Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

Aš kadangi smulkutė tai man ir 3700 buvo didelis vaikas, vos pagimdžiau, na o apie 4900 net neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garra: 28 gegužės 2010 - 09:21
QUOTE(garra @ 2010 05 28, 10:21)
Aš kadangi smulkutė tai man ir 3700 buvo didelis vaikas, vos pagimdžiau, na o apie 4900 net neįsivaizduoju  doh.gif

man gydytojai apžiūraia tėję pažiūrėdavo į svorį ir cezario randą norėdavo tikrint.. nes pagal mano gabaritus tai 37 tikrai daug:) va dėl placentos atsiskyrimo ir kraujavimo tai tikrai ryšys didesnis:) nu bet čia tema ne apie tai:)
Atsakyti
Kokio dydzio tase jums gaunasi? g.gif as sudejau vidutinio dydzio sportine sau + tokia kiek mazesne vaikuciui, bet netelpa man dar daug kas g.gif Jau pradejau galvoti apie lagamina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 31, 21:28)
Kokio dydzio tase jums gaunasi?  g.gif as sudejau vidutinio dydzio sportine sau + tokia kiek mazesne vaikuciui, bet netelpa man dar daug kas  g.gif Jau pradejau galvoti apie lagamina  biggrin.gif

o tai ką ten tiek vaikui imi? bigsmile.gif
Atsakyti
nu as susidejau dvi tases, man tokia vidutinio dydzio, leliui siek tiek mazesne - net pampersu poka ten igrudau, uzteks... ka ten puse namu dabar 3 dienom temtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 05 31, 21:31)
o tai ką ten tiek vaikui imi?  bigsmile.gif

Na nedaug, rubeliu truputi (sliauztinukai x3, marskinukai x3, 2 kepuryes, kojines vilnones, kojines medvilnines po 2 poras bei pora pirstinaiciu), dregnu serveteliu, barskuti, kombinezoniuka nestora parsivezimui, vystymo kilimeli is "mamos tases", nes sake, kad ten tik paluciu yra ir ant stalo kietai gaunasi. Ai, dar barskutis, soskyte, soskytei grandinele. Berods ir viskas vaikeliui.. Pampersai i ta tase man neitelpa...

QUOTE(astulka1 @ 2010 05 31, 21:36)
nu as susidejau dvi tases, man tokia vidutinio dydzio, leliui siek tiek mazesne - net pampersu poka ten igrudau, uzteks... ka ten puse namu dabar 3 dienom temtis  ax.gif

As jei pampersus (huggies nusipirkom 1 dydzio pakeli, toks nedidukas), iklotus po gimdymo ir chalata i savo tase idedu, tai ten nebedaug kas telpa, matyt tase mano prie mazuju skaitosi biggrin.gif i sporta uztekdavo.... doh.gif o dar kur ranksluostis, slepetes, naktinukai, mineralinis... neitilpsiu ne uz ka wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 31, 22:04)
Na nedaug, rubeliu truputi (sliauztinukai x3, marskinukai x3, 2 kepuryes, kojines vilnones, kojines medvilnines po 2 poras bei pora pirstinaiciu), dregnu serveteliu, barskuti, kombinezoniuka nestora parsivezimui, vystymo kilimeli is "mamos tases", nes sake, kad ten tik paluciu yra ir ant stalo kietai gaunasi. Ai, dar barskutis, soskyte, soskytei grandinele. Berods ir viskas vaikeliui.. Pampersai i ta tase man neitelpa...
As jei pampersus (huggies nusipirkom 1 dydzio pakeli, toks nedidukas), iklotus po gimdymo ir chalata i savo tase idedu, tai ten nebedaug kas telpa, matyt tase mano prie mazuju skaitosi biggrin.gif i sporta uztekdavo.... doh.gif o dar kur ranksluostis, slepetes, naktinukai, mineralinis... neitilpsiu ne uz ka wacko.gif

