Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

Mano terminas 19 d. jei atsitiks šia sav. tai važiuosiu į VGN, o po 37 sav. į Trakus.
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 05 26, 17:23)
Mano terminas 19 d. jei atsitiks šia sav. tai važiuosiu į VGN, o po 37 sav. į Trakus.

as taippat is pradziu maniau apie trakus, bet mane priziurincios gyd. paklausiau patarimo pas ka (nes maniske nepriima gimdymu), pasiule VGN ir gydytoja, tai ziuresiu ax.gif
maniskis kartais taip duodasi, kad jau noreciau, kad jis jau "ateitu" pas mane.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 26, 15:29)
as taippat is pradziu maniau apie trakus, bet mane priziurincios gyd. paklausiau patarimo pas ka (nes maniske nepriima gimdymu), pasiule VGN ir gydytoja, tai ziuresiu  ax.gif
maniskis kartais taip duodasi, kad jau noreciau, kad jis jau "ateitu" pas mane.... ax.gif

Aš jau irgi laukiu nesulaukiu kada, nes jaučiu gana stiprius parengiamuosius saremius ir tai mane labai iškankino 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek tu tinkliniu/vienkartiniu kelnaiciu reiketu su savimi tureti ir kiek paketu? Ten juk tu paketu buna skirtingu dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 26, 17:18)

dėl tinklinių, tai gali ir vienų užtekti, jei nedaug kraujuosi, paketai irgi tarkim abrisan tai einamiausi 2 ir 3 dydžio, vešiuosi po 3-4vnt, pirmą kartą ir tiek nesunaudojau, taip kad čia irgi priklausys nuo tavo situacijos, tarkim jei ten, kur gimdysi, duoda kiek nori palučių, tai labai rekomenduotina naudoti ir tas palutes, ne vien paketus
esu girdėjus, kad ir po 10vnt paketų panos sunaudoja, bet jei reikės, tai vyras gi bet kada galės nupirkti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minlina: 26 gegužės 2010 - 17:41
Vienzo, kiekvienam savaip.. As nusipirkau cia is SM tokias ne tinklines, bet kapronines kelnaites, ar jos taip pat gerai prilaiko ar geriau man tinkliniu pasiieskoti?
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2010 05 26, 18:41)
QUOTE(Frosted @ 2010 05 26, 17:18)

dėl tinklinių, tai gali ir vienų užtekti, jei nedaug kraujuosi, paketai irgi tarkim abrisan tai einamiausi 2 ir 3 dydžio, vešiuosi po 3-4vnt, pirmą kartą ir tiek nesunaudojau, taip kad čia irgi priklausys nuo tavo situacijos, tarkim jei ten, kur gimdysi, duoda kiek nori palučių, tai labai rekomenduotina naudoti ir tas palutes, ne vien paketus
esu girdėjus, kad ir po 10vnt paketų panos sunaudoja, bet jei reikės, tai vyras gi bet kada galės nupirkti wink.gif

Man daug susinaudojo ambri san 3 ir 4.. Nes vaikiukas buvo didelis, tai ir kraujavimas gausesnis cool.gif

QUOTE(Frosted @ 2010 05 27, 12:47)
Vienzo, kiekvienam savaip.. As nusipirkau cia is SM tokias ne tinklines, bet kapronines kelnaites, ar jos taip pat gerai prilaiko ar geriau man tinkliniu pasiieskoti?

Kiek aš suprantu tai tas tinklines naudoja, nes geresnė oro cirkuliacija g.gif
juk ir paketai specialūs- orui pralaidūs...allways nelabai tinka..
Atsakyti
Gal.. g.gif As is SM isigijau, tn taip pat vienkartines, tik nezinau, kurios geriau. Jos tokios kaip pedkelnes atrodo, tik kad ne pedkelnes biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 27, 13:09)
Man daug susinaudojo ambri san 3 ir 4.. Nes vaikiukas buvo didelis, tai ir kraujavimas gausesnis cool.gif

