau maloni, nu isejau suzaveta. O kainuoja 300lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 09 16, 11:50)
kazkaip pastebejau ne visos lieka patenkintos rezultatu, o pinigeliai visgi nemenki, jauciu kad galima ir apsieit be tokio dalyko  schmoll.gif

aisku gi cia nera butinas dalykas
Atsakyti
Sveikutes, ar buvo kam kad suklystu del lyties su 3D, mums pilnai nparode lelius tik sonu, tai va tik 75 proc duoda kad berniukas.
Atsakyti