Kojinyčių reikia tik vilnonių, užteks vienos poros medvilninių (naudojau tokias, tik nuo kokios 2 sav. kai nebedėjau vilnonių).
Barškučio tikrai nereikia biggrin.gif Vaikiukas tik valgys ir miegos pirmas paras.
Ant vystymo stalo pasiklosi vaikiuko antklodelę, ant jos geriausia vienkartinį palutė pasitiesti ir pervystyti wink.gif
Čiulptuko pradžioje tikrai patarčiau neduoti, kol dar neišmoko tinkamai paimti krūties ir žįsti. Nes tai pirmas ir svarbiausias vaikiuko darbas. O jei išmoksta tinkamai žįsti ir būna labai labai neramus tada galima duoti smile.gif Čia mano nuomone ax.gif

Vandenį tai tik natūralų, be burbuliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 05 31, 22:22)
Kojinyčių reikia tik vilnonių, užteks vienos poros medvilninių (naudojau tokias, tik nuo kokios 2 sav. kai nebedėjau vilnonių).
Barškučio tikrai nereikia  biggrin.gif Vaikiukas tik valgys ir miegos pirmas paras.
Ant vystymo stalo pasiklosi vaikiuko antklodelę, ant jos geriausia vienkartinį palutė pasitiesti ir pervystyti wink.gif
Čiulptuko pradžioje tikrai patarčiau neduoti, kol dar neišmoko tinkamai paimti krūties ir žįsti. Nes tai pirmas ir svarbiausias vaikiuko darbas. O jei išmoksta tinkamai žįsti ir būna labai labai neramus tada galima duoti smile.gif Čia mano nuomone  ax.gif

Vandenį tai tik natūralų, be burbuliukų  mirksiukas.gif

Ciulptuka ir kojinytes cia is kazkurio sarasiuko isskaiciau (jei nebepamenu ju visu), o vienkartine paklodele uzima net daugau vietos nei daugkartine mano turima, nes ji kompaktiska, tai imsiu ja 4u.gif Man daugiausiai vietos uzima chalatas, pampersai vaikui ir man paciai (tie iklotai nezmoniskai dideli!!!) biggrin.gif ir ranksluostis. Na ir vandens butelis toks nemazas g.gif visa kita niekuciai cool.gif
Atsakyti
Ir as rods imsiu tik tai kas svarbiausia man ir leliukui, bet jau 2 tases pilnos, o dar chalatas neidetas... g.gif gaunasi visos 3 terbos biggrin.gif , reikes kazka mesti lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2010 06 01, 13:31)
Ir as rods  imsiu tik tai kas svarbiausia man ir leliukui, bet jau 2 tases pilnos, o dar chalatas neidetas... g.gif  gaunasi visos 3 terbos biggrin.gif , reikes kazka mesti lauk doh.gif

Pradžiai ir aš dėjau, po to išmetinėjau smile.gif vėl dėjau atgal lotuliukas.gif o po to pagalvojau, o kas man per galvą duos, jei aš ir pusę namų susitempsiu, jei nuo to tik ramesnė būsiu lotuliukas.gif
Todėl išsitraukiau lagaminą, gražiai viską susidėliojau, ko reikės, o ko tik gali reikėti, svarbiausia, kad mažai nebūtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada dar pasiėmiau nedidėlę tašę, daiktams į gimdyklą, kad lagamino nereiktų tempt smile.gif
ir po to labai džiaugiaus, kad buvo lagaminas smile.gif puikiai po lova tilpo, tvarkingai daiktai buvo sudėti smile.gif
Atsakyti
nesuprantu, o ak ten jau tiksliai i ta gimdykla reikia nestis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2010 06 01, 13:31)
Ir as rods  imsiu tik tai kas svarbiausia man ir leliukui, bet jau 2 tases pilnos, o dar chalatas neidetas... g.gif  gaunasi visos 3 terbos biggrin.gif , reikes kazka mesti lauk doh.gif

Na tai ir as galvojau, ka cia ismetus, bet nieko nereikalingo nerandu. Juk neimsi 1 paketo ir 1 pamperso...

QUOTE(astulka1 @ 2010 06 01, 15:28)
nesuprantu, o ak ten jau tiksliai i ta gimdykla reikia nestis... g.gif

Kiek supratau VGN i gimdykla reikes nestis: slepetes, vandens negazuoto, vaikelio rubeliu, jei nori, kad savais aprengtu. As dar pampersa imeciau, nes nesu tikra, ar ligonine savu duoda ar i palas vynioja. O viso kito gerio reikes jau palatoje kai perkels.
Atsakyti