nu ne nuo to priklauso.. nes pagal mano gabaritus beveik 4 kg vaikas kaip milžinas.. pati 43 sveriu(aišku laukiantis daugiau bet vis tiek).. o kraujavau apie savaitę.. paskui tik tepliojo.. o apie gausų kraujavimą.. nu tai 2 dienas ir tai tas gausumas kaip per mėnesines, o jos man negausios buvo.. mirksiukas.gif todėl tų paketų dėjau pirmą dieną.. ir tai man jie kaip burės buvo.. nepatogu..
bet esmė ką norėjau pasakyt, kad neprisipirkit daug.. 2-3 tas kelnaites max.. nes paskui gali nereikėt o jei reiks gi ištaikysit progą iki vaistinės ką nusiųst ar pačios nueit gi prie ligoninių būna dažniausiai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 27 gegužės 2010 - 16:26
QUOTE(coliukasv @ 2010 05 27, 17:25)
nu ne nuo to priklauso.. nes pagal mano gabaritus beveik 4 kg vaikas kaip milžinas.. pati 43 sveriu(aišku laukiantis daugiau bet vis tiek).. o kraujavau apie savaitę.. paskui tik tepliojo.. o apie gausų kraujavimą.. nu tai 2 dienas ir tai tas gausumas kaip per mėnesines, o jos man negausios buvo.. mirksiukas.gif todėl tų paketų dėjau pirmą dieną.. ir tai man jie kaip burės buvo.. nepatogu..
bet esmė ką norėjau pasakyt, kad neprisipirkit daug.. 2-3 tas kelnaites max.. nes paskui gali nereikėt o jei reiks gi ištaikysit progą iki vaistinės ką nusiųst ar pačios nueit gi prie ligoninių būna dažniausiai.. mirksiukas.gif

Na dėl kraujavimo ir tai, kad vaiko dydis neturi jokios reikšmės nėra tiesa smile.gif Šiaip beveik 4 kg nėra labai jau didelis mirksiukas.gif Mano pirmasis buvo virš 4 kg - kraujavau taip kaip pagal taisykles - 6 savaites (aišku vis mažėjo) ir paketų didelių nedaug prireikė, sunaudojau gal tik du. Šį kartą mano mažoji tikra "dičkė" buvo - virš 4,5 kg smile.gif tai labai gausiai ir labai ilgai kraujavau, didžiųjų ambrisan buvau 5 pasiėmus, neužteko... smile.gif teko vyrą siųst smile.gif ir gydytoja taip pat paaiškino, kad vaikas didelis, placenta didelė, todėl ir kraujavimas gausesnis.
O dėl palučių... nieko nėra baisiau (bent jau man) už tas ligoninės kietas palas tarp kojų unsure.gif suprantu, kol gimdykloje ar palatoje pirmas valandas kol dar tik guli, bet vėliau - tiesiog nepatogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 27 gegužės 2010 - 19:58
QUOTE(coliukasv @ 2010 05 27, 17:25)

Tikrai priklauso, čia jau daktarės žodžiai , ne aš sugalvojau ax.gif Ir skausmingiau kol susitraukinėja viskas...Man pasakė kad skaudės tikrai nemažai...
Vaikiukas svėrė 4,9 4u.gif
QUOTE(*Ievka* @ 2010 05 27, 20:57)
Na dėl kraujavimo ir tai, kad vaiko dydis neturi jokios reikšmės nėra tiesa smile.gif Šiaip beveik 4 kg nėra labai jau didelis  mirksiukas.gif  Mano pirmasis buvo virš 4 kg - kraujavau taip kaip pagal taisykles - 6 savaites (aišku vis mažėjo) ir paketų didelių nedaug prireikė, sunaudojau gal tik du. Šį kartą mano mažoji tikra "dičkė" buvo - virš 4,5 kg smile.gif tai labai gausiai ir labai ilgai kraujavau, didžiųjų ambrisan buvau 5 pasiėmus, neužteko... smile.gif teko vyrą siųst smile.gif ir gydytoja taip pat paaiškino, kad vaikas didelis, placenta didelė, todėl ir kraujavimas gausesnis.
O dėl palučių... nieko nėra baisiau (bent jau man) už tas ligoninės kietas palas tarp kojų  unsure.gif suprantu, kol gimdykloje ar palatoje pirmas valandas kol dar tik guli, bet vėliau - tiesiog nepatogu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 27, 22:22)
Vaikiukas svėrė 4,9 4u.gif

blink.gif blink.gif OHO! wacko.gif
Atsakyti