QUOTE(Dzela @ 2009 05 28, 13:04)
Sveikos patarejos. Esu tases pakavimo periode. Turiu pora gal kvailu klausimu.
1. Kuo skiriasi tinklines kelnaites nuo medvilniniu? Kas is viso yra tos tinklines kelnaites? Rasote kad abieju reikes po 5 o gal dar ir vienkartines praverstu:)
2. Kam yra naudojami flaneliniai vystyklai? Kiek jie reikalingi? Kam naudojami vystikali jei liepiama atsivesti ir sauskelniu?
3. Skaiciau kad korsetas rekomenduojamas pirmom savaitem po gimdymo prilaikyti pilvuko raumenims. Gal patartumete kokii pirkti? Nesioju dirza bet jis po pilvu, nors esu skaiciusi kad jis is dalies turetu atlikti ta pacia funkcija kaskaip nelabai isivaizduoju - jis gi tik prilaiko pilvuka is apacios. Ziurejau korseta eurovaistinej lenkishkas baubas kietas kaskaip visai nekaip prie kuno. ..
Aciu uz atsakymus
1. Kuo skiriasi tinklines kelnaites nuo medvilniniu? Kas is viso yra tos tinklines kelnaites? Rasote kad abieju reikes po 5 o gal dar ir vienkartines praverstu:)
2. Kam yra naudojami flaneliniai vystyklai? Kiek jie reikalingi? Kam naudojami vystikali jei liepiama atsivesti ir sauskelniu?
3. Skaiciau kad korsetas rekomenduojamas pirmom savaitem po gimdymo prilaikyti pilvuko raumenims. Gal patartumete kokii pirkti? Nesioju dirza bet jis po pilvu, nors esu skaiciusi kad jis is dalies turetu atlikti ta pacia funkcija kaskaip nelabai isivaizduoju - jis gi tik prilaiko pilvuka is apacios. Ziurejau korseta eurovaistinej lenkishkas baubas kietas kaskaip visai nekaip prie kuno. ..
Aciu uz atsakymus
1. Tinkliniu kelnaičių neturėjau, net nežinau kas tai yra. Turėjau paprastas medvilnines klenaites ir super. Mano nuomone, tai daugiau mada, galima ir be jų apsieiti. Nors nesiginčynu, kurios išbandė, gal tai ir patogu ir praktiška.
2. Vystyklai naudojami pasitiesti ant vystymo stalo, kai perrenginėji kūdikį. Nes ant plikos ceratos tikrai vaiko neguldysi Aš dar pasitiesdavau ant lovos ir vaiką šalia pasiguldydavau. Taip ir namie dar dariau.
3. Korsetą pirkau Chicco, toks kaip triusikėliai, man patiko prie kūno. Bet kai pamatė ligoninėje ginekologė per apžiūrą, tai apšaukė, kad išsigalvoju nesąmones ir liepė greitai nusiimti Tai taip ir nesupratau ar gerai juos dėtis, ar ne. Kažkiek nešiojau, bet nežinau ar davė naudos. Gal kitos daugiau turės pastebėjimų šiuo klausimu.
Tai tiek. Sėkmės