Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

QUOTE(Poskis @ 2008 07 31, 14:27)
Merginos, tas kas jau darėsi gal žinote, gal daktaras sakė, koks optimaliausias laikas darytis 3D/4D, kad nebutu leliukas per mažas, kad nebūtų per didelis, kad būtu galima lytį nustatyti.. 4u.gif
Nežinau kada čia man jau ruoštis  ax.gif

Sveikutes, as vakar buvau kur daro 3D, tai gydytojas sake , kad geriausia daryti 27-28 savaite, man dare 20-21 sav. tai buvo ijunge 3D tai nutarem visgi daryti veliau, dar ne taip gerai matosi, o darem 2D. Norejau pakalsuti jusu, mums del lyties pasake kad duoda tik 65 proc kad berniukas ir garantiju neduoda (reik ziuret velaiu), tai nezinau ka galvoti ar tai slapukas, ar visgi berniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 08 07, 08:54)
Sveikutes, as vakar buvau kur daro 3D, tai gydytojas sake , kad geriausia daryti 27-28 savaite, man dare 20-21 sav. tai buvo ijunge 3D tai nutarem visgi daryti veliau, dar ne taip gerai matosi, o darem 2D. Norejau pakalsuti jusu, mums del lyties pasake kad duoda tik 65 proc kad berniukas ir garantiju neduoda (reik ziuret velaiu), tai nezinau ka galvoti ar tai slapukas, ar visgi berniukas  g.gif

o tai kodel 65% g.gif tai arba mate konkoliukus arba ne smile.gif kaip taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(dovilyteee:) @ 2008 08 07, 08:04)
o tai kodel 65% g.gif tai arba mate konkoliukus arba ne smile.gif kaip taip gali buti?

man to gydytojo paasikinimas tai nelabai suprastas pasirode (cia pas Domza), sako isivaizduojat vat kai moteris ta vieta ant smelio atsiseda ir vyras, tai kas ant smelio atsizymi (as aisku nesupratau kaip cia sestis reikai), tai va sako garantiju neduodu tik 65 proc kad gali buti berniukas, bet juk ta echoskopija tai seseliu zaismas kaip taip galima aiskinti nemediciniskai, na nieko as nesupratau g.gif
Atsakyti
LAbai noreciau pasidaryti echo CD ir nuotraukyciu. Patarkyti prasau, kas geriau ar 2 D ar 3D/4D???? ax.gif
KAzkaip ruosiausi 3D/4D Zveryne pasidaryti, bet dabar pradedu bejoti.
Galbut geriau tureti 2 D, nuotraukyte ir gydytojo israsa cool.gif .
KAip manote??
Atsakyti
Sveikos smile.gif mus asmeniskai nuvyle 3D nuotraukytes, is 2D viska galima buvo suprasti, iziureti... O is 3D kazkokia makalyne g.gif O motyvavo tuom, kad jau lelius buvo per didelis. Nors kai skambinomes registruotis, pasake, kad kaip tik geras laikas ta darytis doh.gif
O va pusbrolio zmona daresi santariskese, tai super... Ir veidukas, ir rankytes, na zodziu tikrai viskas ryskiai matesi.
P.S. mes ejome i privattu kabineta zveryne.
Atsakyti
nu as buvau klinokoje kaune "motina ir vaikas" labai patenkinta buvau kaina 300Lt ax.gif
Atsakyti
As dariausi 3D/4D Kaune "Motina ir vaikas" kai buvo 19 sav. tai pasakė, kad bus mergaite, o vyras paklase ar tikrai (nes labai berniuko nori) ir koks tikslumas. tai gydytoja visai susimėte ir pasakė, kad beveik jokio. Visai nusivyliau, nes tikėjausi, kad pasakys tiksliai, o dabar is vis tas pats kas buciau nesidarius ir dar pinigai i bala...
Atsakyti
nu nei viena gine neuzgarantuoja, nes maza kas 4u.gif
Atsakyti
uzsirasiau ir as i Zveryna, nuotraukeliu pasidaryt, papasakosiu kaip ten kas 4u.gif
Atsakyti
o gal kas žinote kiek santariškėse kainuoja ekoskopije ir kraujo tyrimas jei be siuntimo
Papildyta:
QUOTE(egle2003 @ 2008 06 18, 10:40)
As dariausi 26 savaite vilniuj ,zveryne. Ten galima pasirinkt kokios norit echoskopijos . As dariausi 3D/4D , be gydytojo israso - 170lt .  , o jei norit issamios ,su gydytojo israsu 2D /3D/4D  - 280 lt .berods.  Mano nuomone pilnai uztenka tos pigesnes , nes parodo vaizdus ir 2D  , ir nuotrauku padaro , ir i cd iraso.  viskas apie valanda uztrunka.

o gal gali parašyti tikslų adresa kur ten daro., ir kelinta savaite tu dareisi
Atsakyti
QUOTE(tinakriste @ 2008 09 10, 18:11)
o gal kas žinote kiek santariškėse kainuoja ekoskopije ir kraujo tyrimas jei be siuntimo
Papildyta:

o gal gali parašyti tikslų adresa kur ten daro., ir kelinta savaite tu dareisi

Del echoskopijos zveryne, tai manau kalbama apie sita http://www.echoskopas.lt/
Bent mes daremes cia.
Atsakyti
mes irgi zveryne daremes3D/4D bigsmile.gif .super daktarelis thumbup.gif .viska labai graziai komentavo.stengesi kad suprastume viska ka matom.nors mazylei jau 32 savaites buvo(daugoka)ir vis dengesi veiduka rankyte.bet pavyko pamatyti ir isiamzinti lotuliukas.gif .taip pat lyti nustate.neabejotinai panele.zodziu super,negaila ne vieno lito. thumbup.gif
Atsakyti