o gal kas zino kur Klaipedoje daro? ir kiek turetu jau buti laiko kudikiui isciose?
tos 2d echo tai kur pas paprastas gines matosi ane? Tai jei ten prastai pas mane matosi tai per 3d turetu aiskiau matytis? Ar cia ant visu naujesniu aparatu tik 3d ? As jau sugalvojau 4d darytis, nes nieko pas mane nesimato. Gine sake odos varza nepraleidzia ultragarso
Sakykit merginos iki kelintos savaites darant 2D escho nuotraukoje dar matosi visas vaikiukas?
sveikutes,skaiciau,kad kaune,krikscioniski gimdymo namai irgi isigyjo 3d/4d echo. gal kas ten dare? kokia kaina buvo?
paskaitinejau ir net keista,kad Kaune Motinos ir vaiko klinikoje vis dar nemoka gerai d atlikti.juk jie jau seniai skelbesi,kad turi aparatura.vis dar neismoko?
teks i vilniu tada vaziuoti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 26, 17:16)
paskaitinejau ir net keista,kad Kaune Motinos ir vaiko klinikoje vis dar nemoka gerai d atlikti.juk jie jau seniai skelbesi,kad turi aparatura.vis dar neismoko?
as ten dariau,tai likau patenkinta
sveikos
gal kuri galit patart kada eit darytis 3D nes man dabar 15ta savaite tai galvoju gal anksti dar kas kada daretes?
gal kuri galit patart kada eit darytis 3D nes man dabar 15ta savaite tai galvoju gal anksti dar kas kada daretes?
sveikos mamytes,
sakykit ar ne per didelis leliukas jau butu pasidaryti 3ar4D? Labai norisi ji apziureti, smalsu kas ten pilvelyje gyvena...
gal galite rekomenduoti Vilniuje ar Kaune kur gerai tuos echo padaro... ir kokios kainos?
sakykit ar ne per didelis leliukas jau butu pasidaryti 3ar4D? Labai norisi ji apziureti, smalsu kas ten pilvelyje gyvena...
gal galite rekomenduoti Vilniuje ar Kaune kur gerai tuos echo padaro... ir kokios kainos?
+2008 06 17, 21:29-->
As dariausi 26 savaite vilniuj ,zveryne. Ten galima pasirinkt kokios norit echoskopijos . As dariausi 3D/4D , be gydytojo israso - 170lt . , o jei norit issamios ,su gydytojo israsu 2D /3D/4D - 280 lt .berods. Mano nuomone pilnai uztenka tos pigesnes , nes parodo vaizdus ir 2D , ir nuotrauku padaro , ir i cd iraso. viskas apie valanda uztrunka.
QUOTE(Mamyte @ 2008 06 17, 21:29)
sveikos mamytes,
As dariausi 26 savaite vilniuj ,zveryne. Ten galima pasirinkt kokios norit echoskopijos . As dariausi 3D/4D , be gydytojo israso - 170lt . , o jei norit issamios ,su gydytojo israsu 2D /3D/4D - 280 lt .berods. Mano nuomone pilnai uztenka tos pigesnes , nes parodo vaizdus ir 2D , ir nuotrauku padaro , ir i cd iraso. viskas apie valanda uztrunka.
QUOTE(Irmina_B @ 2008 06 17, 13:38)
sveikos
as uzsirasiau liepos pradziai Zveryne, mano puske ten dare tai jai labai patiko, bt darytis rekomenduojama 28 savaite kai jau vaikiukas turi sukaupes pakankamai riebalu, tada putlesnis grazesnis ir bruozai labiau matosi, paskaitinek www.echoskopas.lt
QUOTE(egle2003 @ 2008 06 18, 11:40)
QUOTE(Izaa @ 2008 06 18, 22:48)
as uzsirasiau liepos pradziai Zveryne, mano puske ten dare tai jai labai patiko, bt darytis rekomenduojama 28 savaite kai jau vaikiukas turi sukaupes pakankamai riebalu, tada putlesnis grazesnis ir bruozai labiau matosi, paskaitinek www.echoskopas.lt
o gal galit parasyti adresa tikslu ir tel. nr.kuriuo galima registruotis, nes as ne vietine Labai noriu susipazinti su savo mazyliuku, o tai dabar tik sapnai kankina, sapnuoju ji vis, bet veidelio negaliu pamatyti...