o Jūs visos turbūt turit nėščiosiso lapą, bent jau pas mane aplankale nėščiosios lapo yra reikalingų daiktų sąrašas...
tap pat galiu įmesti sąrašiuką, ką vežiausi į gimdymo namus prieš beveik 4 metus, nieko nepritrūkau ir nieko nebuvo per daug... tiesa naktinių neprireikė, vandens, šokolado, saldainių iš to sąrašo nesivežiau taip pat vaikiuko rūbelius duoda ligoninė, dabar jau skaitinėju, kad galima ir savo atsivežti. Gimdžiau Krikščioniškuose gimdymo namuose kaune, dabar vėl ten planuoju gimdyti.
Dar diskutavote apie klizmą, paprašiau ją pastatė man gimdymo namuose ir jokių kompleksų vėliau neturėjau... Na o jei ko ir pritrūksit, tikrai manau bus kam atvežti... po gimdymo mane kai paguldė į palatą viena mamytė nieko neturėjo... nes ne kaunietė ir vyras su daigtais nespėjo atvažiuoti, nes ji labai greitai pagimdė... tai viską davė ligoninėj... aišku savas daiktas mielesnis, bet tikrai jei ko pritrūksit, manau viską gausit ligoninėj
Ką veštis į gimdymo namus
Turėk 3 maišiukus:
1. - pasą;
- soc. pažymėjimą;
- nėščiosios lapą.
- Šlepetes
- chalatą
- negazuoto vandens buteliuką;
- fotoaparatas
- Mobilus telefonas
- Plytelė šokolado tėčiui, nes gali išalkti
- pinigai
- Saldainiai gydytojai, seselėms
- vaikui kojines vilnones;
- vazeliną
- mėtinių saldainių
2. po gimdymo į palatą.
Savo chalatą; Naktinius; Tinklinės kelnaitės (3 poros);
Kojinės (vilnonės, pora paprastų)
Įklotu nemažai (3 dideli ir 5 mažesni po gimdymo spicialūs)
Rankšluosčiai; savo visas prausimosi priemones ir higienines (šukos, vazelinas, veidui kremas, kūno kremas muilas, dantų pasta, šepetukas, intymios higienos želė, vienkartinės nosinės, tualetinis popierius (švelnus), intymios higienos servetėlės);
Liemenuką maitinimui ir įklotų į liemenėlę
Vaistinele: tepaliuko speneliams "Bepanthten", "Mikrolax" klizmute
Sauskelniu vaikui, dregnu serveleliu
3.Vaikui (parsivežti namo): kraitelis, sauskelnių, kepurytė plona ir šilta (parsivežimui), vilnones kojinytės ir kokį vokelį parsivežimui (gali būti ir adijaliukas).