Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

o gal yra mamu, kurios gimde ar gal dar tik gimdys uzsienyje, na pvz airijoje, ka ten reikia pasiimti i gimdymo istaiga? g.gif
Atsakyti
ar mazylio kojnytes turi buti tik grynai vilnones?
Atsakyti
QUOTE(turtelis @ 2009 05 15, 21:01)
ar mazylio kojnytes turi buti tik grynai vilnones?

Na, vilnones kojines, uzmautos ant nugu peduciu, masazuoja ir stimuliuoja ne tik naujagimi, bet ir suaugusi.
Taciau kojinytes gali buti bet kokios, o karstuoju metu laiku - ir jokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos mamytes..gal kas noretu pasidalinti patirtimi gimdziusios KLP gimdymo namuose?kaip ten su pacia gimdykla,ar reikia pasiimti sawo rubelius vaikuciui,ar ligonine sawo duoda?kiek zinau chalata ir pizama sau reikia pasiimti tik kai i pogimdywine palata perkels..?ir siaip gal patartumet tiksliau ko reikia ir ko ne,kad neprisikraut didziausiu tasiu,nes jau galva skauda nuo galvojimo,atrodo visko reikia,sarasas tik pildosi smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rowenux @ 2009 05 20, 12:48)
sweikos mamytes..gal kas noretu pasidalinti patirtimi gimdziusios KLP gimdymo namuose?kaip ten su pacia gimdykla,ar reikia pasiimti sawo rubelius vaikuciui,ar ligonine sawo duoda?kiek zinau chalata ir pizama sau reikia pasiimti tik kai i pogimdywine palata perkels..?ir siaip gal patartumet tiksliau ko reikia ir ko ne,kad neprisikraut didziausiu tasiu,nes jau galva skauda nuo galvojimo,atrodo visko reikia,sarasas tik pildosi smile.gif  rolleyes.gif

as viska savo pasiimsiu nesvarbu gimdykloj prireiks, ar jau tik palatoj... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rowenux @ 2009 05 20, 12:48)
sweikos mamytes..gal kas noretu pasidalinti patirtimi gimdziusios KLP gimdymo namuose?kaip ten su pacia gimdykla,ar reikia pasiimti sawo rubelius vaikuciui,ar ligonine sawo duoda?kiek zinau chalata ir pizama sau reikia pasiimti tik kai i pogimdywine palata perkels..?ir siaip gal patartumet tiksliau ko reikia ir ko ne,kad neprisikraut didziausiu tasiu,nes jau galva skauda nuo galvojimo,atrodo visko reikia,sarasas tik pildosi smile.gif  rolleyes.gif

Į gimdyklą vaikui - pampersą, kepurę ir kojinės, kartais prašo dregnų servetėlių. Vaiką perrengs (o tiksliau aprengs, nes iš gimdyklos i pogimdyvinį jis keliaus suvystytas) jau pogimdyviniam skyriuj. Priimamajam išduoda naktinukus, chalatą gali ir savo turėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2009 05 22, 14:32)
Į gimdyklą vaikui - pampersą, kepurę ir kojinės, kartais prašo dregnų servetėlių. Vaiką perrengs (o tiksliau aprengs, nes iš gimdyklos i pogimdyvinį jis keliaus suvystytas) jau pogimdyviniam skyriuj. Priimamajam išduoda naktinukus, chalatą gali ir savo turėt wink.gif

