Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(Frosted @ 2010 05 26, 12:58)
O kam sios reikia?  unsure.gif

Jei pataloje nebūna mažesnės lempos smile.gif Naktį tikrai nesmagu jungti didelę ir ryškią wink.gif
Atsakyti
Galima ijungti sviesa kitame kambaryje ir duris praverti, tada tikrai neryskiai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 26, 14:04)
Galima ijungti sviesa kitame kambaryje ir duris praverti, tada tikrai neryskiai gaunasi smile.gif

Čia aš apie ligoninę mirksiukas.gif
Atsakyti
Su staline lempa geras biggrin.gif Aš net nepagalvočiau smile.gif
Atsakyti
nu jo, geras dalykas, ale dabar pradek cia viska is namu temtis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 26, 14:36)
nu jo, geras dalykas, ale dabar pradek cia viska is namu temtis....  g.gif

Tai gal net nereikės, gi vyras galės atvežti jei bus reikalas
Atsakyti
neturim mes tos stalines lempos ax.gif
nemanau, akd ir pirksim del tu 3 dienu... teks kenteti "nekomforta";
Atsakyti
As nesivezu,o i namus vaikui nusipirkau staline lempa smile.gif
Mano pazystami ilgai gulejo lygonineje su leliuku, tai JYSK parduotuveje nusipirko, berods iki 10lt kainavo - jos dar vadinasi "naktine lempa" tokia visai mazyte, i delna telpa, ir visai nera panasi i staline ar bet kokia kita lempa.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 05 26, 14:13)
Čia aš apie ligoninę  mirksiukas.gif

Na jo, ligoninej nebent i koridoriu duris atidarysi, ten berods sviesa visuomet dega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 05 26, 16:26)
As nesivezu,o i namus vaikui nusipirkau staline lempa smile.gif
Mano pazystami ilgai gulejo lygonineje su leliuku, tai JYSK parduotuveje nusipirko, berods iki 10lt kainavo - jos dar vadinasi "naktine lempa" tokia visai mazyte, i delna telpa, ir visai nera panasi i staline ar bet kokia kita lempa.

pas mus miegamajame (kur pakolkas migdysiu leliu) yra duag ivairu lempouciu - nu silpnai sviecianciu iki ryskiausiu, tad nakti isijungisu tas silpniasias prie lovos, kad neerzinciau mazycio ax.gif
Atsakyti
Man namuose irgi pasiteisino silpnai šviečianti lempa. Dabar irgi turiu tokia pasiruošus ax.gif

astulka1 panašu kad mes su tavimi galim kartu gimdyti, kokia ligoninę pasirinkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garra: 26 gegužės 2010 - 15:10
QUOTE(garra @ 2010 05 26, 17:08)
Man namuose irgi pasiteisino silpnai šviečianti lempa. Dabar irgi turiu tokia pasiruošus ax.gif
astulka1 panašu kad mes su tavimi galim kartu gimdyti, kokia ligoninę pasirinkai?

mano terminas birzelio 14, gimdysiu VGN, o jus?
Atsakyti