Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

Sveikos smile.gif as ir labai noreciau pasidaryti lialiuko 3d nuotraukytes tik va mums jau 31sav ar nebus per didelis leliukas ka nors pmatyti pilvelyje? g.gif nes kiek supratau tai geriausia darytis iki 30sav...
Atsakyti
as buvau 3d darytis kai buvo 37 savaite smile.gif labai norejau kad patikslintu ir laika gimdymo ir lyti ir pamatyt labai norejau. siaip tikejausi kazko ispudingiau.. kai didesnis nestumas tai veiduka galima gan gerai matyti, bet kadangi mano lelyte prisispaude prie gimdos sono.. tai ir jis nelabai gerai matesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2008 06 19, 19:05)
Sveikos smile.gif as ir labai noreciau pasidaryti lialiuko 3d nuotraukytes tik va mums jau 31sav ar nebus per didelis leliukas ka nors pmatyti pilvelyje? g.gif  nes kiek supratau tai geriausia darytis iki 30sav...

na man irgi jau 30-ta sav eina, tai kol issiruosiu 35-ta ateis, bet vistiek labai norisi pamatyti, butent kaip jis ten... zinau nedaug beliko ir galesiu ji apziurineti kaip tik noriu, bet... noriu ji pamatyti 3d... o jei dar i cd iraso, kaip minejo viena nestuke.gif tai labai fainas prisiminimas lieka ir paciam vaikeliui idomu bus po kurio tai laiko i save toki paziureti smile.gif

o del to kada pervelu ta 3d daryti tai manau kaip tik geriau veliau, nes mazylis jau bus riebaliuku sukaupes, grazesnis, apvalesnis... biggrin.gif
Papildyta:
beje, bukit geros kurios zino parasykit tel.nr. kuriuo but galima registruotis vilniuje, zveryne... ir adresiuka, kaip ten surasti...
Atsakyti
smile.gif+2008 06 20, 00:00-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 06 20, 00:00)
beje, bukit geros kurios zino parasykit tel.nr. kuriuo but galima registruotis vilniuje, zveryne... ir adresiuka, kaip ten surasti...

???? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 06 19, 23:00-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 06 19, 23:00)
1. o del to kada pervelu ta 3d daryti  tai manau kaip tik geriau veliau, nes mazylis jau bus riebaliuku sukaupes, grazesnis, apvalesnis...  biggrin.gif

2. beje, bukit geros kurios zino parasykit tel.nr. kuriuo but galima registruotis vilniuje, zveryne... ir adresiuka, kaip ten surasti...

1. ne, ne geriau vėliau. reikia daryti 27-32 savaičių maždaug. Vaizdas tuo neaiškesnis, kuo labiau vaikelis liečiasi prie gimdos sienelių- ties ta vieta išsilieja vaizdas. O kuo jis didesnis, tuo labiau ir yra visur prisispaudęs. O dar jei nusisuks, tai išvis nieko nematysi. Aš neatkalbinėju nuo 3D, tik sakau ką man gydytojas sakė, kuris tą echo darė. Bet tu gali pasiskambint ir pasiklaust, ką jie patars.

2. Ar taip sunku buvo pasižiūrėt vienu puslapiu atgal? mirksiukas.gif
QUOTE(Izaa @ 2008 06 18, 21:48)
paskaitinek www.echoskopas.lt

Tam puslapyje yra telefonai, adresas, kainos.
Atsakyti
mazutes. o kaip su genetiniais tyrimais? ar butinai reikia siuntimo ar as pati galiu ten registruotis? nes vaikysteje visokiu baiku prikreciau..
ir ar labai brangu?
Atsakyti
o man pas genetikus tokia foto padare, tai turiu superini lelytes portreta, kai jam ejo 28 savaite smile.gif
Atsakyti
As manau, kad kiekvienam privaciam ginekologijos kabinete daro 3d vaisiaus echoskopija. Jei ka domina, tai mano daktras daro ne tik 3d bet ir 4d vaisiaus echoskopija. cia ju puslapis www.sveikamoteris.lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 29 liepos 2008 - 12:20
QUOTE(rraassyte @ 2008 07 12, 11:30)
mazutes. o kaip su genetiniais tyrimais? ar butinai reikia siuntimo ar as pati galiu ten registruotis? nes vaikysteje visokiu baiku prikreciau..
ir ar labai brangu?

man jokio siuntimo nerase, nuejau susimokejau (apie 150lt, tiksliai nepamenu) paeme kraujo ir po savaites sulaukiau atsakymo lapo su tikimybem, kuri pakomentavo mano gn. mirksiukas.gif
Atsakyti
pries dvi savaites dariaus si tyrima Motina ir vaikas klinikoje. Nors tyrimas turejo trukti valanda, teuztruko kiek maziau nei puse valandos..Padare dvi nuotraukytes leliuko, matosi veidukas, bet taip neryskiai.. Vaikeli uzstojus placenta, kadangi jau 34 sav buvo tai jau galvyte apacioje...Nelabai ka ten ir pakomentavo.. Tiesa sakant tikejaus kazko tikrai ispudingo... 300 Lt neverta buvo moketi.. schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, tas kas jau darėsi gal žinote, gal daktaras sakė, koks optimaliausias laikas darytis 3D/4D, kad nebutu leliukas per mažas, kad nebūtų per didelis, kad būtu galima lytį nustatyti.. 4u.gif
Nežinau kada čia man jau ruoštis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Juk jau viena mamyte atsake, kad geriausia eiti kai yra 27-32 sav. Mes dareme beveik 28 sav. buvo. Tiesa ir ta, kad kai vaikutis didesnis, jis prisispaudzia , o tada ir vaizdas liejasi. Nelabai ka galima suprasti schmoll.gif Mano vyrui ir dukrytei labai patiko sedeti kino saleje ir stebeti vaizdelius, kol gyd komentavo. Kitaip, matyt, nelabai ka ir butu galima suprast. Gal viena kita vaizdeli blink.gif As taip pat tikejausi filmuko i cd. Deja, ten tikrai ne vientisas filmukas, o tik mazi gabaliukai (klipukai). Vieni aiskesni, kiti-ne. Jei vel mane kas kalbintu atlikti 3D, manau, kad nebeiciau. Juo labiau, kad lankomes pas puikia genetike, kuri labai smulkiai ir aiskiai viska parodo bei komentuoja, o ir nuotraukele puikia turim. Ir ne 3D nuotraukyte isireminome namuose, o butent genetikos centre daryta ax.gif
Beje, gyd pries darant 3D is kart manes paklause ,,ar , mamyte, kalbino lialiu pasirodyti?" bigsmile.gif As truputi pasimeciau blush2.gif Gerai, kad mano mazoji buvo salia ir isreze, kad ji kalbino vaikuti lotuliukas.gif Tai tiesa thumbup.gif
Atsakyti