Na cia man irgi aktualu blush2.gif Kolege sake, kad jai liepe tris pampersus i gimdykla pasiimti ir dvi kepurytes, o mano gydytoja i sarasiuka dar ir sliauztinukus irase, tai dabar nebesuprantu reikia, ar ne... g.gif
Atsakyti
Kai as gimdziau, nieko nereikejo tureti savo nei gimdymo nei pogimdyminiame kambariuose. Drabuzeliai, papersai, ranksluostukai ir visa kita butina amunicija buvo duodama ligonineje mirksiukas.gif . Ka reikejo, tai drabuzeliu parsivezimui ir viskas rolleyes.gif Chalatas, naktiniai, tinklines kelnaites, pogimdyminiai iklotai (didesni, mazesni) irgi buvo sudeti i stalciukus spinteleje, duse. Vienu zodziu del nieko galvos sukti nereikejo thumbup.gif O kai issitraukiau savo iklotus, sesele nustebo ir maloniai pasiule naudotis ligonines ir pan ax.gif
Bet as gimdziau ne Lietuvoje schmoll.gif Nors nezinau gal ir cia jau yra taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 05 26, 12:39)
Bet as gimdziau ne Lietuvoje schmoll.gif  Nors nezinau gal ir cia jau yra taip g.gif

Tu turbūt juokauji bigsmile.gif Lietuvoj turbūt net privačiai gimdant tiek visko negausi biggrin.gif
Atsakyti
na taip, jauciu cia apie tai ir nusisnekejau blink.gif doh.gif lietuva yra Lietuva ir nieko nepadarysi. Kazin ka gimdyvem gimdymo namuose Lietuvoje duoda valgyt? Gal ir maisto savo reikia tureti? As pogimdyviniame kambaryje ( gimdymo viestutis vadinasi) galejau pasirinkti ka noriu ir kiek noriu is meniu: ir sriuba ir antras patiekalas ir desertas. Pasirinkti galejo ir mano vyras, kuris dvi paras buvo su mumis viename kambaryje. Uz pirma nemokamai, o uz antra reikejo susimoketi 130 lt.
Atsakyti

Sveikos patarejos. Esu tases pakavimo periode. Turiu pora gal kvailu klausimu.
1. Kuo skiriasi tinklines kelnaites nuo medvilniniu? Kas is viso yra tos tinklines kelnaites? Rasote kad abieju reikes po 5 o gal dar ir vienkartines praverstu:)
2. Kam yra naudojami flaneliniai vystyklai? Kiek jie reikalingi? Kam naudojami vystikali jei liepiama atsivesti ir sauskelniu?
3. Skaiciau kad korsetas rekomenduojamas pirmom savaitem po gimdymo prilaikyti pilvuko raumenims. Gal patartumete kokii pirkti? Nesioju dirza bet jis po pilvu, nors esu skaiciusi kad jis is dalies turetu atlikti ta pacia funkcija kaskaip nelabai isivaizduoju - jis gi tik prilaiko pilvuka is apacios. Ziurejau korseta eurovaistinej lenkishkas baubas kietas kaskaip visai nekaip prie kuno. ..

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzela @ 2009 05 28, 13:04)
Sveikos patarejos. Esu tases pakavimo periode. Turiu pora gal kvailu klausimu.
1. Kuo skiriasi tinklines kelnaites nuo medvilniniu? Kas is viso yra tos tinklines kelnaites? Rasote kad abieju reikes po 5 o gal dar ir vienkartines praverstu:)
2. Kam yra naudojami flaneliniai vystyklai? Kiek jie reikalingi? Kam naudojami vystikali jei liepiama atsivesti ir sauskelniu?
3. Skaiciau kad korsetas rekomenduojamas pirmom savaitem po gimdymo prilaikyti pilvuko raumenims. Gal patartumete kokii pirkti? Nesioju dirza bet jis po pilvu, nors esu skaiciusi kad jis is dalies turetu atlikti ta pacia funkcija kaskaip nelabai isivaizduoju - jis gi tik prilaiko pilvuka is apacios.  Ziurejau korseta eurovaistinej lenkishkas baubas kietas kaskaip visai nekaip prie kuno. ..

Aciu uz atsakymus  4u.gif

Man vaistinėje kai pirkau tokį diržą sakė, kad po gimdymo suki jį kita puse ir labai tinka. tinklines vaistinėje parduoda po kelis lietus vnt, o medvilninės tai paprasti triusikai.
Atsakyti